jackc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 γεια σας.. μπορειτε να προτεινετε μια 5αδα με τα καλυτερα ελληνικα κολλεγια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ? ευχαριστω
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πεντάδα κιόλας! Αν μας έλεγες και τους κλάδους που ενδιαφέρεσαι! Τα λεφτουδάκια που θα δώσεις εδώ, επένδυσε τα στον εαυτό σου να πας σε ενα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Πρώτον θα μάθεις περισσότερα και δευτερον αν βρεις δουλεια λύνεις και το προβλήμα της ανεργίας που θα εχεις στην Ελλάδα. Edit : Με πτυχίο νομικής και ακομα κάθεσαι Ελλάδα; http://www.insomnia.gr/topic/575414-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1/?do=findComment&comment=54133730
livefreeordie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Κολλεγια εδω στην Ελλαδα? χασιμο χρονου και χρηματων. πραγματικα. αν εχεις χρηματα καλυτερα να σπουδασεις εξωτερικο. δεν αξιζουν τα κολλεγια εδω κι για το ποσο αναγνωριζονται τα πτυχια δεν ξερω κιολας.
Constant1ne Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αυτή η εύκολη απάντηση του πήγαινε εξωτερικό είναι πολλές φορές εκτός πραγματικότητας. Το ότι θέλει κάποιος να ξοδέψει λεφτά για εκπαίδευση δε σημαίνει ότι έχει άπειρα χρήματα. Μπορεί απλά να θέλει να κάνει ένα μεταπτυχιακό και να δουλεύει παράλληλα. Το κόστος του να πάει πχ. στην Αγγλία δε συγκρίνεται όσο ακριβό και να είναι το κολλέγιο από τη στιγμή που θα πρέπει να δίνει 10 χιλιάδες λίρες δίδακτρα, να πληρώνει διαμονή και να μη δουλεύει οπότε να μην έχει έσοδα. Έδω νομίζω είναι τα πιο γνωστά http://hca.gr/ 1
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ενώ τα ελληνικά κολλέγια είναι φθηνά και καλά ... και καλά. Ειδικά για μεταπτυχιακό χαλαρά εξωτερικό. Μέσω γνωστών μου εχω ιδία αποψη για 2 ελληνικά κολλέγια ... πεταμένα λεφτά.
livefreeordie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 συμφωνω με τον isay.αν δεν εχεις αρκετα χρηματα ωστε να πας εξωτερικο καλυτερα να τα κρατησεις και να δωσεις πανελλαδικες πχ για να περασεις καπου παρα να τα πεταξεις σε ενα κολλεγιο εδω στην Ελλαδα. Ειδικα μετα αν θες να βρεις δουλεια εδω Ελλαδα στις συνεντευξεις δε θα το βλεπουν με καλο ματι το πτυχιο απο κολλεγιο και σε πολλες περιπτωσεις δε θα στο αναγνωριζουν καν. (κι ασε τωρα τι λενε μερικα κολλεγια οτι ειναι ισαξιο πτυχιο με πανεπιστημιο κτλ , αν δε τα πουνε αυτα πως θα πας) 1
livefreeordie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ψάξε για distance learning κι αυτο καλη λυση!
dimitrisOP Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 κι αυτο καλη λυση! Ότι έκανα εγώ,και δεν ήταν εύκολο όπως έλεγαν, ήταν αρκετά απαιτητικό με πολλές εργασίες.Το course ήταν 3ετες και πήρα bsc από UK Βέβαια υπάρχουν κολλήματα με τον ΔΟΑΤΑΠ αλλά δεν μπήκα στον κόπο μιας και δεν με ενδιαφέρει για εργαστώ στο δημόσιο. Μου είχε βγει και πολύ οικονομικά καμιά σχέση με αυτά που θα χαλούσα στο UK για διαμονή+δίδακτρα
Holism Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Άρχισαν πάλι όλοι να λένε πήγαινε καλύτερα έξω λες και ξέρουν αν μπορεί ο άλλος να το κάνει... On Topic: Πρέπει να μας πεις για ποιον τομέα σπουδών ενδιαφέρεσαι για να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο. Κολλεγια εδω στην Ελλαδα? χασιμο χρονου και χρηματων. πραγματικα. αν εχεις χρηματα καλυτερα να σπουδασεις εξωτερικο. δεν αξιζουν τα κολλεγια εδω κι για το ποσο αναγνωριζονται τα πτυχια δεν ξερω κιολας. Έχεις σπουδάσει σε κάποιο? 3
Iris_89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ότι έκανα εγώ,και δεν ήταν εύκολο όπως έλεγαν, ήταν αρκετά απαιτητικό με πολλές εργασίες.Το course ήταν 3ετες και πήρα bsc από UK Βέβαια υπάρχουν κολλήματα με τον ΔΟΑΤΑΠ αλλά δεν μπήκα στον κόπο μιας και δεν με ενδιαφέρει για εργαστώ στο δημόσιο. Μου είχε βγει και πολύ οικονομικά καμιά σχέση με αυτά που θα χαλούσα στο UK για διαμονή+δίδακτρα Σε ποιο αν επιτρέπεται?
Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 city college πρωτο και καλυτερο, ακριβα παντως να ξερεις αλλα κανουν δουλεια και τα πτυχεια εχουν ισχυ εκει δεν εινια για τεμπελχαναδες ελληναραδες φοιτητες του στυλ παω στα εργαστηρια επισης δεν υπαρχουν κοματικα μεσα απαγορευονται αυτα εντος της σχολης ελληνικα πανεπηστιμια απλα πεταμενα λεφτα και χρονος
dimitrisOP Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Σε ποιο αν επιτρέπεται? UH , δεν ξέρω εάν υπαρχουν ακόμα τα online courses περασαν 4 χρόνια από τότε που τελειωσα 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Άχρηστα τα κολλέγια. Πας εκεί και αγοράζεις το πτυχίο. Καλύτερα να πας σε ένα ΑΕΙ. Το μισό χρόνο θα το κλείνουν οι παρατάξεις, τον άλλο μισό οι καθηγητές, θα ευωδιάζει σκουπίδια απο τις απεργίες των καθαριστριών. Θα γραφτείς και σε μια καλή παράταξη όπου θα γνωρίσεις γκομενάκια, θα οργανώνουν εκδρομές στον Μπάνσκο και στο Μυκονοοοος και θα περνάς τα μαθήματα. Τι τα θες τα κωλοκολλέγια, είναι και άκουσον άκουσον, υποχρεωτική η παρακολούθηση! Που καταντήσαμε! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα