alagond3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ελπίζω να μην είμαι off-topic.Σύντομα κάποιος θα μου στείλει μία λίστα από IPTV την όποια θα παίξω σε VLC. Ο admin υποστηρίζει πως αν η λίστα ανοίξει στην Ελλάδα αυτόματα κλείνει. Δεν ξέρω κάτα πόσο μπορεί να ισχύει αυτό ή αν μου πουλάει παραμύθια, αλλά θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος μέσω VPN ή κάτι τέτοιο να το κάνω να φαίνεται ότι είμαι αλλού στο εξωτερικό. Ακόμη και εάν χρειαστεί να πληρώσω σε κάποια υπηρεσία αρκεί να γίνει η δουλειά μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά και με συγχωρείτε για το άνοιγμα νέου τόπικ.
alagond3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αλλάζει η IP στον browser αλλά στο VLC. Ή και στα 2, δεν με πειράζει. Αλλά απαραίτητα στο VLC. Επίσης, ψάχνω κάτι με συνδρομή για να έχει γρήγορες ταχύτητες. IPTV θέλω να βλέπω και παίζει ρόλο
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αλλάζει η IP στον browser αλλά στο VLC. Ή και στα 2, δεν με πειράζει. Αλλά απαραίτητα στο VLC. Άντε..και πες μιλάς...οκ..αλλά γράφεις ρε φίλε..και πατάς δημοσίευση..πως γίνεται να αλλάζεις γνώμη μόνος σου σε μία γραπτή πρόταση; Για αρχή,έχεις δει το kodi; Κατα δεύτερον,ή συνδέεσε σε proxy,ή στήνεις ένα εικονικό μηχάνημα να τρέχεις vlc εκεί,και συνδέεσε με proxy.
alagond3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Άντε..και πες μιλάς...οκ..αλλά γράφεις ρε φίλε..και πατάς δημοσίευση..πως γίνεται να αλλάζεις γνώμη μόνος σου σε μία γραπτή πρόταση; Για αρχή,έχεις δει το kodi; Κατα δεύτερον,ή συνδέεσε σε proxy,ή στήνεις ένα εικονικό μηχάνημα να τρέχεις vlc εκεί,και συνδέεσε με proxy. Δεν άλλαξα καμία γνώμη, εσύ δεν κατάλαβες. Είπα, ότι εμένα δεν μου αρκεί να αλλάζει η IP στον browser, αλλά δεν με πειράζει εάν αλλάζει και σε αυτόν ΑΡΚΕΙ να γίνεται το ίδιο και στο VLC. Το πιασες; Η λίστα θα ανοίγει από VLC και όχι από KODI. Αλλά και σε KODI να ήταν πάλι θα χρειαζόμουν αλλαγή IP.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αλλάζει η IP στον browser αλλά στο VLC. Ή και στα 2, δεν με πειράζει. Αλλά απαραίτητα στο VLC. Επίσης, ψάχνω κάτι με συνδρομή για να έχει γρήγορες ταχύτητες. IPTV θέλω να βλέπω και παίζει ρόλο Η ip σου είναι μια και μοναδική και είναι αυτή με την οποία συνδέεσαι στο Internet. Την ip αυτή στην δίνει ο πάροχος σου και εφαρμόζεται στο router και όχι στο pc. Μετά το router δίνει εσωτερικές Ip σις συσκευές που συνδέονται σε αυτό. Όταν περνάς μέσα από vpn η εξωτερική ip σου κρύβεται πίσω από proxy servers, αυτό ισχύει για όλο το σύστημα και για ότι τρέχει μέσα από το λειτουργικό. Δεν μπορείς να έχεις άλλη Ip στα windows και άλλη σε κάποιο πρόγραμμα. Για vpn δες την ipvansih. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα