malachaskos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας Πριν περίπου ένα χρόνο είχε πάρει ένας φίλος ένα laptop Hp 250 G3 Επειδή το laptop ήταν πιο αργό κ απο την καθηστέριση μου το έδωσε να του κάνω farmat, μετά το format πέρασα με το driver pack τους drivers αλλά δεν μπορεί με τίποτα να δει flashaki κ εξωτερικό σκληρό. Προσπάθησα να βρώ drivers αλλά τίποτα.
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ούτε ethernet για internet αλλά ούτε και usb, σωστά; Κάνε bootable usb ή έστω dvd με μια διανομή linux και τρέξε το χωρίς εγκατάσταση. Έπειτα σύνδεσε το usb stick με τους drivers και κάνε τους αντιγραφή στο σκληρό δίσκο του laptop. Τα υπόλοια τα ξέρεις, μπαίνεις στα windows και βάζεις τα drivers. Βάλε το λειτουργικό εδώ για τους κατάλληλους drivers. http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6732463
malachaskos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ούτε ethernet για internet αλλά ούτε και usb, σωστά; Κάνε bootable usb ή έστω dvd με μια διανομή linux και τρέξε το χωρίς εγκατάσταση. Έπειτα σύνδεσε το usb stick με τους drivers και κάνε τους αντιγραφή στο σκληρό δίσκο του laptop. Τα υπόλοια τα ξέρεις, μπαίνεις στα windows και βάζεις τα drivers. Βάλε το λειτουργικό εδώ για τους κατάλληλους drivers. http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6732463 Ακριβός αυτο έκανα... Μετέφερα ένα πρόγραμμα που βρίσκει μόνο του τους drivers "driverpack solution 15" δουλεύουν όλα τώρα εκτός απο τα USB Ξέρουμε πιο να κατεβάσω απο όλα αυτά?
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Στο chipset έχει για usb 3.0, οπότε κατέβασε το. (έχει 3, δεν ξέρω για διαφορές, φαίνονται να είναι ίδια) Μόνο βάλε το σωστό λειτουργικό.
malachaskos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Στο chipset έχει για usb 3.0, οπότε κατέβασε το. (έχει 3, δεν ξέρω για διαφορές, φαίνονται να είναι ίδια) Μόνο βάλε το σωστό λειτουργικό. τα δοκίμασα κ τα 3... τίποτα!
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν διαβάζει συγκεκριμένα usb stick / εξωτερικό σκληρό ή δεν λειτουργούν καθόλου οι θύρες; Δοκίμασε driver booster μήπως και τα βρει εκείνο αυτόματα.
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Φίλε μου κανε απεγκατάσταση τα πάντα απο drivers η κατέβασε τους ολους απο το site του κατασκευαστή ποτέ δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα προγράμματα που περνάνε οτι θέλουν μονο σε σπάνιες περιπτώσεις 1
malachaskos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν διαβάζει συγκεκριμένα usb stick / εξωτερικό σκληρό ή δεν λειτουργούν καθόλου οι θύρες; Δοκιμασία flashakia, ένα εξωτερικό σκληρό και ένα κινητό. Δεν ακούγεται καν ο ήχος ότι κάτι συνδέθηκε. Φίλε μου κανε απεγκατάσταση τα πάντα απο drivers η κατέβασε τους ολους απο το site του κατασκευαστή ποτέ δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα προγράμματα που περνάνε οτι θέλουν μονο σε σπάνιες περιπτώσεις Το συγκεκριμένο είναι πρώτη φορά που δεν μου βρίσκει driver Το πρόβλημα είναι ότι έχει πολλούς διαφορετικούς και site ότι λέει για USB το έχω βάλει κ τίποτα Με ένα δικό μου παλίο HP δεν μου δούλευε μετά απο format το wifi, και ήθελε ενεργοποίηση απο BIOS, τώρα έψαξα κάτι αντίστοιχο αλλά μπα!!! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2016 από malachaskos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα