karapro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γίνεται να εχω ote tv go χωρίς να εχω σύνδεση οτε(vodafone εχω) αλλα μόνο με cosmoκαρτα στο κινητο?(δεν νομιζω αλλα να μου φυγει η απορια )
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για να αποκτήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτετε: Κινητό ή/και Tablet** στο οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή OTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store. Υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablet/iPad και κινητά. Μια ενεργή συνδρομή OTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης Μια ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL ή/και έως 2 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.***
karapro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για να αποκτήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτετε: Κινητό ή/και Tablet** στο οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή OTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store. Υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablet/iPad και κινητά. Μια ενεργή συνδρομή OTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης Μια ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL ή/και έως 2 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.*** μμαλιστα οκ ευχαριστω φιλε
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γίνεται να εχω ote tv go χωρίς να εχω σύνδεση οτε(vodafone εχω) αλλα μόνο με cosmoκαρτα στο κινητο?(δεν νομιζω αλλα να μου φυγει η απορια ) http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/go και τα γραφει ολα αναλυτικα τελειως. δεν ξερω αν παιζει κανα παραθυρακι με αυτο ----------------- ειδικά για τις συσκευές iPad που δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής SMS πρέπει να κάνετε πρώτα σύνδεση (login) στo OTE TV GO μέσω 3G/4G δικτύου και στη συνέχεια να συνδεθεί στο WiFi δίκτυο που επιθυμείτε (το OTE TV GO καθοδηγεί τον πελάτη για τα παραπάνω βήματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα