talonaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Από κωτσοβολο ε; ένα από τα " θύματα" ενός πωλητή για να πουλήσει την έξτρα ασφάλεια και να πείσει πως του σκρουτζ είναι υποδιεστερα και χωρίς εγγύηση; (ξέρω κάτι παραπάνω και το ρωτάω έτσι 1
ziaba Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Στο σκρουτζ ειναι παραεισαγωγης τα οποια προερχονται απο βουλγαρια, ρουμανια, γερμανια κτλ.... Επισης απο κανενα μαγαζι στο σκρουτζ δεν θα βρεις την ασφαλεια!!! Οπου αυτη καλυπτει και για σπασημο οθονης η οποια εχει 450€!!! Επισης με την ασφαλεια δινεται η δυνατοτητα στον αγοραστη να εχει καινουρια σφραγισμενη συσκευη αν το επιθυμει!!!! αγοραζεις μια σοβαρη συσκευη και δεν ανησυχεις οτι θα σου σπασει η οθονη οπως στο iphone....ή συνεχίζεις να τα ακουμπας στον germano και πλαισιο για να σε κανουν μεροκαματο μαζι με την apple https://www.skroutz.gr/s/7504828/Apple-iPhone-6s-Plus-128GB.html 50 ευρώ κάτω, καλή τύχη. το αλλο ειναι απ τον οτε ειναι καλυτερης ποιοτητας .... εντωμεταξύ ολα τα προιοντα της apple εχουν παγκοσμια εγγυηση και απο το αφγανισταν να το χεις αγορασει εχεις κανονικα εγγυηση και στην ελλαδα
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγω το ειχα αγορασει απο τον γερμανο δωρεαν με επιδοτηση.... Αραα δν ειμαι κανενως θυμα
haHa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγω το ειχα αγορασει απο τον γερμανο δωρεαν με επιδοτηση.... Αραα δν ειμαι κανενως θυμα Νομιζεις οτι το πηρες "δωρεαν". Στην πραξη το πηρες με δοσεις που περιλαμβανονται στην τιμη των παγιων σου που δινεις στον παροχο κ για αυτο δεν μπορεις να σταματησεις τωρα το συμβολαιο σου χωρις να πληρωσεις το υπολοιπο της επιδοτησης. 4
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το θεμα μου τωρα δεν ειναι αν το πηρα δωρεαν ή αν το πληρωσα κτλ!!! Εγω ρωτησα αν αξιζει η αγορα του s7 edge
dimips Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Όχι δεν αξίζει η αγορά του και ειδικά αυτή τη περίοδο. Έχεις το καλύτερο και ακριβότερο κινητό μείνε με αυτό και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Που δεν σε καλυπτει το iphone κ ψαχνεσαι για το s7;;; Θεωρειτε η κυρτη οθονη κ η card slot πρωτοποριακo ;;; Για εμενα κρατα το τηλεφωνο σου μιας κ το χρυσοπληρωσες (δες την απαντηση του haHa) Φιλικα στο λεω φιλε !! 1
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Στο σκρουτζ ειναι παραεισαγωγης τα οποια προερχονται απο βουλγαρια, ρουμανια, γερμανια κτλ.... Επισης απο κανενα μαγαζι στο σκρουτζ δεν θα βρεις την ασφαλεια!!! Οπου αυτη καλυπτει και για σπασημο οθονης η οποια εχει 450€!!! Επισης με την ασφαλεια δινεται η δυνατοτητα στον αγοραστη να εχει καινουρια σφραγισμενη συσκευη αν το επιθυμει!!!! εχω κλαψει λιγο.... αγαπητε κατα πολυ μεγαλο ποσοστο για να μην πω 99% ΠΛΕΟΝ τα κινητα ειναι απο ευρωπαικες χωρες οποτε τι νομιζεις επειδη το δικο σου π.χ. γραφει απο ελλαδα εχεις πιασα τον παπα απτα γενια; επισης οτι ασφαλεια δινει το ενα μαγαζει δινουν κ τα υπολοιπα καλυψη σπασιμο οθονης ε; ωραια παρε ενα σφυρι και σπαστην και πηγαινε για αλλαγη,αν στην αλλαξουν μ λες 1
ziaba Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Νομιζεις οτι το πηρες "δωρεαν". Στην πραξη το πηρες με δοσεις που περιλαμβανονται στην τιμη των παγιων σου που δινεις στον παροχο κ για αυτο δεν μπορεις να σταματησεις τωρα το συμβολαιο σου χωρις να πληρωσεις το υπολοιπο της επιδοτησης. δεν ειναι ο πρωτος πολλοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι τους εδωσε τζαμπα ο γερμανος το iphone γιατι ειναι καλοι πελατες και εχουν κανει τρελο deal ενω πολυ απλα τους εχουν κανει μεροκαματο 1
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εννοειται οτι θα μου την αλλαξουν!!! Μεχρι 1500€ ζημεια μου καλυπτουν!! Οποτε και φωτια να του βαλω παλι θα μου το αντικαταστησουν
ziaba Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν με ενδιαφερει αυτο τωρα!! Το δικο μου θελω να πουλησω... Οπου και θα πουλησω συντομα κοντα στα 850-860 και μετα το τςιμπαω απο σκρουτζ στα 720-730 σπας την οθονη του iphone το πας πισω στον γερμανο περνεις πισω κουτατο λογο εγγυησης που πληρωσες και το πουλας ανετα 900 τοσα ευρω εδω στο ισομνια.... αγοραζεις απο σκρουτζ το σ7 και τα ρεστα τα κανεις σουβλακια ή καλη καρτα μνημης 5
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ziaba λες;;;; Βασικα εχω βρει ενα 3 ημερων μαυρο το οποιο ειναι απο σκρουτζ με θηκη led και ασυρματο φορτιστη!! Αυτα τα δυο με ενδιαφερουν και θα τα αγοραζα ετσι και αλλιως!!! Και η 2η περιπτωση ειναι ενα αλλο με 2 θηκες σιληκονης και το vr και διαφορα 60€!!! Ή αλλιως κανω αυτο που λες!!! Τι προτεινεις???
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πάτα το με αμάξι και μετά βάλε το σε φούρνο μικροκυμμάτων. Την σφραγισμένη συσκευή την πουλάς. 2
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εννοειται οτι θα μου την αλλαξουν!!! Μεχρι 1500€ ζημεια μου καλυπτουν!! Οποτε και φωτια να του βαλω παλι θα μου το αντικαταστησουν ωραια καντο τοτε να δουμε θα στην αλλαξουν;
Dim.1998 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το σφραγισμενο θα το ζητησω 920€!!!!! Παρελκομενα τα δικα του ειναι σφραγισμενα ετσι και αλλιως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις