DimitrisGt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 i) 500 euro ii) Δημιουργικοτητα (επεξεργασια εικονας, βιντεο) iii) Σουιτα της Adobe iv) οθονη υπαρχει v) Περιφεριακα υπαρχουν επισης vi) Βρισκομαι θεσσαλονικη και δεν εχω προβλημα να ειναι απο διαφορετικα μαγαζια vii) θα το στησω εγω viii) Mac (hackintosh) που θα μπει δωρεαν ix) οχι δεν σκοπευω να αναβαθμισω x) οχι oc xi) oxι oc στη GPU xii) κουτια εχω οποτε δεν χρειαζομαι
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Tα hackintosh δεν ειναι απλη υποθεση. To ταιριασμα για απολυτη συμβατοτητα απαιτει μεγαλη εμπειρια.Αν θες την γνωμη μου απευθυνσου στον Κυριακο Αγαπαλογλου στην Αθηνα που ειναι Γκουρου στα Site: hackintosh .Σε γενικες γραμμες παντως θες 1150 socket, Gigabyte Ζ97 μητρικη κατα προτιμιση που εχουν αποδειχθει οι πιο φιλικες για hackintosh και πολλη υπομονη αν το κανεις μονος σου. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68
DimitrisGt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Tα hackintosh δεν ειναι απλη υποθεση. To ταιριασμα για απολυτη συμβατοτητα απαιτει μεγαλη εμπειρια. Αν θες την γνωμη μου απευθυνσου στον Κυριακο Αγαπαλογλου στην Αθηνα που ειναι Γκουρου στα Site: hackintosh . Σε γενικες γραμμες παντως θες 1150 socket, Gigabyte Ζ97 μητρικη κατα προτιμιση που εχουν αποδειχθει οι πιο φιλικες για hackintosh και πολλη υπομονη αν το κανεις μονος σου. εχω περασει hackintosh σε 2 αλλα pc, δεν ειναι κατι δυσκολο με τοσα tuttorials που κυκλοφορουν... τωρα θελω να φτιαξω και το δικο μου! εχεις καποιο build να προτινεις στα 500?
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Οχι, μπορεις να πας ομως στο thread για hackintosh http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82 Απο ο'τι ειδα ο Κυριακος ειναι ηδη μελος στο φορουμ (δεν το ηξερα αν και θα επρεπε να το ειχα φανταστει) και γραφει συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα