Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καποια καταστηματα οπως το Gearbest - aliexpress υπαρχει ενα κλειδι διπλα απο την εγγυηση και αναφερει τεχνικη υπηρεσια απο την CN  η FR . Καμια ιδεα τι μπορει να σημαινει? Εαν το κινητο χαλασει που αποστελετε? Συμφερει η αγορα απο ξενα sites? Ευχαριστω..

post-381871-0-61149600-1457985797_thumb.jpg

post-381871-0-42044400-1457986027_thumb.jpg

Δημοσ.

CN = Κίνα, FR = Γαλλία. Ανάλογα με το που λέει, εκεί θα το στείλεις. Προφανώς και συμφέρει λόγω τιμών, απλά όταν χρειαστείς service μέσα στην εγγύηση, υπολογίζεις 1+ μήνα για να τα πάνε - έλα...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση Safis . Τα μεταφορικα ποιον επιβαρυνουν ?  Και κατι ακομη .... Γιατι τα κινητα απο το εξωτερικο εχουνε εγγυηση 12 μηνες αντι για 24 ???

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση Safis . Τα μεταφορικα ποιον επιβαρυνουν ? Και κατι ακομη .... Γιατι τα κινητα απο το εξωτερικο εχουνε εγγυηση 12 μηνες αντι για 24 ???

Επιβαρύνουν εσένα, αλλά είναι της τάξης των 6-7€ για να το στείλεις με συστημένο ταχυδρομείο. 24 μήνες έχουν τα κινητά Ελλάδα γιατί 12 μήνες είναι από το μαγαζί, 12 από την εταιρεία λόγω EU. Στην κίνα δεν υπάρχει το δεύτερο.
Δημοσ.

Έχεις τρακ αριθμό δεν χάνεται.

Τα μαγαζιά που ανέφερες εγώ για κινητά δεν τα εμπιστεύομαι, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρε απο vickmall χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση είναι απο τα πιο αξιόπιστα και με Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Θεσσαλονίκη Α, αν υπάρχει στοκ σε 3,4 μέρες το έχεις

Δημοσ.

Μεσω www.kimovil.com προτεινετε καποια site για αγορα. Βρηκα οτι το www.tvc-mall.com εχει https !! Για πειτε γνωμες thanks

θα σου πω εγω απο ποια σαιτ εχω ψωνισει και τα θεωρω αξιοπιστα,

1. vickmall  2.minideal  3.geekbuying  4.bangood  5.gearbest

Δημοσ.

θα σου πω εγω απο ποια σαιτ εχω ψωνισει και τα θεωρω αξιοπιστα,

1. vickmall 2.minideal 3.geekbuying 4.bangood 5.gearbest

Συμφωνώ, εκτός από το 5. Τελευταία έχει χαλάσει πολύ και υπάρχει πολύ γκρίνια. Για τ'άλλα 4 είναι έμπιστα.
Δημοσ.

νο1 vickmail

ενναλακτικα και το honorbuy

Έχεις τρακ αριθμό δεν χάνεται.
Τα μαγαζιά που ανέφερες εγώ για κινητά δεν τα εμπιστεύομαι, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρε απο vickmall χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση είναι απο τα πιο αξιόπιστα και με Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Θεσσαλονίκη Α, αν υπάρχει στοκ σε 3,4 μέρες το έχεις

αυτο με την θεσσαλονικη μπορεις να αναφερεις που βρισκεται η εστω τις πηγες σου??πρωτη φορα το βλεπω

Δημοσ.

Είναι γνωστό καιρό τώρα ότι έχει στην Θεσσαλονίκη την αποθήκη του για να στέλνει κινητά Ευρώπη, τώρα σε πια διεύθυνση είναι δεν ξέρω μπορείς να ρωτήσεις την σελινα στο μαγαζί να δούμε πει

Δημοσ.

αυτο ρωτησα πως ειναι γνωστο??σε αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα

Αν ψάξεις στο myphone κυρίως θα δεις μέλη που έχουν ρωτήσει τη selina του vickmall και το έχει πει.
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying

http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/

Πρώτο-τρίτο είναι το ίδιο μαγαζί, αδερφάκια. Το δεύτερο είναι σαν ebay, Μόνο με καλούς πωλητές ασχολείσαι. Τελείως άκυρο το άρθρο λοιπόν.....αφού δεν κάνει αξιόπιστη σύγκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...