Προς το περιεχόμενο

App mp4 to dvd

dimstra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-359931-0-25906800-1457907441_thumb.pngκατέβασα το xilisoft dvd creator 6 άλλα δεν δουλεύει με τίποτα. 

Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Οποία επιλογή και να βάλω όπως iso η dvd folder η burn to dvd καταλήγει στο ίδιο error 

Επεξ/σία από dimstra
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα !

Φυσικά και δεν είμαι απολύτως βέβαιος γι' αυτό που θα πω, αλλά όταν κατά τη δημιουργία DVD από αρχεία Video το λογισμικό εμφανίζει τέτοιου είδους λάθη, τότε συνήθως το πρόβλημα είναι ότι κάποια απ' τις προαπαιτούμενες βιβλιοθήκες για το συγκεκριμένο λογισμικό δεν έχει εγκατασταθεί καθόλου ή δεν έχει εγκατασταθεί σωστά.
Εγώ όμως άμα ήμουν στη θέση σου, το θέμα δεν θα το 'ψαχνα πολύ γιατί στους περισσότερους Mac υπάρχει προεγκατεστημένο το πρόγραμμα iMovie (που είναι κομμάτι του πακέτου iLife) και δουλεύει μια χαρά.
Στο μήνυμα αυτό επισυνάπτω κι ένα Tutorial που βρήκα σε PDF και εξηγεί πώς ακριβώς να κάνεις αυτή τη δουλειά μέσω του iMovie.

Στη διάθεσή σου,
Ο Άσπρος Γάτος

imovie.pdf

Φίλε dimstra, συγνώμη αλλά διαφωνώ. Το iMovie υποστηρίζει την εισαγωγή υποτίτλων σε μορφή srt.

Κοίτα για παράδειγμα αυτήν εδώ τη σελίδα που σου λέει το πώς ακριβώς θα το κάνεις :

http://www.macxdvd.com/mac-dvd-video-converter-how-to/add-subtitles-to-imovie.htm

Δυστυχώς άργησα να γράψω γιατί έχω κάτι μπλεξίματα με οδοντογιατρούς... Μόλις σήμερα είδα την απάντησή σου...!

Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Το iMovie δεν υποστηριζει και δεν μπορει να συγχρονισει .srt αρχεια υποτιτλων με ταινια.Αυτο που δειχνει στο link που παρεθεσες ειναι οτι μπορεις σε ενα επιλεγμενο κομματι της ταινιας να βαλεις Text Subtitle, δηλαδη ενα customized text που θα γραψεις εσυ, και θα το δειχνει στο σημειο της ταινιας που θα επιλεξεις.

Ts μπορεις να ενσωματωσεις τους υποτιτλους με το Handbrake, και μετα να το μετατρεψεις σε DVD με ενα απο τα πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν.Εγω το εκανα με iSkysoft DVD Creator,αν και εχω κανα 2 χρονια τωρα να ασχοληθω με DVD.

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...