Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πήγα να αλλάξω μία ram και με το που ακούμπησα το κλιπσάκι της ram το πήρα στο χέρι!!

Φτιάχνεται? Αλλάζει αυτό???

Δημοσ.

Ανέβασε φώτο να δούμε τι έγινε.

Επειδή έχει φασαρία να ανοίξω το κουτί, ορίστε το κλιπσάκι  από το slot της ram: 

post-141949-0-19320500-1457984751_thumb.jpg

Δημοσ.

η ραμ κουμπωνει πανω?

Ναι, η μητρική έχει μόνο στην πάνω μεριά κλιπσακι και φαίνεται ότι για την ώρα είναι εντάξει!

Δεν αλλάζει κάπως το κλιπσακι απ΄ότι κατάλαβα......

• Moderators
Δημοσ.

Άμα δεν κουνας συχνά το κουτί σου δεν θα έχεις θέμα, έχω μια μητρική 775 σε γνωστό που λείπουν ολα τα clip εδώ και 2 χρόνια ίσως και παραπάνω δεν είχα θέμα

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα απο οσο ξερω αν εχει εγγυηση η μητρικη σου ακομα υπαρχει περιπτωση να επισκευαζεται...

αλλα περνει αρκετο χρονο το ολο θεμα

μπορει και 3-4 βδομαδες μεχρι να σου επιστραφει...

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα απο οσο ξερω αν εχει εγγυηση η μητρικη σου ακομα υπαρχει περιπτωση να επισκευαζεται...

αλλα περνει αρκετο χρονο το ολο θεμα

μπορει και 3-4 βδομαδες μεχρι να σου επιστραφει...

5 χρόνια εγγύηση έχει, είναι σίγουρο ότι περνάει στην εγγύηση (e-shop.gr)??

Στην χειρότερη θα πάρω μια άλλη μητρική και θα την στείλω για φτιάξιμο!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που περνάει στην εγγύηση γιατί θα σου πούνε είναι λάθος χρήστη και θα στην βγάλουν εκτός εγγύησης

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να έχει επικοινώνησε πρώτα με την εταιρεία της μητρικής και μετα με το eshop. Γιατι αμα την πας στο eshop κατευθείαν θα στην βγαλουν εκτός εγγύησης πρωτου ακομα μπεις στο κατάστημα.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν κουμπώνει πάνω με λίγο πίεση?

Δεν πιστεύω να είναι μονοκόμματο κομμάτι με το σλοτ. Δεν φαίνεται σπασμένο αλλά σαν να έχει κλιπάκια αριστερά δεξια, σαν τον μηχανισμό συγκράτισης ανεμιστήρα της 212evo (γατζάκια).

• Like 2
Δημοσ.

κοιτα δεν ειμαι απολυτος...οπως λενε και απο πανω ψαχτο λιγο το θεμα..

επειδη το ειχα ψαξει και εγω γιατι μου εχει χαλασει το κλιψακι απο τι μητρικη  στη καρτα γραφικων 

το εψαξα λιγο και ειδα οτι το καλυπτει η εγγυηση αλλα οχι αντικατασταση ..γινεται επισκευη που περνει χρονο..γιαυτο δε ασχοληθηκα περαιτερω ...

τωρα περι λαθος χρηστη κανονικα αυτο δε μπορει να αποδειχτει ... και η λογικη λεει οτι δε πηρες κανα σφυρι να βαρας το κλιψακι ..

πλαστικακι ειναι σπαει με το βαλε βγαλε...η μπορει να ειναι ελλατοματικο...τεσπα οπως ειπα δεν ειμαι απολυτος αλλα ψαχτο λιγο το θεμα...

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες, για την ώρα δεν έχει θέμα, απλά και μόνο που ξέρω ότι είναι σπασμένο (sheogorath είναι σπασμένο!), με ενοχλεί! Η πλάκα είναι ότι δεν άσκησα καθόλου πίεση, πήγα να το σηκώσω και έσπασε!

Θα στείλω ένα mail στην asus και βλέπουμε!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να μαι και πάλι!!

Τώρα θυμήθηκα να ασχοληθώ με το θέμα, ήρθε και η 212 evo και λέω ας πάρω ένα τηλέφωνο στο e-shop:

- καλησπέρα σας, αγόρασα μία Asus Sabertooth από εσάς και μου έσπασε το κλιπσάκι της ram, είναι ακόμα στην εγγύηση η κάρτα!

- Λυπάμαι κύριε αλλά το σπάσατε!

- Ευχαριστώ και γεια σας!

Δεν είχα καν όρεξη να ασχοληθώ με αυτούς αλλά είπα μήπως.....

Μαιλ στη ασους, απάντηση σε μία μέρα να προωθήσω το μήνυμα στην ασους Ελλάδος, το προωθώ και μου λένε να απευθυνθώ για τα 2 πρώτα χρόνια στο μαγαζί που την αγόρασα! Τους εξηγώ τι έγινε με το εσοπ και μου απαντάνε να τους στείλω τα στοιχεία μου να μου στείλουν ανταλλακτικό!!!!

Τους έστειλα τα στοιχεία καθώς την ερώτηση αν αλλάζει το κλιπσάκι της ραμ!

Απάντηση δεν πήρα ακόμα!

Τι θα μου στείλουν??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...