RPDrummer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Άμεση αγορά κινητού γύρω στα 150 ευρώ παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε.Κοιτώντας το φόρουμ είμαι ανάμεσα σε moto g3, Samsung J5 και Huwei P8 Lite (154E)Μ' αρέσει το g3 γιατί ειναι αδιάβροχο και αυτός ειναι ο λόγος που αλλάζω κινητό.Κάτοχος Samsung S3 Neo (1.5 gb ram) και σήμερα έπεσε στον νιπτήρα κι έγινε π@@@@να!Θα χω μόνο μουσικές εφαρμογές (κουρδηστήρι, μετρονόμο) και θα το παίρνω μαζί μου για αερόβια/γυμναστηριο.Αν μου πείτε ότι το G3 έχει ράδιο (όχι ιντερντετικό) και ότι με 1GB ram δε θα κολλάει, τότε το παιρνω μονο και μονο επειδή είναι αδιαβροχο.Εφαρμογές που θα έχω : Viber, Skype, Κουρδηστηρι, Μετρονομος, HIIT Interval Trainning Timer.Ευχαριστώ πολύ , να 'στε καλά!!
RPDrummer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πολλοί μου λέγανε το Huawei και τελικά το πήρα.Το μόνο που δε μ' αρέσει είναι ότι τα τραγούδια σε κάθε φάκελο ταξινομούνται με βάση το όνομα και όχι με βάση τον αριθμό του κομματιού.Σε ένα φάκελο το κάθε τραγούδι δεν έχει τον αντίστοιχο αριθμό μπροστά, αλλά έχω βάλει με άλλο προγραμμα ως tag τον αριθμό του και το κινητό απλά δεν το αναγνωρίζει, ώστε να χει χαθεί η σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα