sifis_1908 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 καλη σαρακοστη παιδια!! σκεφτομαι ενα απ αυτα τα δυο με πρωτο κριτηριο να μου κρατησει 3 χρονια τουλαχιστον ,δευτερο καλη καμερα,τριτο οσο το δυνατον λιγοτερα κολληματα μιας κ χρησιμοποιω πολλες εφαρμογες κ αρκετα παιχνιδια. ευχαριστω για τον χρονο σας!
TOMVLACH Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 καλη σαρακοστη φιλε εγω σου προτεινω να περιμενεις λιγο και να παρεις η το 6αρι η s6. θα πεσουν αρκετα τωρα ειδικα το s5-s6 σορρυ αλλα βιαστηκα. καινουργιο η μεταχειρισμενο?
kaktos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 καλη σαρακοστη παιδια!! σκεφτομαι ενα απ αυτα τα δυο με πρωτο κριτηριο να μου κρατησει 3 χρονια τουλαχιστον ,δευτερο καλη καμερα,τριτο οσο το δυνατον λιγοτερα κολληματα μιας κ χρησιμοποιω πολλες εφαρμογες κ αρκετα παιχνιδια. ευχαριστω για τον χρονο σας! Καλή σαρακοστή αδερφέ, εντάξει από θέμα χαρακτηριστικών το g4 υπερτερεί αλλά σκέψου ότι στην apple πληρώνεις το ios το οποίο υπερκαλύπτει τη διαφορά του υλικού. Σίγουρα θα έχεις 3 χρόνια τουλάχιστον αναβαθμίσεις κλπ οπότε με τις τωρινές συνθήκες προτείνω 5s. Βέβαια, στη θέση σου θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι τις 21 που η apple θα ανακοινώσει το 4αρι SE το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά πάνω κάτω 6s και θα ρίξει αυτόματα και τις τιμές του 5s 50 ευρώ τουλάχιστον.
Belisarius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πιστεύω οτι είναι κάποιου είδους τρολάρισμα. Και το αρχικό δίλημμα και τα σχόλια που μιλάνε για το 5s. 6
sifis_1908 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 το 5s μεταχειρισμενο που κοστιζει περιπου οσο το g4 καινουριο αν ειναι σε αριστη κατασταση κ με 32gb.δεν μπορω να περιμενω γτ ξεμεινα απο κινητο δυστυχως ειχα το g1 κ μου εσπασε η οθονη με αποτελεσμα ουτε τα αρχεια μου δε μπορω να σωσω
Belisarius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Προφανώς και το G4 είναι πολύ προτιμότερη επιλογή από ένα Iphone και δη το 5s.
kaktos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πιστεύω οτι είναι κάποιου είδους τρολάρισμα. Και το αρχικό δίλημμα και τα σχόλια που μιλάνε για το 5s. Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για τρολάρισμα για το 5s, το κινητό τα σπάει παρόλα τα χαρακτηριστικά του και σίγουρα θα έχει υποστήριξη από την apple για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα...Εγώ το είχα εδώ και 2 χρόνια και το άλλαξα πριν 2 μήνες αγοράζοντας το 6 λόγω της μικρής χωρητικότητας(πήρα το 64αρι ενώ είχα 16αρι) αλλιώς θα το κρατούσα άνετα 2 χρονάκια ακόμα.
ziaba Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ανωτερο σε ολα μα ολα το g4 δεν υπαρχει συγκριση 2
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 καλη σαρακοστη παιδια!! σκεφτομαι ενα απ αυτα τα δυο με πρωτο κριτηριο να μου κρατησει 3 χρονια τουλαχιστον ,δευτερο καλη καμερα,τριτο οσο το δυνατον λιγοτερα κολληματα μιας κ χρησιμοποιω πολλες εφαρμογες κ αρκετα παιχνιδια. ευχαριστω για τον χρονο σας! Μονο και μονο που μιλαμε για σφραγισμενο κινητο με 2 χρονια εγγυηση νομιζω φτανει για να δεις ποιο ειναι το καλυτερο κινητο πριν καν ανοιξεις θεμα. Επισης μιας και αναφερεις τα παιχνιδια προφανως και καλυτερη εμπειρια θα εχεις παλι στις 5.5ιντσες παρα στις 4 του iphone 5s. Τελος ακομα και αν δουμε οσο μπορουμε θετικα το iphone 5s,παλι δεν αξιζει used σε χρηματα που μπορεις να το παρεις σφραγισμενο και ας εχει παραπανω χωρο. Τελος απο οσο θυμαμαι στα android κινητα εχεις και μεγαλυτερη ποικιλια στα παιχνιδια μονο και μονο λογω emulator(οχι οτι δεν υπαρχουν για ios αλλα ειναι πολυ λιγοτεροι).
