Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας κ Καλη Σαρακοστη.Εχω φτιαξει ενα intro βιντεακι για να παιζει αυτοματα μεσα στο καναλι μου στο youtube,πριν να ξεκινησει εαν κανονικο βιντεο ανεβασμενο.Πως παιδια θα το εγκαταστησω στο youtube και να παιζει σε οσα βιντεο εχω ανεβασμενα;

Δημοσ.

Δες λίγο το παρακάτω βίντεο.

Άλλος οδηγός...

http://youtubecreator.blogspot.gr/2014/04/boost-your-channels-recognition-using.html

Mπα φιλε το προσπαθησα αλλα δεν το παιρνει.Μηπως επειδη ειναι 10 δευτερολεπτα διαρκειας;Το εφτιαξα μεσω του power director σε mpg.Υπαρχει κανενα ευκολοτερο προγραμμα εκτος του blender να φτιαξω αλλο με τα γραμματα μονο να αλλαξω;

Δημοσ.

Mπα φιλε το προσπαθησα αλλα δεν το παιρνει.Μηπως επειδη ειναι 10 δευτερολεπτα διαρκειας;Το εφτιαξα μεσω του power director σε mpg.Υπαρχει κανενα ευκολοτερο προγραμμα εκτος του blender να φτιαξω αλλο με τα γραμματα μονο να αλλαξω;

Σύμφωνα με τον οδηγό στο 2ο λινκ..

Starting today you can automatically add an intro video up to three seconds to the start of every video on your channel.

...οπότε πρέπει να το μαζέψεις στα 3 δεύτερα.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον οδηγό στο 2ο λινκ..

...οπότε πρέπει να το μαζέψεις στα 3 δεύτερα.

Σε διαφορα καναλια μεσα στο youtube εαν δεις,εχουν περισοτερη διαρκεια απο τα 3 δευτερολεπτα...Πως τα καταφερνουν;

Δημοσ.

Μάλλον ενώνουν το Intro με το υπόλοιπο βίντεο και το ανεβάζουν αν ένα βίντεο.

Eαν ειναι αυτο,ετσι τοτε θα το κανω κ εγω με το power director που φτιαχνω τα βιντεο.Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Το pd νομίζω ότι θα κάνει επανακωδικοποίηση. Αν τα Intro και τα βίντεο σου έχουν τα ίδια στοιχεία (ανάλυση/codec/ήχο) μπορείς να τα ενώσεις σε δευτερόλεπτα και χωρίς απώλειες με το avidemux.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...