Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να εχω ote tv go χωρίς να εχω σύνδεση οτε(vodafone εχω) αλλα μόνο με cosmoκαρτα στο κινητο?(δεν νομιζω αλλα να μου φυγει η απορια  :-D )

Δημοσ.

Για να αποκτήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτετε:

• Κινητό ή/και Tablet** στο οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή OTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store. Υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablet/iPad και κινητά.  
  • Μια ενεργή συνδρομή OTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης
  • Μια ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL ή/και έως 2 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.***
Δημοσ.

Για να αποκτήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να διαθέτετε:

• Κινητό ή/και Tablet** στο οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή OTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store. Υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablet/iPad και κινητά.  
  • Μια ενεργή συνδρομή OTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης
  • Μια ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL ή/και έως 2 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.***

μμαλιστα οκ ευχαριστω φιλε

Δημοσ.

Γίνεται να εχω ote tv go χωρίς να εχω σύνδεση οτε(vodafone εχω) αλλα μόνο με cosmoκαρτα στο κινητο?(δεν νομιζω αλλα να μου φυγει η απορια  :-D )

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/go

και τα γραφει ολα αναλυτικα τελειως.

δεν ξερω αν παιζει κανα παραθυρακι με αυτο

-----------------

ειδικά για τις συσκευές iPad που δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής SMS πρέπει να κάνετε πρώτα σύνδεση (login) στo OTE TV GO μέσω 3G/4G δικτύου και στη συνέχεια να συνδεθεί στο WiFi δίκτυο που επιθυμείτε (το OTE TV GO καθοδηγεί τον πελάτη για τα παραπάνω βήματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...