Alex-ios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας! Σήμερα μου χάλασε το παλιό και καλό μου λαπτοπ Toshiba SATELLITE l500 και σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο λαπτοπ όχι τόσο για gaming αλλά για office,ίντερνετ αντε και fb/skype/Viber. Είμαι ανάμεσα σε 2 λαπτοπ: Πρώτο:Το lenovo g40-30,το πιο φθηνό λαπτοπ της lenovo,με 2gb ram, Intel celeron, 500 gb αποθηκευτικό χώρο (hdd),Θήρα vga (για σύνδεση μέσω projector ή άλλη οθόνη) και 14 ιντσών οθόνη. Δεύτερο:Το lenovo YOGA 300, με 11,6 ιντσών οθόνη, 32 gb αποθηκευτικό χώρο (ssd),Intel celeron,2gb ram και 2 λειτουργίες (tablet/laptop), αλλά χωρίς Θήρα VGA Και τα 2 έχουν hdmi,usb 2.0,3.0,windows 8.1,SD card reader και Dolby v2 speakers. Εγώ λόγω μεγέθους, σκέφτομαι να αγοράσω το δεύτερο. Εσεις ποιο από τα 2 μου προτείνετε? Ευχαριστώ.
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για μενα παρε λαπτοπ...αν θες φορητοτητα παρε tablet! Τωρα αν παρεις λαπτοπ για internet/viber/skype θα τα βγαλει περα απλα θα πρεπει να βαλεις ωποσδηποτε μνημη ram 4gb!(εχει 1 slot οποτε την 2gb δεν μπορεις να την εκμεταλλευτεις!!) Να παρεις μνημη γιατι θα αρχισει να σερνεται αν εχει πολλα tabs στο internet λογω μνημης....το χω το λαπτοπ(εχω κλεισει και καποιες αχρηστες υπηρεσιες της ms) και ρολλαρει καλα! Σε λιγες μερες αναβαθμιζεται σε 4gb και επιτελους θα πεταει!! Ποιος σου πε οτι δεν παιζεις παιχνιδι(α);; Παιζω (cod4 ολα low, CS:GO low προς medium, Dirt 3 ολα low, L4D περιπου medium, minecraft κλασσικα και nfs mw(2005) low, COD modern warfare 3 και 4 ολα low !) Σημειωση:Μολις το πρωτοπαρεις θα κανεις format διοτι θα σερνεται απτην πρωτη στιγμη λογω του bloatware που θα χει μεσα!.. Για το Windows Iso επειδη δεν υπαρχει στο google μπορεις να μου στειλεις μηνυμα να σου δωσω link να τα κατεβασεις! Μπαταρια κραταει περιπου 4-5 ωρες.
Alex-ios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Το σκέφτηκα καλύτερα και αποφάσισα να βάλω άλλο ένα διακοσαρικο και θα πάρω ένα Lenovo με i3, για να βρω την υγειά μου Και φυσικά θα κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των Windows 7 ultimate (μιας και έχω το cd).Thnx πάντως Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από Alex-ios
Προτεινόμενες αναρτήσεις