Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα τροφοδοτικό και κουτί να κάθονται και θέλω να φτιάξω pc για ταινίες μόνο.

Εχω βρει αυτα:

mobo: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-am1b-itx-retail-p-PER.528705

cpu: http://www.e-shop.gr/ypologistes-epeksergastes-cpu-socket-am1-list?table=PER&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&filter-9354=1

ram: http://www.e-shop.gr/ram-crucial-ct51264ba160bj-4gb-ddr3-1600mhz-pc3-12800-p-PER.553690

Θα μπορεί παιζει ταινιες σε 1080p ανετα?

Δημοσ.

Ναι, ανετότατα. Αρκεί να βάλεις κανα 5150 ή 5350. Και ο 4πύρηνος Sempron ίσως κάνει δουλειά, αλλά μικρή διαφορά στην τιμή ;)

Απο το skroutz βρίσκεις τον 5350 φθηνότερα πάντως!

(αν το κάνεις, πες μου εντυπώσεις, θέλω να κάνω και εγώ, κυρίως αν παίζει και κανα παιχνίδι, στο youtube είναι μπερδεμένα)

Δημοσ.

λοιπον φιλε Δημητρη ακου:το ιδιο σκεφτικο ειχα και γω.Να παρω κατι ισα ισα να παιζει ταινιες σε 1080.Πηγα και αγορασα λοιπον G4400-μια μητρικη asus H 110-μια μνημη 4γιγα-evo 850-τα υπολοιπα τα ειχα.Παιζει ταινιες δεν λεω,ΑΛΛΑ:οταν βλεπεις μια ταινια ,την κανεις παυση και ανοιξεις ΚΑΙ το you tube να δεις κατι ,δεν τα παει καλα.Αυτο που θες να δεις το βλεπεις σε αργη κινηση!!!!Να μη σε κουραζω ,αγορασα μια GTX 650 με 50 ευρω και ησυχασα.Δε πα να ανοιξω οτι θελω,δεν μασαει πουθενα.Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

ο celeron g1840 δεν θα του παιζει τις ταινιες;

εκανα μια τετοια αναβαθμηση σε εναν φιλο , mobo-cpu-ram στο 100αρι

Δημοσ.

λοιπον φιλε Δημητρη ακου:το ιδιο σκεφτικο ειχα και γω.Να παρω κατι ισα ισα να παιζει ταινιες σε 1080.Πηγα και αγορασα λοιπον G4400-μια μητρικη asus H 110-μια μνημη 4γιγα-evo 850-τα υπολοιπα τα ειχα.Παιζει ταινιες δεν λεω,ΑΛΛΑ:οταν βλεπεις μια ταινια ,την κανεις παυση και ανοιξεις ΚΑΙ το you tube να δεις κατι ,δεν τα παει καλα.Αυτο που θες να δεις το βλεπεις σε αργη κινηση!!!!Να μη σε κουραζω ,αγορασα μια GTX 650 με 50 ευρω και ησυχασα.Δε πα να ανοιξω οτι θελω,δεν μασαει πουθενα.Ελπιζω να βοηθησα.

μάλλον κάνεις κάτι λάθος γιατι η HD3000 που έχω στο λάπτοπ,τα κάνει αυτά και μάλιστα χωρίς πρόβλημα.

εκτός κ αν παίζεις τις ταινίες με τον επεξεργαστή που και πάλι δεν θα έπρεπε να είχε θέμα.

Δημοσ.

Θα του βάλω κάποια ελαφριά διανομή linux (kubuntu) ελπίζω να παίζει ταινίες - το μόνο πράγμα που θέλω να κάνει -

90€ από eshop με mobo + 4gb ram και 5150 , κατόπιν παραγγελιάς βεβαια, ρίχνω παραγγελία και βλεπουμε

• Like 1
Δημοσ.

αυτο λεω : οταν επαιζα ταινιες με τον επεξ(δεν ειχα καρτα)ειχα κοληματα(σπανια αλλα ειχα).

ναι δεν βλέπω τον λόγο να παίζεις ταινίες με τον επεξεργαστή όλα τα προγράμματα υποστηρίζουν DXVA πλέον :P

Δημοσ.

Ένα αντίστοιχο σύστημα θα κάνω με τον 7600 ή 7800 που έχουν καλή κάρτα. Μια φθηνή μητρική και μια απλή μνήμη. Όλα γύρω στα 140-150

Δημοσ.

ναι δεν βλέπω τον λόγο να παίζεις ταινίες με τον επεξεργαστή όλα τα προγράμματα υποστηρίζουν DXVA πλέον :P

δεν τα ξερουμε αυτα πηδι μ εδω στο χωριο.Εμεις η με τον επεξ η με καρτα βλεπαμε. :D

Δημοσ.

http://www.techspot.com/review/806-amd-kabini-vs-intel-bay-trail-d/page7.html

1080 όλοι παίζουν αλλά από ότι βλέπεις ο g1820 χτυπάει σχεδόν μέχρι και 60 fps ενώ οι athlon είναι στα 30,ο g4400 που είναι skylake λογικά θα είναι ακόμα ποιο άνετος.

Οι Intel βασικά παίζουν μέχρι και 4κ@24fps αν και μάλλον δεν έχει σχέση με αυτό που ρωτάς.

Αφού σε ενδιαφέρει για ταινίες πάντως σκέψου να πάρεις λίγο ποιο δυνατό επεξεργαστή για να τρέχεις και το svp, ιδίως αν θα βλέπεις σε οθόνη με ψιλές συχνότητες.

Διαφορετικά αν θες φτηνά γιατί δεν βλέπεις για κάνα mediaplayer ή δέκτη digea.

Δημοσ.

Άντε και να ανοίγω κάνα browser που και που ,άλλα μέχρι εκει

συντροφε.......παρε και μια καρτουλα μεταχ.Θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

Το youtube το έχει γυρίσει σε html5 εδώ και καιρό που είναι ποιο βαρύ και από το flash και λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα,ιδίως αν τον είχες με ddr3 ή/και με λίγοι μνήμη.

Σαφώς και με μια gpu θα είναι πολύ καλύτερα αλλά μόνο για ταινίες μια χαρά θα είναι και μόνο με τα ενσωματωμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...