Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω κινεζικο smartphone ενα μεχρι 150 απο σκρουτζ και να ειναι δυνατο στα specs. Εγω σκεφτομαι το cubot note s μπορειτε να προτεινετε καποιο αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα περιπου?

Δημοσ.

Και γιατί όχι από Κίνα!? Στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις καλό κινητό. Πχ από Κίνα μπορείς να βρεις το XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone στα 130-140€, που είναι πολύ καλύτερο και αξιόπιστο από το Cubot.

Δημοσ.

newsformobiles. Καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο την κινα ξερεις να  μου πεις σε παρακαλω τη γινεται με την εγγυηση του κινητου? Εαν χαλασει που πηγαινει για Service? Το στελνω μονος μου στην χωρα προελευσης?

Δημοσ.

newsformobiles. Καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο την κινα ξερεις να μου πεις σε παρακαλω τη γινεται με την εγγυηση του κινητου? Εαν χαλασει που πηγαινει για Service? Το στελνω μονος μου στην χωρα προελευσης?

Ουσιαστικά για να ξέρεις, είτε το πάρεις από εδώ, είτε το πάρεις από κίνα, για service πάει κίνα. Απλώς εάν το πάρεις εσύ, το στέλνεις εσύ, αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο, το στέλνει το μαγαζί. Τώρα αν διαλέξεις αξιόπιστο κινητό, όπως το Xiaomi που σου πρότεινα, η πιθανότητα να χρειαστείς service είναι ελάχιστη. Για τα cubot πχ, οι πιθανότητες είναι περισσότερες. Γνώμη μου είναι, αν μπορείς να πάρεις από Κίνα, πάρτο από εκεί. Την διαφορά που γλυτώνεις, την βάζεις και παίρνεις καλύτερο κινητό. Στα λεφτά αυτά πέρνεις Xiaomi redmi note 2 prime, redmi 3 σίγουρα και μπορείς να δεις στο kimovil τι άλλο μπορείς να βρεις. Εγγύηση έχουν 1 χρόνο.
Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω κινεζικο smartphone ενα μεχρι 150 απο σκρουτζ και να ειναι δυνατο στα specs. Εγω σκεφτομαι το cubot note s μπορειτε να προτεινετε καποιο αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα περιπου?

https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...