Kosmas Apostolopoulos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Σε καποια καταστηματα οπως το Gearbest - aliexpress υπαρχει ενα κλειδι διπλα απο την εγγυηση και αναφερει τεχνικη υπηρεσια απο την CN η FR . Καμια ιδεα τι μπορει να σημαινει? Εαν το κινητο χαλασει που αποστελετε? Συμφερει η αγορα απο ξενα sites? Ευχαριστω..
SaFiS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 CN = Κίνα, FR = Γαλλία. Ανάλογα με το που λέει, εκεί θα το στείλεις. Προφανώς και συμφέρει λόγω τιμών, απλά όταν χρειαστείς service μέσα στην εγγύηση, υπολογίζεις 1+ μήνα για να τα πάνε - έλα...
Kosmas Apostolopoulos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση Safis . Τα μεταφορικα ποιον επιβαρυνουν ? Και κατι ακομη .... Γιατι τα κινητα απο το εξωτερικο εχουνε εγγυηση 12 μηνες αντι για 24 ???
newsformobiles Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση Safis . Τα μεταφορικα ποιον επιβαρυνουν ? Και κατι ακομη .... Γιατι τα κινητα απο το εξωτερικο εχουνε εγγυηση 12 μηνες αντι για 24 ???Επιβαρύνουν εσένα, αλλά είναι της τάξης των 6-7€ για να το στείλεις με συστημένο ταχυδρομείο. 24 μήνες έχουν τα κινητά Ελλάδα γιατί 12 μήνες είναι από το μαγαζί, 12 από την εταιρεία λόγω EU. Στην κίνα δεν υπάρχει το δεύτερο.
Kosmas Apostolopoulos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Newsformobiles thanks. Τι γινεται σε περιπτωση που χαθει το δεμα με το κινητο σου μεσα?
chios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Έχεις τρακ αριθμό δεν χάνεται. Τα μαγαζιά που ανέφερες εγώ για κινητά δεν τα εμπιστεύομαι, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρε απο vickmall χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση είναι απο τα πιο αξιόπιστα και με Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Θεσσαλονίκη Α, αν υπάρχει στοκ σε 3,4 μέρες το έχεις
Kosmas Apostolopoulos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μεσω www.kimovil.com προτεινετε καποια site για αγορα. Βρηκα οτι το www.tvc-mall.com εχει https !! Για πειτε γνωμες thanks
bill27 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μεσω www.kimovil.com προτεινετε καποια site για αγορα. Βρηκα οτι το www.tvc-mall.com εχει https !! Για πειτε γνωμες thanks θα σου πω εγω απο ποια σαιτ εχω ψωνισει και τα θεωρω αξιοπιστα, 1. vickmall 2.minideal 3.geekbuying 4.bangood 5.gearbest
newsformobiles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 θα σου πω εγω απο ποια σαιτ εχω ψωνισει και τα θεωρω αξιοπιστα, 1. vickmall 2.minideal 3.geekbuying 4.bangood 5.gearbest Συμφωνώ, εκτός από το 5. Τελευταία έχει χαλάσει πολύ και υπάρχει πολύ γκρίνια. Για τ'άλλα 4 είναι έμπιστα.
di maria kun Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 νο1 vickmail ενναλακτικα και το honorbuy Έχεις τρακ αριθμό δεν χάνεται.Τα μαγαζιά που ανέφερες εγώ για κινητά δεν τα εμπιστεύομαι, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρε απο vickmall χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση είναι απο τα πιο αξιόπιστα και με Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Θεσσαλονίκη Α, αν υπάρχει στοκ σε 3,4 μέρες το έχεις αυτο με την θεσσαλονικη μπορεις να αναφερεις που βρισκεται η εστω τις πηγες σου??πρωτη φορα το βλεπω
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Είναι γνωστό καιρό τώρα ότι έχει στην Θεσσαλονίκη την αποθήκη του για να στέλνει κινητά Ευρώπη, τώρα σε πια διεύθυνση είναι δεν ξέρω μπορείς να ρωτήσεις την σελινα στο μαγαζί να δούμε πει
di maria kun Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αυτο ρωτησα πως ειναι γνωστο??σε αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποτα
newsformobiles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 αυτο ρωτησα πως ειναι γνωστο??σε αναζητηση δεν μου εβγαλε τιποταΑν ψάξεις στο myphone κυρίως θα δεις μέλη που έχουν ρωτήσει τη selina του vickmall και το έχει πει.
ribo2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/
newsformobiles Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/ Πρώτο-τρίτο είναι το ίδιο μαγαζί, αδερφάκια. Το δεύτερο είναι σαν ebay, Μόνο με καλούς πωλητές ασχολείσαι. Τελείως άκυρο το άρθρο λοιπόν.....αφού δεν κάνει αξιόπιστη σύγκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα