Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω ένα Toshiba Satellite L650 και επιχείρησα να του κάνω Service, μετά το Service όλα καλά μόνο που δεν άνοιγε η οθόνη του. Δοκίμασα να του βάλω-βγάλω μνήμες αλλά τίποτα. Όταν όμως το συνδέω σε εξωτερική οθόνη παίζει μια χαρά. Λέτε να τράβηξα παραπάνω απ' όσο έπρεπε κανέναν Conectorα της οθόνης? Λέτε να φτιάχνει αυτό?

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών μου μυρίζει. τι service του έκανες;

Κι εγώ αυτό είπα στην αρχή, όμως όταν το συνδέω σε εξωτερική οθόνη παίζει μια χαρά... Το ξεσκόνισα και του άλλαξα πάστες, τίποτα το ιδιαίτερο...

απλα δεν θα χεις συνδεσει καλα το καλωδιο της οθονης

ανοιξε το παλι και δωσε εμφαση σ εκεινη τη συνδεση

Το έκανα αλλά τίποτα, λες να κούνησε από την θέση του καμιά σύνδεση στον Conectorα...??

Δημοσ.

αφου λειτουργει σε αλλη οθονη τοτε ειναι θεμα της οθονης τους λαπτοπ (ειτε λειτουργικο ειτε καποια συνδεση)

Αυτό λέω κι εγώ, πολύ πιθανόν ο Conectorας... Σε περίπτωση που είναι όντως ο Conectorας, φτιάχνει ή πρέπει να βρω έναν...?? Θα βρω άραγε...??

Ξανά δες μήπως δεν έχεις συνδέσει την ταινία της οθόνης.

Το ξαναείδα τίποτα, όλα τα έχω συνδέσει αλλά η οθόνη του Laptop δεν ανοίγει...

Δημοσ.

Ούτε και με το Fn + Screen Change κάνει τίποτα, έλεγα μπας και είναι μια περίπτωση αλλά τίποτα... Σε περίπτωση αλλαγής του Connectorα της οθόνης αν και πάλι δεν δουλέψει, καμιά ιδέα...??

Δημοσ.

Τελικά άλλαξα τον Connectorα της οθόνης και όλα κομπλέ, προφανώς ήταν στα τελευταία του και καθώς τον έβγαλα θα κουνήθηκε κάποιο pin και άιντε να βρεις πιο είναι... Τον αλλάζεις και τελείωσε το παραμύθι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...