Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επιτέλους τελιωνει το συμβόλαιο με την cyta μετά από δύο χρόνια... ποια εταιρία να εμπιστευτώ θέλω να δίνω 25-30max ευρώ απεριόριστα σε σταθερά και κάποια λεπτά σε κινητά με 24mbps αλλά θέλω όσο το δυνατόν καλυτερη ταχύτητα στο Internet με όσο το δυνατόν μικρότερο ping και υψηλό upload

Ααα επίσης η περιοχή που μένω είναι περαια

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα επιτέλους τελιωνει το συμβόλαιο με την cyta μετά από δύο χρόνια... ποια εταιρία να εμπιστευτώ θέλω να δίνω 25-30max ευρώ απεριόριστα σε σταθερά και κάποια λεπτά σε κινητά με 24mbps αλλά θέλω όσο το δυνατόν καλυτερη ταχύτητα στο Internet με όσο το δυνατόν μικρότερο ping και υψηλό upload
Ααα επίσης η περιοχή που μένω είναι περαια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποια εταιρια που μπορει κανεις να σου πει καποιος οτι ειναι καλη η κακη...πχ για εμενα η hol ειναι τελεια,αλλος ακουει hol και βγαζει σπυρακια....Εγω ακουω αλλες και με πιανει πανικος..

Εσυ θα εισαι αυτος που θα δει..

Που εχεις καμπινες.??

Απο που περνεις..?? 

Αποστασεις.??

Γνωμες απο διπλανους φιλους...(μεγαλο ρολο)

3 επιλογες εχεις ουσιαστικα καλες να κανεις.Ψαξε και βρες οικονομικα πια σε συμφερει και ορμα...Αν θες Tv ,πας στις 2 επιλογες...

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ κατέληξα στο να ρωτήσω κάτι γνωστούς στη γειτονιά και να δω τι θα κάνω αλλά λογικά θα καταλήξω στην Wind. Συνήθως κατεβάζω έχω ping 40-60 download 9-12 upload 0.7-0.8 και κατεβάζω με 700-1.2 mb/s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...