ChaniaExpress Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδια ,εχω ενα θεμα με το 2ο pc της υπογραφης μου.Οι θερμοκρασιες σε idle και στο gpu και στο cpu ειναι 50 βαθμοι.αμα ανοιξω crysis 3,battlefield 4 και παιξω για 20 λεπτα πανε και οι 2 76 βαθμουσ.Ειναι κανονικο αυτο?Στο site της intel λεει πως ο επεξεργαστης αυτος πρεπει να δουλευει μεχρι του 69.7 βαθμους.Οσο για την καρτα ειλικρινα δεν ξερω..Εκτος απο τους stock ανεμιστηρες του κουτιου εχω βαλει και δυο αλλους εγω στο μπροστινο καπακι και βγαζουν τον ξεστο αερα,ειναι καλο αυτο η χειροτερυει την κατασταση?Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη Υ.Γ. Πριν ενα χρονο αλλαξα την παστα,δεν πιστευω αυτο να ειναι το προβλημα. Και ο cpu και η gpu εχουνε stock fan δεν εχω πειραξει τιποτα,ουτε overclock σε τιποτα. Σε ευχαριστω αμα ηρθες για να βοηθησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Kαθάρισε την ψύκτρα απο την σκόνη. Και δες αν βάζεις σωστή ποσότητα πάστας (φακή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εκτός από σωστή ποσότητα και καλή πάστα. Αλλά με stock ψύκτρα μην περιμένεις και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 οι μπροστα ειναι για να βαζουν οχι για να βγαζουν πισω και πανω βγαζουν.. δε περνει αερα απο πουθενα το κουτι γιαυτο βραζει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εκτος απο τους stock ανεμιστηρες του κουτιου εχω βαλει και δυο αλλους εγω στο μπροστινο καπακι και βγαζουν τον ξεστο αερα λολ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaExpress Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δηλαδη να αλλαξω την φορα των ανεμιστηρων του μπροστινου καπακιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δηλαδη να αλλαξω την φορα των ανεμιστηρων του μπροστινου καπακιου? οπωσδηποτε... και αν εχεις πισω και πανω φροντισε να βγαζουν οχι να βαζουν.... ασε που εκτος απο cpu και gpu θα βραζουν και οι σκληροι σου οπως ταχεις βαλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αυτή η εικόνα ελπίζω να σε βοηθήσει με το airflow. (μόνο τα βελάκια σε ενδιαφέρουν) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Aπο οτι διαβασα απλα δεν εχει ιδεα απο airflow. Πολυ καλη η εικονα που εβαλες το μονο που θελω να προσθεσω ειναι η φραση "δεν ήξερες , δεν ρωταγες?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Aπο οτι διαβασα απλα δεν εχει ιδεα απο airflow. Πολυ καλη η εικονα που εβαλες το μονο που θελω να προσθεσω ειναι η φραση "δεν ήξερες , δεν ρωταγες?" Tην εικόνα δεν την έβαλε ο TS. Ε, δεν ήξερε, και ρώτησε, εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα