nice_kid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Φιλοι μου Γεια σας. Καλη Σαρακοστη και Χρονια πολλα σε ολους.Θα μπω κατευθειαν στο ψητό: Έχουμε σπιτι μια τηλεοραση "Sony LED" τοποθετημενη στο σαλονι, η οποια ειναι μοντελο κατασκευασμένη κατω του 2013 ετους. Η Google πλεον δεν υποστηριζει το Youtube σε τηλεορασεις κατασκευασμενες κατω του 2013 ετους.Η Υποστηριξη δηλαδη του Youtube με τηλεορασεις Plasma παρεχεται μονο σε τηλεορασεις μοντέλων ανω του 2013. Kαι για να μην αλλαξουμε τηλεοραση και αγορασουμε καινουργια μονο κ μονο για να βλεπουν οι γονεις μου Youtube (γιατι βλεπωντας βιντεακια στο youtube ειναι η καλυτερη ψυχαγωγια τους), ψαχνω ενα τροπο να συνδεσω την τηλεοραση με το Youtube για να βλεπουν και να ξεχνιουνται, μιας και τα τηλεοπτικα κανάλια δεν προσφερουν τιποτα πλεον... * Υπαρχει κανενας τροπος πχ να συνδεσω την τηλεοραση με το κινητο, και μεσω της εφαρμογης του Youtbe που θα εχω κατεβασμενη στο κινητό, να βλεπουμε στην τηλεοραση βιντεάκια απ'το Youtube; ή * Υπαρχει καποια συσκευη (πχ Android Tv Box) οπου μεσω του Wi-Fi μου στο δωματιο μου να συνδεθει με την τηλεοραση και εστω χειροκινητα να βλεπουμε Youtube; ή τι άλλο τρόπο έχετε να προτεινετε; Αν γνωριζετε εστω κάποιον τρόπο... Σας Ευχαριστω πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα