Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής η πρόταση του Sheogorath είναι η καλύτερη δυνατή , απλά μην παραλείψεις ssd.

Με 2Χ4GB μνημες σε board με μονο δυο υποδοχες για RAM?

Δημοσ.

Με 2Χ4GB μνημες σε board με μονο δυο υποδοχες για RAM?

Αυτό αλλάζει εύκολα.

Το έβαλα για dual channel, αλλά με +2 ευρώ βάζει μονή. Αυτό σε πείραξε?

Αν ναι, πες το, μην πουλάς ειρωνεία :)

• Like 3
Δημοσ.

Και σε i3 είχε πρόβλημα (ήθελε dll fix) οπότε απο ότι κατάλαβα τις γνώσεις του TS δεν το ρισκάρω να βάλω i3, αν και αρχικά το σκέφτηκα.

Δεν θέλω να ανοίξει νέο θέμα σε λίγους μήνες "Νέο pc δεν παίζει το τάδε παιχνίδι". Αφού χωράει τετραπύρηνος, γιατί όχι?

Οκ και το Black ops 3 στην αρχή δεν έτρεχε ούτε και σε i5 και βγάλανε patch για να τρέχει...

Τέλος πάντων,δεν είναι και τεράστια διαφορά αλλά θα τον άφηνε να πάει σε καλύτερη gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ και το Black ops 3 στην αρχή δεν έτρεχε ούτε και σε i5 και βγάλανε patch για να τρέχει...

Τέλος πάντων,δεν είναι και τεράστια διαφορά αλλά θα τον άφηνε να πάει σε καλύτερη gpu.

Για τα patches δεν γνωρίζω απλά υπάρχει ο φόβος να το κάνουν και στο μέλλον αυτό.

Ναι θα μπορούσε πχ 960 με 6100 κτλ. Ασε που σε single core θα είναι αρκετά πιο γρήγορο.

Δημοσ.

Αυτό αλλάζει εύκολα.

Το έβαλα για dual channel, αλλά με +2 ευρώ βάζει μονή. Αυτό σε πείραξε?

Αν ναι, πες το, μην πουλάς ειρωνεία :)

Ναι, εχω θεμα με το upgradeability των συστηματων απο την εποχη που δεν ηξερα και εβαζα ο'τι μου λεγανε μεχρι που διαπιστωσα ποσο ηλιθιες επιλογες εκανα με βαση τις προτασεις αλλων που υποτιθεται ηξεραν. Και ενταξει, τωρα οι μνημες ειναι φτηνες, τοτε πληρωνα 200ευρα για την μαλακια του καθε "γνωστη"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...