aris1986 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Συμφωνω το diablo 3 ειναι αθλιο. Ειχε auction house γεμισαν κινεζοι. Το εκοψε. Μετα gold παλι απαγορευεται το trade, επειδη γεμισαν κινεζους. Brawl δεν παιζει κανεις. Μια πιστα εχεi για PvP. Μονο ανεβαζεις paragon και ψαχνεις σετακια να τα κανεις τι; Μονο rifts και bountys για να μαζευεις rift stones και να πηγαινεις στα rifts. Internal loop. Aντε να παιξεις και ενα seasonal character. Απο κει και περα τι; Να πας torment X να φαρμαρεις; Για ποιο λογο; Απλα να ντυνεις τον παικτη σου για να τον κοιτας και να χαιρεσαι οτι κανεις 5.6 Μillion damage. 4
deadseth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δε μου κάνει εντύπωση αυτό για δύο λόγους.Πρώτον: BlizzardΔεύτερον: Diablo
Zam732 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 επειδή όταν ήταν η εποχή του δεν είχα καν pc κ internet δικά μου όπως τώρα δεν το πρόλαβα κ προσπάθησα να παίξω τα τελευταία χρόνια αλλα τα γραφικά κ η ανάλυση(ακόμα κ με το widescreen tweak) , με κουράζουν απίστευτα στα μάτια. για εμένα μακάρι να είχαν κάνει ένα lifting στα γραφικά του diablo 2 και να του τραβάγανε κ ένα βαρβάτο expansion με υλικό , παρά το diablo 3 που βγάλανε , άσχετα αν αρχικά το έλιωσα 12+ωρα τη μέρα μαζί κ το expansion. Mακαρι να εβγαινε ενα patch που θα αναβαθμιζε τα γραφικα. Δυστυχως ομως με το diablo3 στην αγορα δεν νομιζω πως κατι τετοιο θα συμβει. Το μονο game που θεωρω πως εχει την ιδια νοοτροπια με το diablo2 ειναι το gw2. 1
Berserk_GR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει ποτέ. Το τερμάτισα πάρα πολλές φορές. 1
ditsikts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Remake του diablo 2 με τη μηχανή του diablo 3, και το diablo 3 στο πυρ το εξώτερον 6
Oxygene Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πως βγαζουν λεφτα απο το diablo 2? Εχει συνδρομη ή online shop? Οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι λεφτά;
mertaghon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ναι καναμε λαθος με το 3, παρτε 1 patch να παιξετε λιγο το 2 να ξεχαρμανιασετε μεχρι να την μαζεψουμε την ολη φαση plz stay in the blizzard shop παιδες!χαα 2
Ta3ideftis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 16 χρόνια μετά και ακόμα ανατριχιάζεις με τα cinematic! 16 χρόνια μετά και ακόμα δυσκολεύεσαι στο cow level! 16 χρόνια μετά και το story παραμένει επικό από κάθε άποψη! Και στην τελική, αυτά τα παιχνίδια καθόρισαν τη μετέπειτα εξέλιξη (Εδώ παίζεις Baldur's Gate Enhanced και πορώνεσαι κάθε φορά)! Οπότε δικαίως μπορούν να θεωρηθούν κλασικά! Μπράβο στη Blizzard για την υποστήριξη σε μετέπειτα λογισμικά! Ερώτηση: Το patch αφορά και το Lord of Destruction (expansion set);
elpapam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Και ναι ακόμα παίζω φανατικά το Diablo II + Lord of Destruction (expansion) με το 1.13d Patch. Από το πρώτο Diablo εώς και το Diablo ΙΙΙ σαν το ΙΙ κανένα.
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δε μου κάνει εντύπωση αυτό για δύο λόγους. Πρώτον: Blizzard Δεύτερον: Diablo Και για το Warcraft 3 θα βγαλει αναλογο patch(δεν το εχουν ανεβασει ακομα στο Insomnia). Συμφωνω το diablo 3 ειναι αθλιο. Ειχε auction house γεμισαν κινεζοι. Το εκοψε. Μετα gold παλι απαγορευεται το trade, επειδη γεμισαν κινεζους. Brawl δεν παιζει κανεις. Μια πιστα εχεi για PvP. Μονο ανεβαζεις paragon και ψαχνεις σετακια να τα κανεις τι; Μονο rifts και bountys για να μαζευεις rift stones και να πηγαινεις στα rifts. Internal loop. Aντε να παιξεις και ενα seasonal character. Απο κει και περα τι; Να πας torment X να φαρμαρεις; Για ποιο λογο; Απλα να ντυνεις τον παικτη σου για να τον κοιτας και να χαιρεσαι οτι κανεις 5.6 Μillion damage. Αυτο ειναι το end game ολων των αντιστοιχων με το diablo παιχνιδιων. Τι end game εσυ δηλαδη περιμενες εκτως απο το να παιζεις για καλυτερα loot???