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Tι εχει να προσφερει το παρωχημενο 5s;;Eνταξει ειναι iphone αλλα ας μην θεοποιουμε τα πραγματα...2.5 ετων τηλεφωνο με μετρια καμερα για τα σημερινα δεδομενα,οθονη μετρια κ σου βγαινουν τα ματια να δεις κανα βιντεο,μπαταρια πολυ μετρια προς κακη
BACK12345 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει καν διλλημα... ενοειται g4 Oσο για την υποστηριξη της apple που λετε, τι να την κανει σε κινητο 3 σχεδον χρονων, να παρει το νεο ios και μετα να σερνεται επειδη δεν μπορει να το σηκωσει οπως εγινε με το 4s?? 1
Belisarius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πρέπει επιτέλους να μπει και ένα τέλος στο παραμύθι της υποστήριξης. Δεν γίνεται σε κάθε καινούργια έκδοση του ios να μπαίνουν χαρακτηριστικά που τα android κινητά είχαν από πάντα και δεν χρειάζονται αναβάθμιση λογισμικού (πχ custom keyboards στο ios 8 και μερικοί έκαναν λες και ήρθε η επανάσταση) και να παρουσιάζονται ως παρατημένα επειδή καλώς ή κακώς δεν θα πάρουν την πιο καινούργια έκδοση (που το G4 θα έχει υποστήριξη για κάποιες εκδόσεις ακόμα). Και εφόσον μιλάμε για gaming είναι αστείο να το συζητάμε και μόνο από το μέγεθος της οθόνης, γι αυτό και έγραψα οτι πρόκειται για κάποιου είδους τρολάρισμα. Το μόνο αρνητικό του G4 είναι η τραγική αυτονομία του αλλά το 5s δεν είναι καλύτερο σε αυτό το τομέα. 1
enigma84 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το g4 έχει την καλύτερη κάμερα σε συσκευή του '15 μαζί με το 950. Λες ότι θέλεις να βάλεις εφαρμογές και παιχνίδια. Το g4 έχει 32gb και αυτό αλλά επεκτάσιμα.... Συν την μεγαλύτερη οθόνη και σε μέγεθος και σε ανάλυση. Και μιλάμε για καινούργια συσκευή έναντι μεταχειρισμένης χωρίς μάλιστα εγγύηση το πιθανότερο.... Το 5s υπερτερεί σε απόδοση στα παιχνίδια λόγω καλύτερης κάρτας γραφικών αλλά με την μικρή οθόνη που έχει δεν νομίζω η διαφορά στα γραφικά να ξεπερνά το μικρό μέγεθος της οθόνης. Αλλά ok.... Πάρε 5s...
BACK12345 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το g4 έχει την καλύτερη κάμερα σε συσκευή του '15 μαζί με το 950. Λες ότι θέλεις να βάλεις εφαρμογές και παιχνίδια. Το g4 έχει 32gb και αυτό αλλά επεκτάσιμα.... Συν την μεγαλύτερη οθόνη και σε μέγεθος και σε ανάλυση. Και μιλάμε για καινούργια συσκευή έναντι μεταχειρισμένης χωρίς μάλιστα εγγύηση το πιθανότερο.... Το 5s υπερτερεί σε απόδοση στα παιχνίδια λόγω καλύτερης κάρτας γραφικών αλλά με την μικρή οθόνη που έχει δεν νομίζω η διαφορά στα γραφικά να ξεπερνά το μικρό μέγεθος της οθόνης. Αλλά ok.... Πάρε 5s... E οχι και υπερτερει σε παιχνιδια Το g4 ειναι τουμπανο... περσινη ναυαρχιδα ειναι οχι κανα midrange ασχετα αν εεχει πεσει σε τετοια τιμη Δεν ξερω τι καρτα εχει αλλα το g4 τα σηκωνει ολα οσα υπαρχουν οποτε ακομη κι αν θεωρητικα ειναι καλυτερη δεν προκειται να κολησει σε κανενα παιχνιδι
enigma84 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 E οχι και υπερτερει σε παιχνιδια Το g4 ειναι τουμπανο... περσινη ναυαρχιδα ειναι οχι κανα midrange ασχετα αν εεχει πεσει σε τετοια τιμη Δεν ξερω τι καρτα εχει αλλα το g4 τα σηκωνει ολα οσα υπαρχουν οποτε ακομη κι αν θεωρητικα ειναι καλυτερη δεν προκειται να κολησει σε κανενα παιχνιδι Το ότι το 5s έχει καλύτερη κάρτα γραφικών κατά πάσα πιθανότητα δεν σημαίνει ότι το άλλο είναι για τα μπάζα...Δεν νομίζω να έγραψα κάτι τέτοιο άλλωστε. Επίσης τα παιχνίδια στο ios είναι πιο προσεγμένα. midrange δεν είναι αλλά όσα είχαν τον 810 έχουν καλύτερη gpu. Τωρα αν πιστεύεις ότι θα πήγαινα σε 5s πάλι λάθος κατάλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα