Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Για πολυ καιρό είχα την 11 και ολλα καλά. Είπα να αναβαθμησω το σ4 ι9505 και έχω το εξης πρόβλημα... Φτιάχνω την αρχική οθόνη όπως θέλω βάζω δηλαδή τις εφαρμογές μου με σειρα. Αμα κάνω επανεκκίνηση όταν ανοίγει οι εφαρμογές μου έχουν φύγει απο την αρχική και πρεπει να τις ξανά βάλω... Οσες φορες το εκανα το ίδιο γίνετε. Μερικές φορες φεύγουν ολλες μερικές φορες φεύγουν 2 3.... Είχε κανένας ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Για πολυ καιρό είχα την 11 και ολλα καλά. Είπα να αναβαθμησω το σ4 ι9505 και έχω το εξης πρόβλημα... Φτιάχνω την αρχική οθόνη όπως θέλω βάζω δηλαδή τις εφαρμογές μου με σειρα. Αμα κάνω επανεκκίνηση όταν ανοίγει οι εφαρμογές μου έχουν φύγει απο την αρχική και πρεπει να τις ξανά βάλω... Οσες φορες το εκανα το ίδιο γίνετε. Μερικές φορες φεύγουν ολλες μερικές φορες φεύγουν 2 3.... Είχε κανένας ίδιο πρόβλημα;

Έκανες factory reset πριν περάσεις τη 12;

Δημοσ.

Πηγαινε στο play store και κατεβασε το Nova launcher ή τον Apex launcher και βαλτον σαν προεπιλεγμενη εφαρμογη.

Δημοσ.

Πηγαινε στο play store και κατεβασε το Nova launcher ή τον Apex launcher και βαλτον σαν προεπιλεγμενη εφαρμογη.

Το εκανα αλλά παλι τα ίδια. Τώρα δοκιμασία να μην μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd.... Εκανα επανεκκίνηση και ολλα καλά μέχρι τώρα. Βλέπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...