Odyss3us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έπαιζα τις προάλλες diablo 2 και διαπίστωσα ότι είναι έτη φωτός μπροστά από το diablo 3 σε άποψη επιλογών και βάθους,ακόμα και το story line ακόμα και το theme είναι πιο dark από το diablo 3 .Από το diablo 3 λείπει πλήρως η αίσθηση του rpg,απλά ανεβαίνεις level και αυξάνεται το damage,δεν έχεις την επιλογή να επιλέξεις πιο spell θα είναι πιο δυνατό και δεν μπορείς να κάνεις στρατηγικές με διαφορετικά attribute builds. Το diablo 3 αν μου επιτρέπετε είναι πολύ politicaly correct όπως το λένε στο εξωτερικό,δεν έχει πολύ gore ,πολλά περίεργα αηδιαστικά τέρατα και υποψιάζομαι ότι είναι λόγω του ότι η Blizzard ήθελε να πουλήσει και στην Κίνα. Γενικά αφότου έπαιξα ξανά το diablo 2 διαπίστωσα πόσο epic fail είναι το diablo 3. ακριβως γιαυτο εχουν βγει τα set και ολα τα προσφατα καλουδια με το crafting για να μην εχουν το πλεονεκτημα οι παικτες που παιζουν 24/7 και στακαρουν attributes απο το level-up Συμφωνω το diablo 3 ειναι αθλιο. Ειχε auction house γεμισαν κινεζοι. Το εκοψε. Μετα gold παλι απαγορευεται το trade, επειδη γεμισαν κινεζους. Brawl δεν παιζει κανεις. Μια πιστα εχεi για PvP. Μονο ανεβαζεις paragon και ψαχνεις σετακια να τα κανεις τι; Μονο rifts και bountys για να μαζευεις rift stones και να πηγαινεις στα rifts. Internal loop. Aντε να παιξεις και ενα seasonal character. Απο κει και περα τι; Να πας torment X να φαρμαρεις; Για ποιο λογο; Απλα να ντυνεις τον παικτη σου για να τον κοιτας και να χαιρεσαι οτι κανεις 5.6 Μillion damage. προφανως κι εσυ εχεις παρα πολυ καιρο να παιξεις Diablo3, εχω παιξει ολα τα Diablo οπως και το 3 απο day 1, και οπως ειναι τωρα ειναι στην καλυτερη και πιο ωριμη του φαση στοχος του παιχνιδιου ειναι να φτασεις τα ορια σου στα Greater Rifts απεναντι στους φιλους σου στη clan σου και σε ολοκληρη την κοινοτητα και για να το πετυχεις αυτο σου δινονται παρα πολλες δυνατοτητες περισσοτερες απο καθε αλλη φορα Kadala, Kanai's Cube, Bounties, Rifts, Gem upgrading, Material hunting & crafting καθε τι για να βρεις τα BIS items και να τα κανεις polish ποτε μα ποτε αλλοτε δεν υπηρχαν τοσες επιλογες και ποτε δεν ηταν τοσο fun και non repetitive η ολη διαδικασια για να το κανεις αυτο 2
skazi283 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ακριβως γιαυτο εχουν βγει τα set και ολα τα προσφατα καλουδια με το crafting για να μην εχουν το πλεονεκτημα οι παικτες που παιζουν 24/7 και στακαρουν attributes απο το level-up προφανως κι εσυ εχεις παρα πολυ καιρο να παιξεις Diablo3, εχω παιξει ολα τα Diablo οπως και το 3 απο day 1, και οπως ειναι τωρα ειναι στην καλυτερη και πιο ωριμη του φαση στοχος του παιχνιδιου ειναι να φτασεις τα ορια σου στα Greater Rifts απεναντι στους φιλους σου στη clan σου και σε ολοκληρη την κοινοτητα και για να το πετυχεις αυτο σου δινονται παρα πολλες δυνατοτητες περισσοτερες απο καθε αλλη φορα Kadala, Kanai's Cube, Bounties, Rifts, Gem upgrading, Material hunting & crafting καθε τι για να βρεις τα BIS items και να τα κανεις polish ποτε μα ποτε αλλοτε δεν υπηρχαν τοσες επιλογες και ποτε δεν ηταν τοσο fun και non repetitive η ολη διαδικασια για να το κανεις αυτο πολυ σωστος ο φιλος...τα ειπαι οπως ειναι!
Satanochio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αν και μου αρέσει το 3 αρκετά το 2 μου άρεσε περισσότερο αισθητικά.Πιο σατανιστίκ με πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα. 1
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Συμφωνω το diablo 3 ειναι αθλιο τσου, μια χαρα παιχνιδι ειναι τωρα, εχει βελτιωθει παρα πολυ απο οταν κυκλοφορησε. @Odyss3us ακριβως ετσι.
sakekosan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Παιχνίδι σταθμός για την εποχή του το Diablo 1 και το 2 (με το LOD), ακόμα και τώρα παίζω που και που. Όσοι λάτρεψαν τα Diablo 1-2 παίζουν Path of Exile, απο τα καλύτερα arpg που έχω παίξει με διαφορά (και είναι και τζάμπα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα