mitsos2321 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για σας έχω ενα σκληρο απο το λάπτοπ μου ο οποίος αναγνωρίζετε μεν αλλα δίχνει 0% health με το hard disk sentinel.Ερώτηση μπορεί να φτιαχτεί?Και αν ναι με τι κόστος?
άδικος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ανέβασε screenshot με 1η και 3η καρτέλα από το hdsentinel που αναφέρεις. Ανάλογα τη περίσταση η υγεία δύναται να αυξηθεί αλλά όταν είσαι τόσο χαμηλά ο δίσκος δε θεωρείται αξιόπιστος.
mitsos2321 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εχω κανει backup απλα έλεγα μπας και φτιάχνει με κανενα ανταλακτικο δεδομενου το οτι προσπαθησα να φτιαξω τα bad sectors αλλα ηταν τελειως χαλια..
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ουτε τα bad sectors διορθώνονται, τι ακριβώς δοκίμασες; είναι φυσική η ζημιά δεν γίνεται να διορθωθεί με λογισμικό. το μόνο που κάνει ο δίσκος ειναι να αντικαθιστά τα χαλασμένα τμήματα αυτά με αλλα που έχει "ρεζέρβα" 1
άδικος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 το μόνο που κάνει ο δίσκος ειναι να αντικαθιστά τα χαλασμένα τμήματα αυτά με αλλα που έχει "ρεζέρβα" Και αυτό διόρθωση είναι. Αυτό εννοεί ο ts. Όταν εσένα σου σκάει το λάστιχο και το επιδιορθώνεις στο δρόμο δε φαντάζομαι να θεωρεί κάποιος πως έκλεισες τη τρύπα αλλά άλλαξες ρεζέρβα βέβαια.
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 @ts ο δίσκος ειναι για ανακύκλωση. Με 0% δεν είναι για κανενα ρίσκο Τα spare sectors ειναι περιορισμένου αριθμου και τα bad sectors δεν επιδιορθώνονται. Είναι οπως στο αυτοκίνητο (4 ρόδες και μια ρεζερβα) αλλά με τη διαφορά οτι άμα χαλάσει κάποιο λάστιχο, δεν μπορείς να το φτιάξεις/αντικαταστήσεις. 1
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τα bad sectors και βέβαια επιδιορθώνονται με αντικατάσταση. Είναι οπως στο αυτοκίνητο (4 ρόδες και μια ρεζερβα) αλλά με τη διαφορά οτι άμα χαλάσει κάποιο λάστιχο, δεν μπορείς να το φτιάξεις/αντικαταστήσεις. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις το σκασμένο λάστιχο με τη ρεζέρβα; Τότε τι ρόλο βαράει η ρεζέρβα; Καλά δε λέω μερικοί καλούνε την οδική. Όπως βολεύεται ο καθένας... lol τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε ειλικρινά...;
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τα bad sectors και βέβαια επιδιορθώνονται με αντικατάσταση. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις το σκασμένο λάστιχο με τη ρεζέρβα; Τότε τι ρόλο βαράει η ρεζέρβα; Καλά δε λέω μερικοί καλούνε την οδική. Όπως βολεύεται ο καθένας... lol τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε ειλικρινά...; Πόσα sectors κραταει εφεδρικά? Απο φθορά χαλάνε, όχι "πατήσανε καρφί" που σημαίνει ότι όλα λίγο πολύ την ίδια φθορά έχουνε, και όταν αρχίζει να χαλάει ένα, τα υπόλοιπα ακολοθούν άμεσα.
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τα bad sectors και βέβαια επιδιορθώνονται με αντικατάσταση. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις το σκασμένο λάστιχο με τη ρεζέρβα; Τότε τι ρόλο βαράει η ρεζέρβα; Καλά δε λέω μερικοί καλούνε την οδική. Όπως βολεύεται ο καθένας... lol τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε ειλικρινά...; ρε αδικε, εννοώ οτι άμα σκάσει ένα λάστιχο, βάζεις τη ρεζέρβα (στους δίσκους "μπαίνει" αυτόματα" ) αλλά μετά τέλος οι ρεζέρβες. Αμα σου σκάσει αλλο λάστιχο, πας με 3, μετά με 2 και μετά στα ανακύκλωση αυτοκινήτου γιατί θα βγείς εκτός δρόμου.
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πόσα sectors κραταει εφεδρικά? Απο φθορά χαλάνε, όχι "πατήσανε καρφί" που σημαίνει ότι όλα λίγο πολύ την ίδια φθορά έχουνε, και όταν αρχίζει να χαλάει ένα, τα υπόλοιπα ακολοθούν άμεσα. Από δίσκο σε δίσκο εννοείται είναι διαφορετικό το πλήθος των spares. Δε πρόκειται να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση. Και δεν ισχύει απαραίτητα πως όταν εμφανιστεί ένα ακολουθούν και τα άλλα ή το αντίθετο. Είναι πολλοί οι παράγοντες και οι αιτίες που προκαλούν bs. PS: Για την ιστορία αναφέρω και μόνο, πως αν το hdsentinel αναφέρει 0% υγεία, δε σημαίνει πως τελειώσανε τα spare sectors του δίσκου (ακόμα και αν υποθέσουμε ιδανικά πως η μειωμένη υγεία οφείλεται μονάχα σε bs). Απλά σημαίνει πως τα bs ξεπέρασαν το όριο του κατασκευαστή (threshold - τιμή κανονικοποιημένη και όχι ξερός μετρητής) για τυπικό rma.
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Με 0 % ο δίσκος απλα έχει τελειώσει , κατα τα αλλα ο δίσκος λειτουργεί τον έχεις σαν 2ο έχει λειτουργικό επανω ?
mitsos2321 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τον ειχα στο λαπτοπ αλλα με το που μπουταρε τα windows λιγο μετα εκλεινε εβγαζε σφαλμα δεν θυμαμε...ε δοκιμασα να διορθωσω με chksdk και με προγραμματα αλλα τζίφός..τον έχω βάλει στο σταθερό μου για να δώ τι υγεία εχει σαν 2ο αλλα βγαζει 0%...παντως format δεν του εχω κανει δεν ξερω αν παιζει ρολο...
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τον ειχα στο λαπτοπ αλλα με το που μπουταρε τα windows λιγο μετα εκλεινε εβγαζε σφαλμα δεν θυμαμε...ε δοκιμασα να διορθωσω με chksdk και με προγραμματα αλλα τζίφός..τον έχω βάλει στο σταθερό μου για να δώ τι υγεία εχει σαν 2ο αλλα βγαζει 0%...παντως format δεν του εχω κανει δεν ξερω αν παιζει ρολο... κανενα ρόλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα