cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ρε παιδια, θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν, για ενα θεμα που με "ταλαιπωρει" εδω και αρκετο καιρο..! στο σπιτι εχω 2 τηλεορασεις, Samsung LE32D550 και LG 42LM620S. χρησιμοποιω το HTPC που βλεπετε στην Υπογραφη μου, για να βλεπω ταινιες-σειρες απο τις τηλεορασεις απ ευθειας. το Μοντεμ-router που ειναι συνδεδεμενα ολα, ειναι το Thomson 585v7. η καθε εταιρια, λοιπον, προτεινει για media server μια εφαρμογη. η μεν samsung το Samsung AllShare και η δε LG τον PLEX. το θεμα ειναι ομως οτι η καθε τηλεοραση, ενω λειτουργει αψογα με τον "δικο" της server, δεν μπορει να λειτουργησει σωστα με τον αλλον. δλδ, ενω η Samsung βλεπει τον PLEX και βλεπει και τα αρχεια, παιζει το βιντεο, αλλα δεν βγαζει υποτιτλους...!!! εδω θα ηθελα την βοηθεια των "ειδικων". εγω θελω να εχω ΕΝΑΝ media server, αλλα να δουλευουν σωστα και οι 2 τηλεορασεις με αυτον...! πως μπορω να το κανω αυτο?
disqualified Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 προσωπικά υπότιτλους είχα καταφέρει να παίξω μόνο με τον mezzmo Με το samsung allshare έπαιζες υπότιτλους κανονικά σε DLNA;
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 στην samsung ναι..! με τον Plex,ομως, ενω παιζει το βιντεο, δεν παιζει υποτιτλους..!! εγω αυτο που ψαχνω ειναι, ενας Media server που να παιζει με διαφορετικες τηλεορασεις, απλα και ομορφα..! αλλα...,να παιζει τους υποτιτλους, να παιζει διαφορετικα File types (mkv, avi, mp4), να ενημερωνεται αυτοματα απο τους φακελους που εχω ορισει. τον mezzmo, με ποια τηλεοραση..? ισως τον δοκιμασω και αυτον..!
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 UMS έχεις δοκιμάσει; http://www.universalmediaserver.com/
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 UMS έχεις δοκιμάσει; http://www.universalmediaserver.com/ οχι.... τον εχεις δοκιμασει εσυ?
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ναι. Μου φάνηκε εξαιρετικά feature-complete και ήταν από τους λίγους που μου επέτρεψαν να δω σωστά υπότιτλους στην Samsung SmartTV μου.
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 λοιπον...... εβαλα και τους 2 (mezzmo - UMS) η LG παιζει με ολους τους server... δεν εχει προβληματα.... η Samsung ομως, ενω παιζει τα βιντεο με ολους τους server, δεν εμφανιζει τους υποτιτλους....!!!!
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εχ, κρίμα που δεν το έχω τώρα περασμενο για να ελέγξω τί ρυθμίσεις είχα στους υπότιτλους... :-/
cabdik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 αν σου ρθει καμια φλασια και θυμηθεις. πες μου..! θα ειναι μεγαλη βοηθεια ..! εγω θα το(α) ξεψαχνισω οσο μπορω, παντως.....
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 λοιπον...... εβαλα και τους 2 (mezzmo - UMS) η LG παιζει με ολους τους server... δεν εχει προβληματα.... η Samsung ομως, ενω παιζει τα βιντεο με ολους τους server, δεν εμφανιζει τους υποτιτλους....!!!! τωρα με Samsung link παίζεο υπότιτλους σε dlna επιτελους, ναι με mezzmo σε Samsung ειχα υποτιτλους
cabdik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 τελικα, μετα απο 2 μερες, καταφερε να παιξει υποτιτλους με τον Universal Media Server. χωρις να καταλαβω τι εφταιγε και στην αρχη δεν εβγαζε υποτιτλους.....!!!!! θα δοκιμασω παλι και τον Mezzmo..!
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 τελικα, μετα απο 2 μερες, καταφερε να παιξει υποτιτλους με τον Universal Media Server. χωρις να καταλαβω τι εφταιγε και στην αρχη δεν εβγαζε υποτιτλους.....!!!!! θα δοκιμασω παλι και τον Mezzmo..! εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι δες μήπως θελει ενεργοποιηση πουθενα 1
cabdik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 τελικα με τον UMS, φαινεται να εχω λυσει το θεμα. παιζει κανονικα μεχρι στιγμης τα παντα...!!! Thanks parsifal...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα