Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

city college πρωτο και καλυτερο, ακριβα παντως να ξερεις αλλα κανουν δουλεια και τα πτυχεια εχουν ισχυ

εκει δεν εινια για τεμπελχαναδες ελληναραδες φοιτητες του στυλ παω στα εργαστηρια επισης δεν υπαρχουν κοματικα μεσα απαγορευονται αυτα εντος της σχολης

ελληνικα πανεπηστιμια απλα πεταμενα λεφτα και χρονος

εχεις δικιο. ενω τα κολλλεγια δεν ειναι και χασιμο χρονου και πολυ περισσοτερων χρηματων! σε πολλα κολλεγια δεν αναγνωριζεται καν το πτυχιο στην Ελλαδα ! 

αλλα λογικα μαλλον εσυ σε καποιο απο αυτα θα πηγες γιαυτο τα λες αυτα.

Άχρηστα τα κολλέγια. Πας εκεί και αγοράζεις το πτυχίο. Καλύτερα να πας σε ένα ΑΕΙ. Το μισό χρόνο θα το κλείνουν οι παρατάξεις, τον άλλο μισό οι καθηγητές, θα ευωδιάζει σκουπίδια απο τις απεργίες των καθαριστριών. Θα γραφτείς και σε μια καλή παράταξη όπου θα γνωρίσεις γκομενάκια, θα οργανώνουν εκδρομές στον Μπάνσκο και στο Μυκονοοοος και θα περνάς τα μαθήματα. Τι τα θες τα κωλοκολλέγια, είναι και άκουσον άκουσον, υποχρεωτική η παρακολούθηση! Που καταντήσαμε!

κανεις δεν ειπε πως τα πανεπιστημια της Ελλαδας ειναι οτι καλυτερο αλλα ναι! τα κολλεγια ειναι αχρηστα. τουλαχιστον τα πτυχια απο τα πανεπιστημια που κοροιδευεις εχουν απολυτη αναγνωριση κι εντος κι εκτος. δεν ισχυει το ιδιο και με τα πτυχια των κολλεγιων που το μονο που χρειαζεται για να μπεις ειναι απλα να ξηλωθεις!

τα κολλεγια ειναι απλως η ευκολη λυση.

UH , δεν ξέρω εάν υπαρχουν ακόμα τα online courses  περασαν 4 χρόνια από τότε που τελειωσα

εχω ακουσει πως το ανοιχτο πανεπιστημιο της Αγλλιας εχει πολυ καλο προγραμμα distance learning.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται το κολλεγιο, κάποια δίνουν UK degrees (franchise) ενώ κάποια άλλα δικά τους, θέλει ψάξιμο η ιστορία και ίσως να υπάρχει κάτι που αξίζει

Εγώ είχα περάσει ΠΑΠΕΙ και απλά το παράτησα σαν τμήμα είναι χάλι (που να ήξερα στα 18)

Δημοσ.

Στο Open είμαι, κι αυτό επειδή στα πανεπιστήμια εδώ δεν υπάρχει σε Bsc η ειδικότητα που θέλω. Έχω περάσει άπειρες ώρες διαβάζοντας σε forum οτι είναι κάπως απαιτητικό, πόσο μάλλον όταν είσαι full time και σου βγαίνουν 40+ ώρες την εβδομάδα.

Δημοσ.

Στο Open είμαι, κι αυτό επειδή στα πανεπιστήμια εδώ δεν υπάρχει σε Bsc η ειδικότητα που θέλω. Έχω περάσει άπειρες ώρες διαβάζοντας σε forum οτι είναι κάπως απαιτητικό, πόσο μάλλον όταν είσαι full time και σου βγαίνουν 40+ ώρες την εβδομάδα.

ποιο λες? το ΕΑΠ?

Δημοσ.

ααα! τι λεει αυτο ? πως ειναι το προγραμμα? τι ειδικοτητα κανεις? ειναι τοσο καλο οσο λενε πως ειναι?

Πολύ απαιτητικό, αρκετές εργασίες, όταν το απαιτεί η ειδικότητα πας σε tutorials (γίνονται και online μερικά), γενικότερα έχω καλές εντυπώσεις και με την υποστήριξη επίσης πολύ ευχαριστημένη. Forensic psychology

Δημοσ.

Πολύ απαιτητικό, αρκετές εργασίες, όταν το απαιτεί η ειδικότητα πας σε tutorials (γίνονται και online μερικά), γενικότερα έχω καλές εντυπώσεις και με την υποστήριξη επίσης πολύ ευχαριστημένη. Forensic psychology

με τη γλωσσα εχεις εξικειωθει? γιατι θα εχει και πολυ εξιδικευμενους ορους λογικα. επισης εξετασεις που δινεις?

Δημοσ.

κανεις δεν ειπε πως τα πανεπιστημια της Ελλαδας ειναι οτι καλυτερο αλλα ναι! τα κολλεγια ειναι αχρηστα. τουλαχιστον τα πτυχια απο τα πανεπιστημια που κοροιδευεις εχουν απολυτη αναγνωριση κι εντος κι εκτος. δεν ισχυει το ιδιο και με τα πτυχια των κολλεγιων που το μονο που χρειαζεται για να μπεις ειναι απλα να ξηλωθεις!

Σωστά, στα Ελληνικά μπαίνεις δύσκολα (και επειδή στα 18 σου έγραψες καλά σε κάτι εξετάσεις πιστεύεις ότι για την υπόλοιπή σου ζωή είσαι καλύτερος από όλους τους άλλους) και μετά βγαίνεις με μια υπογραφή σε μια παράταξη πατώντας μόνο στις εξεταστικές. Για την αναγνώριση στην Ελλάδα ποιός χέστηκε δεν ξέρω; Γιατί όλα τα καλά κολλέγια είναι αναγνωρισμένα πλήρως στο εξωτερικό. Ακόμα ονειρεύεσαι θεσούλα στο δημόσιο; Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι κανείς εργοδότης θα κρίνει με βάση το πτυχίο; Πάνε αυτά...

• Like 3
Δημοσ.

με τη γλωσσα εχεις εξικειωθει? γιατι θα εχει και πολυ εξιδικευμενους ορους λογικα. επισης εξετασεις που δινεις?

Με τη γλώσσα είμαι πολύ εξοικειωμένη, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οι εξετάσεις γίνονται σε ένα κτίριο σχετικά κοντά σε μένα. Λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των μαθητών, που μένουν και έτσι αποφασίζεται το σημείο.

Ένα θα πω. Υπερβολικά πολλές εκθέσεις :P

Για την ειδικότητα μου btw απαιτείται και Master το λιγότερο..

Δημοσ.

Σωστά, στα Ελληνικά μπαίνεις δύσκολα (και επειδή στα 18 σου έγραψες καλά σε κάτι εξετάσεις πιστεύεις ότι για την υπόλοιπή σου ζωή είσαι καλύτερος από όλους τους άλλους) και μετά βγαίνεις με μια υπογραφή σε μια παράταξη πατώντας μόνο στις εξεταστικές. Για την αναγνώριση στην Ελλάδα ποιός χέστηκε δεν ξέρω; Γιατί όλα τα καλά κολλέγια είναι αναγνωρισμένα πλήρως στο εξωτερικό. Ακόμα ονειρεύεσαι θεσούλα στο δημόσιο; Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι κανείς εργοδότης θα κρίνει με βάση το πτυχίο; Πάνε αυτά...

κοιτα καλο ειναι να εισαι καλλυμενος απο ολες τις πλευρες δε νομιζεις?? κι εσενα μπορει να μη σε νοιαζει η αναγνωριση εδω αλλα αλλον να τον νοιαζει γιαυτο μη το γενικευεις. επισης ακομη και στο εξωτερικο δεν αναγνωριζεται το πτυχιο απο ολα τα κολλεγια , σκεψου δε τι ανταγωνισμος υπαρχει εκει μιας κι υπαρχουν αλλα χιλια κολλεγια καλυτερα απο αυτα που υπαρχουν στην Ελλαδα. δεν το λεω μονο εγω πως τα κολλεγια  εδω στην Ελλαδα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων παντως αλλα πολλοι ακομη. ειχα σκεφτει κι εγω να παω γιατι μπορουσα αλλα δε το εκανα εστρωσα κατω τον κωλο μου και περασα σε πανεπιστημιο γιατι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις εδω αν δε μπορεις να φυγεις. τωρα το να βαριεσαι να περασεις ετσι και να δικαιολογεις τον ευατο σου οτι ειναι χασιμο χρονου για να διαλεξεις την ευκολη λυση να πληρωσεις αλλο! και τα πολυ καλα κολλεγια που λες , κοστιζουν και μια μικρη περιουσια 

Δημοσ.

Για τα κολλέγια δεν ξέρω δεν έχω άποψη αλλα φιλε και εγω ελληνικο πανεπιστημιο τελειωσα στο οποιο ειχα περάσει με 17χιλιάδες μορια και δεν το μετάνιωσα !!! Κάναμε και κάτι παρτάκια τρέλα εκει πέρα εκανε και η δαπ φεστιβαλ και παιζαμε και πλευστεησον :cry:  καναμε καμακι και σε καμια δαπιτισσα και η ζωη συνεχιζοταν !!!! :devil:

Ωραιες εποχες ρε παιδι μου.

• Like 6
Δημοσ.

Φοιτητικά party ftw!!!

Ωραίες στιγμές!

Εμενα οταν με ρωτουσαν οι συγγενεις για ποιο λογο θέλω να πάω σε ελληνικο πανεπιστημιο τους έλεγα για τα πάρτυ και το χαβαλέ ! Φιλε ειλικρινα το 1ο χρονο ειχα κανει το παρτυ της ζωης μου ! Μιλαμε καθε μερα έξω ειχα γινει τρελο κοπροσκυλο !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...