Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ziaba λες;;;; Βασικα εχω βρει ενα 3 ημερων μαυρο το οποιο ειναι απο σκρουτζ με θηκη led και ασυρματο φορτιστη!! Αυτα τα δυο με ενδιαφερουν και θα τα αγοραζα ετσι και αλλιως!!! Και η 2η περιπτωση ειναι ενα αλλο με 2 θηκες σιληκονης και το vr και διαφορα 60€!!! Ή αλλιως κανω αυτο που λες!!! Τι προτεινεις???

Αν ειχα τετοια εγγυηση προσωπικα θα το κανα. Και οπως με κανε ο γερμανος μεροκαματο θα τον εκανα εγω.....
 Α! και υπαρχει περιπτωση αν δεν εχουν σε στοκ το ιδιο iphone 128gb οπως το δικο σου να σου δωσουν μια αλλη συσκευη που εχουν σε στοκ πχ μπορεις να τους ζητησεις ενα s7 edge που θελεις + να το ασφαλησεις και αυτο με 70 ευρω και οταν βγει το 8 να τους κανεις παλι τα ιδια... σαν συστημα
  • Like 1
Δημοσ.

Λες να γινεται;;;; Θα αρχισω τα τηλεφωνα απο αυριο μπας και το κανω!!! Αν το καταφερω εχεις κερασμα σουβλακια χεχε

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι οι υποψήφιοι που είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για να πάρουν μεταχειρισμένη συσκευή είναι ελάχιστοι.

Η πλειοψηφία όσων έχουν κινητά (τρέχοντα μοντέλα) αξίας γύρω στο 1000άρικο , τα αγοράζουν από επιδότηση.

Για να πάρει κάποιος τέτοιας αξίας μεταχειρισμένο , πρέπει να υπάρχει αρκετή διαφορά στην τιμή από τις τρέχουσες τιμές καινούριου.

Από την άλλη, ακόμα και κάποιος να διαθέτει ένα τόσο σεβαστό ποσό, για ποιο λόγο να τα σκάσει σε μεταχειρισμένο και να μην πάρει ο ίδιος με συμβόλαιο μια επιδοτούμενη συσκευή;

Δημοσ.

Καλα ναι κατα κυριο λογο εχεις δικιο, τεσπα θα προσπαθησω μπας και το κανω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω με την εγγυηση!!!

Δημοσ.

Λες να γινεται;;;; Θα αρχισω τα τηλεφωνα απο αυριο μπας και το κανω!!! Αν το καταφερω εχεις κερασμα σουβλακια χεχε

βαλε καποιον αλλον να παρει τηλ μην σε παρουν γραμμη

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...