Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο ,θα ηθελα την βοηθεια σας για μια συνδεση με καλωδιο Lan σε laptop .

Βασικα το router ειναι pirelli με συνδεση cyta .Απο την μια θυρα Lan εχει συνδεθει με desktop που τρεχει Win xp χωρις κανενα προβλημα.Απο την δευτερη θυρα  Lan συνδεω το laptop το οποιο τρεχει win vista το οποιο μου βγαζει μη αναγνωρισμενο δικτυο και δεν τρεχει στο internet ενω οι θυρα του laptop λειτουργει (αναβει φωτακι).Επισης και στο router η ενδειξη του δευτερου LAN ειναι αναμενη ,αρα δειχνει οτι λειτουργει.Εψαξα πολλα ποστ στο forum για παρομοια προβληματα αλλα δεν εβγαλα ακρη,ισως καποια μου φανηκαν περιπλοκα αλλα δεν ειμαι και εντελως αρχαριος στα pc.Φυσικα μπορω να συνδεθω στο laptop με wifi αλλα για καποιο λογω το εχω κλειστο και δεν θελω να το ανοιξω.Εκανα update στην καρτα δικτυου του laptop(HP Presario CQ61) και ειναι οκ.

Μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Επεξ/σία από oberon48
Δημοσ.

δοκιμασε αλλο καλωδιο ethernet.δοκιμασε να κλεισεις τα firewall μηπως σε κοβει κατι,

δοκιμασε αλλη ethernet στο ρουτερ.δοκιμασε με καρφωτες ip.δεν πιστευω επισης σε κανα ρουτερ να εχεις κλεισει καναν dhcp?

Δημοσ.
  Στις 14/3/2016 στις 12:06 ΜΜ, poulinos είπε

δοκιμασε αλλο καλωδιο ethernet.δοκιμασε να κλεισεις τα firewall μηπως σε κοβει κατι,

δοκιμασε αλλη ethernet στο ρουτερ.δοκιμασε με καρφωτες ip.δεν πιστευω επισης σε κανα ρουτερ να εχεις κλεισει καναν dhcp?

Καλωδιο οκ,firewall τιποτα,dhcp ανοιχτο ,τωρα αυτο το καρφωτες ip δεν το πιανω...

Δημοσ.

πας στο tcp ip και βαζεις καρφωτες ip για να δεις αν ετσι θα παιξει.επισης πιο νεους drivers για την καρτα ή δοκιμασε να την κανεις uninstall και ξανα install.επισης μπορει να ειναι και το αναποδο.να εχουν μεινει καρφωτες ip στην καρτα δικτυου σου για αυτο να μην παιζει.

πηγαινε network and sharing center και μετα στην καρτα δικτυου σου και στα properties και πηγαινε στο tcp/ip v4 και δες αν εχει μεσα νουμερα ή οχι.αν εχει σβηστα.βαλε να παιρνει αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...