corsair04 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 καλησπέρα θα ήθελα να βοηθήσετε σχετικά με ένα βύσμα ethernet που ψάχνω για μια κεραία το παλιό βύσμα δεν το έχω διότι το έδωσα σε κάποιον για να μου βρει το έχασε έχω αγοράσει μερικά κάνουν όσο προς τα pin αλλά η απόσταση που έχουν τα pin μεταξύ τους είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που έχουν οι κονεκτορεσ που αγόρασα ευχαριστώ
nikos903 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν κολλάς καλώδιο και μετά να βάλεις τον κονέκτορα λίγο πιο πέρα; Ή το καλώδιο που έρχεται απο την άλλη άκρη κόλλα το μέσα στην κεραία μια και καλή. Αλλιώς πας ebay και ψάχνεις το RJ45 που θες. πχ αυτό.
corsair04 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν κολλάς καλώδιο και μετά να βάλεις τον κονέκτορα λίγο πιο πέρα; Ή το καλώδιο που έρχεται απο την άλλη άκρη κόλλα το μέσα στην κεραία μια και καλή. Αλλιώς πας ebay και ψάχνεις το RJ45 που θες. πχ αυτό. αυτό είναι μια καλή λύση αλλά δεν νομίζω πως θα κρατήσει και θα φθαρεί το link έχω πάρει αρκετά αλλά δεν ξερό πόσο είναι το κενό μεταξύ των pins
nikos903 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το κενό το μετράς απο το πλακετάκι, μετά βλέπεις πάνω κάτω απο την εικόνα που έχει στο ebay και βρίσκεις ένα που να έχει την ίδια διάταξη pins, μετά και να τα στραβώσεις λίγο για να μπούνε δεν έγινε και κάτι. Τα καλώδια αν τα κολλήσεις μέσα και βάλεις σιλικόνη μετά απο πάνω δεν έχει φόβο. Βάζεις και 2-3 δεματικά μέσα στο καπάκι για να μην μπορεί να τραβηχτεί και πρέπει να είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα