Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους . εχω τον επεξεργαστη της υπογραφης (i5 4460) και πριν λιγο παρατηρησα την συμπεριφορα που φαινεται στην εικονα , οσο αφορα την αυξομειωση της χρησης , στο black ops 3 . ειναι φυσιολογικο? εχω τσεκαρει για malware κλπ ειναι καθαρος ο υπολογιστης . ευχαριστω εκ των προτερων

post-331267-0-52942700-1457996653_thumb.png

Δημοσ.

απλώς πριν ποστάρω το θέμα εδώ , παίζοντας bo3 είχα πρώτη φορά τόσο έντονα κόλληματα που ανοίγοντας το task manager είδα ότι κ τα 4 threads έτρεχαν κολλημένα στο 100% !! πράγμα που Δεν άλλαξε Ούτε Όταν έκανα quit από το παιχνίδι.λύθηκε με restart του υπολογιστή.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει, επειδή τα windows 10 home περνάνε αυτόματα updates, να ανεβαίνει το ping όταν παίζω online και να ανεβαίνει και το cpu / hdd usage. Εσύ βλέπω έχεις 7αρια, κλείσε τα αυτόματα updates και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να τραβάει cpu όταν παίζεις. Αν έχεις κοντά 100% usage μερικές φορές και το παιχνίδι είναι ομαλό μην ανησυχήσεις, απλά ο i5 αξιοποιείται στο τέρμα, κακό από την μία επειδή δεν μπορείς να ανοίξεις τίποτα άλλο, καλό όμως μιας και αποδίδει άψογα στο παιχνίδι που παίζεις  ;).

• Like 1
Δημοσ.

thanks παιδες . ΟΚ κανενα θεμα απλα εγω επειδη ειμαι λιγο ψειρας με ανησυχει το οτι αν συχνα-πυκνα εχω 100% usage μην εχω θεματα φθορας του CPU λογω θερμοκρασιων

Δημοσ.

thanks παιδες . ΟΚ κανενα θεμα απλα εγω επειδη ειμαι λιγο ψειρας με ανησυχει το οτι αν συχνα-πυκνα εχω 100% usage μην εχω θεματα φθορας του CPU λογω θερμοκρασιων

τέτοιο θέμα θα είχες εαν δουλευε ο επεξεργαστής στους 100°C για κάνενα 3μηνο+

απο εκει και πέρα,εφόσον είσαι εντός των ορίων λειτουργίας δεν έχεις κάποιο θέμα.

Εαν καταφέρεις και κάψεις επεξεργαστή που δεν κλοκάρεται μαλλον γιας για βιβλιο γκίνες :-D

• Like 7
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι το τελευταίο εξάρτημα που θα χαλάσει σε έναν υπολογιστή, πολύ περισσότερο αν δεν τον υπερχρονίζεις...

Άρα η απάντηση στο ερώτημά σου "πρόβλημα ή φυσιολογικό?" είναι ότι πρόκειται για ... φυσιολογικό πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

εμενα παλι μου φενεται υπερβολικο να βαραει 100αρες αυτος ο επεξεργαστης και να λαγκαρεις...

τι θερμοκρασιες πιανεις ?

μηπως εχεις ανοιχτα τo boost και τα  C1E and EIST.??

Δημοσ.

Τα energy features δεν επηρεάζουν κάτι σε αυτό που αντιμετωπίζει ο ts, επίσης δεν είναι καθόλου υπερβολικό να τερματίζει σχεδόν ένας i5 στα καινούρια παιχνίδια, μιας και αξιοποιείται όλος, ωστόσο δεν θα έπρεπε να έχει λαγκαρίσματα, συνήθως και 95% να χτυπάει ο i5 σε gaming lags δεν πρέπει να υπάρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...