KeepWalking7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια..το κινητο μου τον τελευταιο καιρο δεν ακουγεται δυνατα και ο ηχος ειναι κακος.. και σε ειδοποιησεις αλλα και στην μουσικη..ακομα και το ακουστικο οταν μιλαω στο τηλεφωνο ακουγεται πολυ χαμηλα..δεν εχω ριξει νερο η οτιδηποτε θα μπορουσε να το επηρεασει οποτε το αποκλειω..επισης προσπαθησα να απενεργοποιησω το noise cancelling αλλα δεν εφτιαξε,,τι μπορω να κανω;;
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 backup επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν ακομα εχει προβλημα, το πας service για αλλαγή speaker
billycob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια..το κινητο μου τον τελευταιο καιρο δεν ακουγεται δυνατα και ο ηχος ειναι κακος.. και σε ειδοποιησεις αλλα και στην μουσικη..ακομα και το ακουστικο οταν μιλαω στο τηλεφωνο ακουγεται πολυ χαμηλα..δεν εχω ριξει νερο η οτιδηποτε θα μπορουσε να το επηρεασει οποτε το αποκλειω..επισης προσπαθησα να απενεργοποιησω το noise cancelling αλλα δεν εφτιαξε,,τι μπορω να κανω;; Μπορεί να είναι το εξής απλό, να έχει μαζέψει σκόνη. Πάρε ένα πινέλο και ξεσκόνισε τις σκόνες.
ReKeira Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το ίδιο εχει και το δικό μου κι ίσα που έχει κλείσει μήνα σταδιακά μειώνετε ο ήχος απο τις θύρες εξόδου ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα