Sheogorath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μητρικη, φανταζεσαι? Μαλλον το κλιπακι να κουμπωσεις. 1
bill987 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χεχεχε όχι, δεν φαντάζομαι μητρική, απλά είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αλλάζει το κλιπσακι και μου φαίνεται περίεργο!
bill987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μόλις έρθει, πόσταρε. Είμαι περίεργος Έλα εδώ σε έχω!! Περιμένω ένα μικρό κουτάκι και αντικρίζω ένα αρκετά μεγάλο κουτί, βρε φούστη μου τι μου έστειλαν? Μητρική δεν χωράει σε αυτό..... Σκέφτομαι, να βγαίνουν με κάποιο τρόπο οι στήλες της ραμ?? Μπα κάπου θα το είχε πάρει το μάτι μου, για να δούμε τι έχει μέσα το κουτί: Γελούσα μόνος μου!!!! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Έλα εδώ σε έχω!! Περιμένω ένα μικρό κουτάκι και αντικρίζω ένα αρκετά μεγάλο κουτί, βρε φούστη μου τι μου έστειλαν? Μητρική δεν χωράει σε αυτό..... Σκέφτομαι, να βγαίνουν με κάποιο τρόπο οι στήλες της ραμ?? Μπα κάπου θα το είχε πάρει το μάτι μου, για να δούμε τι έχει μέσα το κουτί: Γελούσα μόνος μου!!!! Δεν μιλάς σοβαρά όλο αυτό το κουτί και έχουν μέσα αυτό το κλιπ?
bill987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Είπαμε να το προσέξουν το κλιπσακι αλλά αυτό το παρά προσέξανε!!!
bill987 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα! Απλά να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ASUS που ασχολήθηκε με το θέμα μου, για το eshop τα ξέρετε! Το κλιπσάκι κούμπωσε με την μία και τέλος καλό όλα καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα