Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην είχε 300αρι! Οι AMD R9 ξεκινάνε από τα 200€ και σαν καινοτομία το +600αρι κομπλέ με low end κάρτα   το βλέπω να έρχεται. Οσο για το laptop που θα εχει συμβατή Thunderbolt 3 ...... άλλο ένα πιασιματάκι στα οπίσθια!!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά τί έννούμε με αυτό; το thunderbolt με το usb συγχωνεύτηκαν, έχουμε νέο πρότυπο usb ; τί ακριβώς;

«το οποίο φέρνει την τεχνολογία Thunderbolt στο USB-C με ταχύτητες έως 40Gb/s»

αφήστε το βρήκα.

Δημοσ.

Πιο χρησιμο θα ηταν εαν σε πρωτη φαση βελτιωναν σημαντικα την διαρκεια της μπαταριας και υστερα κυκλοφορουσαν μια gpu για laptop που θα ειχε μεν μικρη καταναλωση αλλα θα ηταν αρκετα δυνατη για να τρεχει casual games (πχ:επιδοσεις 750ti) και θα ειχε μια προσιτη τιμη.

Το πρόβλημα δεν είναι μπαταρία για το gaming. Θα μπορούσε πχ. να γυρνάει στην ενωματωμένη κάρτα γραφικών όταν είναι σε battery mode. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις ελαφρύ και λεπτό laptop.

Γιατί όταν είσαι στο γραφείο σου να μην μπορεί με μια κίνηση να κάνεις το Laptop τέρας και να παίζεις παιχνιδάρες; Προφανώς όταν είμαι on the go, δεν θέλω να παίξω tomb raider αλλά κάτι πιο casual, και να κάνω και τις δουλειές μου. Στο γραφείο μου, όμως, το βραδάκι μπορώ να κάτσω και να παίξω hard core games. Είναι win-win όπως και να το δεις. Αυτό που προτείνεις θέλει μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερα κάρτα = μικρότερη φορητότητα

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Θα προσπαθήσω να αναλύσω την σκέψη μου και να αποτυπώσω τις δικές μου ανάγκες. Τα περισσότερα laptop σπάνια φτάνουν ή ξεπερνούν την FHD ανάλυση. Αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ολόκληρο "οκτάωρο" σε FHD ανάλυση ακόμη κι αν έχεις 17 laptop. Σε αυτές τις αναλύσεις λοιπόν οι non - integrated κάρτες γραφικών που έρχονται εσωτερικά του laptop, επαρκούν για τις περισσότερες ανάγκες ακόμη και για casual gaming. Δεν έχω αυτή τη στιγμή πολλούς τίτλους να αναφέρω αλλά ενδεικτικά θα πω 2 - 3 τους οποίους ακόμη κι εγώ έχω δει να τρέχουν απόλυτα ικανοποιητικά σε laptop με price range τα 650 - 700 Ευρώ, LOL, HON και TF2.

Από εκεί και πάνω λοιπόν χρειάζεσαι λύσεις τύπου docking station, όπου θα συνδέσεις το laptop με κάποιον επιπλέον εξοπλισμό για να μπορείς να φτάσεις τις απαιτήσεις των triple A παιχνιδιών.

Πάντως κακά τα ψέματα, δεν μπορώ να βρω target group όπου η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει, γιατί όσοι είναι επαγγελματίες και εν' δυνάμει έχουν την  οικονομική δυνατότητα για τέτοια laptop συνήθως δεν έχουν χρόνο για gaming, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουμε τα χρήματα για τέτοιες λύσεις.

Εκτός ίσως από τους φοιτητές που έχουν χρόνο για hardcore gaming και οι ανάγκες της συχνής μετακίνησης είναι αυξημένες.:)

Δημοσ.

Επειδή παίζει πολύ γκρίνια για το τίποτα. Υπάρχουν και λαπτοπ με δυνατά σπεκς χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις εξωτερική μονάδα γραφικών. Οπότε η αγορά καλύπτει όλες τις ανάγκες, οπότε ο καθένας θα πάρει αυτό που τον βολεύει. Αμάν βρε παιδιά, μην βγει κάτι καινούργιο αμέσως κράξιμο. Αν δεν αρέσει σε κάποιον δεν το παίρνει. Για παράδειγμα θα βάλω τον εαυτό μου, που δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω αυτό το προϊόν για κανένα λόγο. Αν θέλω παίρνω πύργο στην τελική γιατί εμένα με βολεύει έτσι. Αυτό όμως δεν κάνει άχρηστο τι προϊόν επειδή εμένα δεν μου κάνει. Σε κάποιον άλλον μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ αχρηστεύεται αντιθέτως θα "κλέψει" πωλήσεις από σταθερά.

Αυτή την εξωτερική vga την έχεις να "κάθεται" στο γραφείο σου και με το ελαφρύ notebook και με την ενσωματωμένη vga του κάνεις τσάρκες.

Οταν εισαι ομως gamer θελεις ΟΘΟΝΗ και τα laptop δεν......

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως:

Το σύστημα αυτό θα μπορεί να δουλέψει συνδεδεμένο σε iMac που τρέχει Windows με BootCamp;

Εαν γινόταν θα βόλευε αρκετούς που δουλεύουν με MacOS αλλά θα ήθελαν να παίξουν και κάποιο απαιτητικό παιχνίδι στον Mac τους.

Δημοσ.

Με τα λεφτα που θα δωσει καποιος να παρει το μηχανακι + καρτα παιρνει καλυτερο λαπτοπ. Νομιζω....

To θέμα είναι οτι θα μπορείς να αλλάζεις κάρτα όπως στο σταθερό, χωρίς να αλλάζεις ΟΟΟΟΛΟ το laptop

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Θα προσπαθήσω να αναλύσω την σκέψη μου και να αποτυπώσω τις δικές μου ανάγκες. Τα περισσότερα laptop σπάνια φτάνουν ή ξεπερνούν την FHD ανάλυση. Αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ολόκληρο "οκτάωρο" σε FHD ανάλυση ακόμη κι αν έχεις 17 laptop. Σε αυτές τις αναλύσεις λοιπόν οι non - integrated κάρτες γραφικών που έρχονται εσωτερικά του laptop, επαρκούν για τις περισσότερες ανάγκες ακόμη και για casual gaming. Δεν έχω αυτή τη στιγμή πολλούς τίτλους να αναφέρω αλλά ενδεικτικά θα πω 2 - 3 τους οποίους ακόμη κι εγώ έχω δει να τρέχουν απόλυτα ικανοποιητικά σε laptop με price range τα 650 - 700 Ευρώ, LOL, HON και TF2.

Από εκεί και πάνω λοιπόν χρειάζεσαι λύσεις τύπου docking station, όπου θα συνδέσεις το laptop με κάποιον επιπλέον εξοπλισμό για να μπορείς να φτάσεις τις απαιτήσεις των triple A παιχνιδιών.

Πάντως κακά τα ψέματα, δεν μπορώ να βρω target group όπου η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει, γιατί όσοι είναι επαγγελματίες και εν' δυνάμει έχουν την  οικονομική δυνατότητα για τέτοια laptop συνήθως δεν έχουν χρόνο για gaming, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουμε τα χρήματα για τέτοιες λύσεις.

Εκτός ίσως από τους φοιτητές που έχουν χρόνο για hardcore gaming και οι ανάγκες της συχνής μετακίνησης είναι αυξημένες. :)

Μην κρίνεις με μισθούς Ελλάδας.

Ένα λαπτοπ των 1000- 1500 ευρώ , όταν ο καθαρός μισθός σου είναι 2.500 και 3.000, το παίρνεις άνετα με 12 δόσεις. 

Στα Βαλκάνια που ο μισθός είναι χαρτζιλίκι , φυσικό είναι να μην υπάρχει κινητικότητα...

Δημοσ.

Ωραίο προϊόν, θα αξιοποιηθεί επαγγελματικά σε workstation τύπου φορητούς. Για παιχνίδια θεωρώ σαν καλύτερη λύση ένα σταθερό υπολογιστή παρά ένα laptop με εξωτερική GPU κυριότερα λόγο της ευκολίας προσθήκης συσκευών αλλά και αναβάθμισης

Δημοσ.

Επιτέλους! Πάντα ήθελα να σκυβω πάνω από την 15ιντση οθόνη του laptop, να στριμωχνω τα δάχτυλα μου στο τρομερό του πληκτρολόγιο και να μετραω με το ρολόι ποσά λεπτά μου μενουν μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Θα μου πείτε τωρα: "Σύνδεσε το σε μια μεγάλη οθόνη, βαλτου ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο, παρε 10μετρα φορτιστη". Φορητότητα αμπελαλε μετά. Εάν σε ενδιαφέρει να παιξεις κανένα lol/dota, hearthstone ή κάποιο παρόμοιο χαλαρό παιχνίδι οκ. Σιγά όμως μην κάτσει κανεις να παίξει κανένα σοβαρό παιχνίδι ποτέ στο laptop. Μόνο και μόνο από την στάση που παιρνεις για να βλέπεις στην οθόνη και ταυτοχρονα να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο θα σε πονανε τα χέρια σου και η πλάτη σου μετά από καμία ώρα (εάν κρατήσει τόσο η μπαταρία δηλαδή). Καλό σαν ιδέα αλλά το "φορητο" gaming δεν έχει μέλλον για πρακτικούς λόγους.

Και ομως υπαρχουν αν8ρωποι που δεν μπορουν να διαθεσουν ενα 1000 ευρω για pc και αλλο ενα για λαπτοπ. Μπορεις να εχεις ενα descent (αξιολογο) laptopaki me i5 και μπολικη μνημη, και να εχεις την επιλογη αν θα παρεις τα περιφερειακα που γραφεις η αν οχι (αναλογα το budget) αλλαζοντας μονο καρτες για πολλα χρονια χωρις να αλλαξεις λαπτοπ

. Τοσο γαματα! απο θεμα οικονομικο συμφερει. Δυστυχως δεν εχουμε ολοι την επιλογη να τα σκαμε συνεχεια και αυτη η λυση βοηθαει πολθ πολθ στην οικονομια τοθ ελληνα gamer!

Δημοσ.

Μιλάει ένας άνθρωπος με α) Λαπτοπ δουλειάς  β) Λαπτοπ προσωπικο γ) Desktop PC για Gaming

Αν αυτό υπήρχε πριν 2-3 χρόνια, θα είχα γλυτώσει την αγορά του desktop PC (μόνο το κουτάκι έτσι... τα υπολοιπα τα θέλουμε) και θα είχα το προσωπικο μου λάπτοπ και να είναι φορητό να το παίρνω όπου θέλω να κάνω τον χαβαλέ μου,Ταξίδια, σχολή, μπαλκόνι κλπ κλπ , και το βραδάκι να το συνδέω στο  ας το πούμε "docking station" με την gaming την οθονούλα μου, το ποντικάκι μου το παιχνιδιάρικο, το μηχανικό μου πληκτρολόγιο και να λιώνω στα παιχνιδάκια. Να βλέπω και καμια τσόντα σε Full HD βρε αδερφέ όταν η κοπελιά λείπει.

Πολύ ωραία λύση την βρίσκω αν δουλευει σωστά

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αγοράζεις ένα laptop και του βάζεις ποντίκι, ηχεία, εξωτερικό σκληρό και τώρα εξωτερική κάρτα οθόνης. Κάποιοι συνδέουν και πληκτρολόγιο γιατί το ενσωματωμένο δεν είναι βολικό και εξωτερική οθόνη για μεγαλύτερη ανάλυση. Και επειδή η μπαταρία δεν κρατάει και πολύ είναι συνδεμένο συνέχεια με το τροφοδοτικό.

Και ύστερα μου λέτε ότι το desktop πέθανε!!!!!

Δημοσ.

Άψογη λύση για mobile Dj που παίζουν με βίντεο και πλέον υπάρχει θέμα με H264 / H265.
Και ίσως και για τα clubs, όταν διαθέτουν τα δικά τους laptop. Χρησιμοποιείς φτηνιάρικα laptopάκια για να καρφώνουν οι "dj" της οκάς (τρομάρα τους...) τα στικάκια με τα usb mp4 που σίγουρα θα καταστρέψουν μέσα στο τετράμηνο και αναλαμβάνει αυτή η κάρτα να κάνει το ανάλογο dirty work!

Μπράβο, πολύ καλή υλοποίηση! Έψαχνα για κάτι τέτοιο. Αρκεί να είναι λογική η τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...