Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση το PC μου απο Windows 8.1 σε Windows 10.

Θέλω ωστόσο να ρωτήσω μερικά πράγματα για να είμαι σίγουρός ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά την αναβάθμιση.

1. Διάβασα ότι τα αρχεία και οι ρυθμίσεις που εχω δεν αλλάζουν.Τα προγράμματα που έχω όμως θα διαγραφούν? Λέγοντας προγράμματα εννοώ games,Photoshop,browsers,εικονικές μηχανές,video editors,google earth και διαφορα non-installation/portable programs.

2. Θα έχω προβληματα με τα παιχνίδια? Συγκεκριμένα το battlfield 4

3. Θα μπορώ να απενεργοποιήσω τα αυτόματα σπαστικά updates ετσι ωστε να κάνω όταν θέλω εγώ update τα windows ?

4. Για να κάνω downgrade τα windows 10,ξανα πίσω στα 8αρια,ειναι εύκολο? Επίσης θα πρέπει να κάνω κάτι εγώ,δηλαδή να κρατήσω τους φακέλους των παλιών windows ή αυτόματα γινεται και θα είναι όλα όπως ηταν και πριν?

5. Αξίζουν πραγματικά τα windows 10 ?

6. Διάβασα ότι αφού έχω τα windows 8.1 home θα παρω τα win 10 home.Δεν θα χάσω κάτι το σπουδαίο σε σχέση με τα pro έτσι? Είδα ότι τα win 10 home δεν περιλλαμβάνουν remote desktop.Δηλαδή δεν θα μπορώ να συνδεομαι σε άλλους υπολογιστες με το λεγόμενο remote desktop connection ή θα γίνεται?

Αυτά δεν μου έρχετε κάτι άλλο,ευχαριστω!

Δημοσ.

μερικές απαντήσεις απο εμένα.

οταν θα περαστουν τα 10αρια το μηχάνημα(τουλάχιστον σε μένα και σε εναν φίλο)άρχισε να διαγράφει προγράμματα που δεν ηταν αυθεντικά(πχ REVO) με τον καιρό.

2) οχι το παιχνίδι παίζει μια χαρά όπως και στα 8.1. όσο προβλήματα είχες εκεί τα ιδια θα έχεις και στα 10αρία.

3)θα μπορέσεις να σταματήσεις την εγκατάστασή τους αλλα η λήψη των ενημερώσεων θα γίνεται κανονικά απ όσο θυμάμαι.

4)για το downgrade έχεις εαν θυμάμαι καλά 30 ημέρες μέχρι να διαγραφεί το restore που δημιουργουν τα windows.

5)προσωπικά αναβάθμισα για το DX12 και για να δω πως είναι το λειτουργικό. Μπορώ να πω οτι προσωπικά μ αρέσουν καλύτερα απο τα 8.1 αλλα παρ'όλα αυτά έχουν μικροθέματα τα οποια ειναι εκνευριστικά μερικές φορές.

6)Δεν γνωρίζω.

Υπάρχει θέμα με τα windows10 και πιστεύω θα πάρεις καλύτερες απαντήσεις εκει πέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω κάμποσα προγράμματα με fake license και αλλα κρακαρισμένα.Δηλαδή θα μου τα διαγράψει όλα?? :/

Ας απαντήσει και κανας άλλος που ξέρει :/

Δημοσ.

Αν δεν ψάχνεσαι με το DX12 μείνε στα 8αρια ή κάνε την αναβάθμιση (αν δεν είναι από το θείο τα 8αρια) για να μπορέσεις να τα βάλεις άφοβα στο μέλλον και ξαναγύρνα στα 8αρια πριν περάσουν 30 μέρες.

Προσωπικά τα έβαλα σε άλλο σκληρό δίσκο και όποτε θέλω να πειραματιστώ τα φορτώνω από κει. Χρησιμοποιώ τα 7αρια κυρίως.

• Like 1
Δημοσ.

Για το (1), όχι, δεν θα διαγραφεί τίποτα. Όλα θα δουλεύουν κανονικά. Xristara δεν καταλαβαίνω αυτό με το revo. Εμένα μου τα άφησε όλα όπως ήταν, ακόμα και το office 2007 (του θείου) και το photoshop και όλα και έχω κάνει την αναβάθμιση από τον Σεπτέμβριο.

Για το (4), όπως είπε και ο Xristaras, έχεις 30 μέρες να δεις αν σου αρέσουν και η επιστροφή γίνεται εύκολα χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα (μόνο να το ζητήσεις, lol).

Για το (6) , υπάρχει και το teamviewer που δεν επηρεάζεται από το remote desktop των win.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...