giorgos1966 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλημερα σας κ Καλη Σαρακοστη.Εχω φτιαξει ενα intro βιντεακι για να παιζει αυτοματα μεσα στο καναλι μου στο youtube,πριν να ξεκινησει εαν κανονικο βιντεο ανεβασμενο.Πως παιδια θα το εγκαταστησω στο youtube και να παιζει σε οσα βιντεο εχω ανεβασμενα;
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δες λίγο το παρακάτω βίντεο. Άλλος οδηγός... http://youtubecreator.blogspot.gr/2014/04/boost-your-channels-recognition-using.html
giorgos1966 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δες λίγο το παρακάτω βίντεο. Άλλος οδηγός... http://youtubecreator.blogspot.gr/2014/04/boost-your-channels-recognition-using.html Mπα φιλε το προσπαθησα αλλα δεν το παιρνει.Μηπως επειδη ειναι 10 δευτερολεπτα διαρκειας;Το εφτιαξα μεσω του power director σε mpg.Υπαρχει κανενα ευκολοτερο προγραμμα εκτος του blender να φτιαξω αλλο με τα γραμματα μονο να αλλαξω;
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Mπα φιλε το προσπαθησα αλλα δεν το παιρνει.Μηπως επειδη ειναι 10 δευτερολεπτα διαρκειας;Το εφτιαξα μεσω του power director σε mpg.Υπαρχει κανενα ευκολοτερο προγραμμα εκτος του blender να φτιαξω αλλο με τα γραμματα μονο να αλλαξω; Σύμφωνα με τον οδηγό στο 2ο λινκ.. Starting today you can automatically add an intro video up to three seconds to the start of every video on your channel. ...οπότε πρέπει να το μαζέψεις στα 3 δεύτερα.
giorgos1966 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Σύμφωνα με τον οδηγό στο 2ο λινκ.. ...οπότε πρέπει να το μαζέψεις στα 3 δεύτερα. Σε διαφορα καναλια μεσα στο youtube εαν δεις,εχουν περισοτερη διαρκεια απο τα 3 δευτερολεπτα...Πως τα καταφερνουν;
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μάλλον ενώνουν το Intro με το υπόλοιπο βίντεο και το ανεβάζουν αν ένα βίντεο. 1
giorgos1966 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μάλλον ενώνουν το Intro με το υπόλοιπο βίντεο και το ανεβάζουν αν ένα βίντεο. Eαν ειναι αυτο,ετσι τοτε θα το κανω κ εγω με το power director που φτιαχνω τα βιντεο.Σε ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το pd νομίζω ότι θα κάνει επανακωδικοποίηση. Αν τα Intro και τα βίντεο σου έχουν τα ίδια στοιχεία (ανάλυση/codec/ήχο) μπορείς να τα ενώσεις σε δευτερόλεπτα και χωρίς απώλειες με το avidemux. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα