visualizer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Άσχετο αλλά βάλε ένα background της προκοπής .. αυτό που έχεις τώρα φαίνεται χάλια. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την συμβουλη.Για ρίξε καμμιά ιδέα γιατί εχω κολλήσει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Λίγο παλιομοδίτικο φαίνεται έτσι νομίζω .Εγω το προτιμάω πιο futuriστικό ,εξάλλου αν δεις/δείτε όταν πάς σε άλλες κατηγορίες απ το μενού το χω κάνει να αλλάζει και χρώματα ο φόντος.Είναι πιο παιχνιδιάρικο πιστεύω έτσι οπως το έχω τώρα.
visualizer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Βασική αρχή στο web design είναι το background να μην αποσπά την προσοχή του χρήστη από το περιεχόμενο. Μόλις κάποιος μπει στην ιστοσελίδα σου το μάτι του πηγαίνει κατευθείαν στο background .Άμα κάνεις μια αναζήτηση για τις κορυφαίες τεχνολογικές ιστοσελίδες θα δεις ότι το background είναι πάντα απλό , χαρακτηριστικό παράδειγμα το insomnia. 1
Predatorkill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν λες συνηθιζει τι εννοεις; Οτι εγω ή καποιος αλλος που θα μπει στο site σου μετα απο ενα Χ χρονικο διαστημα θα πει αχ τι ωραιο χρωματακι το συνηθησα; Ρε τι διαβαζουμε... Τραβα στο youtube και κανε κανα σεμιναριο UX/UI μπας και ξεστραβωθεις εσυ και οχι εμεις. Ολα τα μεγαλα sites δε ξερουν, εσυ ξερεις καλυτερα αγορι μου. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2016 από Predatorkill 1
paparovic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Οταν λες συνηθιζει τι εννοεις; Ότι δούλεψε 10 ώρες σε ένα site και έγινε μάγος της μπάλας και πώς τολμάς να λες ότι κάνει παπαριές; 1
giannis77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 3 σελίδα πάνω 21 θέση δηλαδή. Μάζεψε λίγο τον κώδικα javascript και css τσέκαρε το page speed insights και θα ανέβεις και άλλο. 53/100 σε κινητα και 66 σε υπολογιστή μου δείχνει ο γούγλης στην αρχική σου σελίδα. Έχεις λίγο δουλίτσα ακόμα αλλά καλά το πας. Μπράβο. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω. ναι εχω δουλίτσα ακόμα
ChristosRontos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, 3η Σελίδα 1ος. Στο Mega Menu γιατί τόσος κενός χώρος στο Reviews; Μήπως να το έβγαζες το Sub Menu του; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Γεια σου αδερφέ!Τι κάνεις καλά? Απλώς είναι επειδή έχω βάλει μόνο ένα αρθρο στα reviews.Μόλις βάλω κι άλλα θα γεμίσει
aledjo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 σε βρίσκω στην 5η σελίδα, 3ο αποτέλεσμα. Άρα #53. αυτο ειναι #43 εμενα βγαινει θεση 22
StigmaX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μπορείς να κατεβάσεις και εφαρμογή στο τηλέφωνο. Προσωπικά χρησιμοποιώ το serpmojo. Διαλέγεις sitr/Keywords και κάθε μέρα σου κάνει update. Επίσης έχεις την επιλογή να διαλέξεις από ποιας χώρας Google θες να γίνει η αναζήτηση. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μπορείς να κατεβάσεις και εφαρμογή στο τηλέφωνο. Προσωπικά χρησιμοποιώ το serpmojo. Διαλέγεις sitr/Keywords και κάθε μέρα σου κάνει update. Επίσης έχεις την επιλογή να διαλέξεις από ποιας χώρας Google θες να γίνει η αναζήτηση. Ευχαριστώ. Οσον αφορά αυτό το ερώτημα ξέρεις να μου απαντήσεις; Υπάρχει κάποιο άλλο είδος διαφημίσεων που μπορώ να βάλω ,πχ υπάρχουν διαφημίσεις που να πληρώνεσαι και χωρίς να κάνει κλικ κάποιος αλλά και μόνο με τα views; Επίσης με το clickbank πως μπορώ να βάλω στο site μου; Επίσης affiliate πως μπορώ να βάλω στο site μου; Τέλος τί είναι πιο επικερδές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα