Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι , με το φορμάτ κατα 99.9% θα φτιαξει το προβλημα σου. (δινω 0,1% για περιπτωση hardware) Αλλα το θεμα ειναι να αποφυγουμε το φορματ. 

Τρεξε ενα anti-virus (το antimalware δεν αρκει) 

Και αν δεν γινει τιποτα, μετα τρεξε 

https://www.malwarebytes.org/fileassassin/

1. υπαρχει περιπτωση να ειναι hardware και να βγαζει φακελους??? 

2. Γιατι να το αποφυγει αν υπαρχει προβλημα (δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο προβλημα το συγκεκριμενο )? Ακομη και να μην υπαρχει προβλημα , το φορματ ειναι ιστορια 1 ωρας αντε 2 με τις επανεγκαταστασεις. Ειμαι σιγουρος οτι πιο πολυ χρονο θα εχει ηδη φαει ο φιλος.

3. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι ιος ? Python 3.4?  Τι εγκατεστησες /εκανες update προσφατα?

Δημοσ.

1. υπαρχει περιπτωση να ειναι hardware και να βγαζει φακελους??? 

2. Γιατι να το αποφυγει αν υπαρχει προβλημα (δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο προβλημα το συγκεκριμενο )? Ακομη και να μην υπαρχει προβλημα , το φορματ ειναι ιστορια 1 ωρας αντε 2 με τις επανεγκαταστασεις. Ειμαι σιγουρος οτι πιο πολυ χρονο θα εχει ηδη φαει ο φιλος.

3. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι ιος ? Python 3.4?  Τι εγκατεστησες /εκανες update προσφατα?

1. ΤΙ εννοεις hardware και να βγαζει φακελους ??

2. Δεν ειναι ακριβως ιστορια μιας ωρας, γιατι εκτος απο το φορματ την εγκατασταση των windows, πρεπει να εγκαταστησω καμια 40αρια προγραμματα τα οποια θα πρεπει να τα ξανα βρω και να τα ξανα κατεβασω απο το διαδικτυο(αν με πιανεις ;) ). Και πολλα απο αυτα ειναι και βαρια προγραμματα. Θα φαω τουλαχιστον μια εβδομαδα με δυο σε αυτο. Για να μην μιλησω φυσικα και για τα αρχεια(εγγραφα, ταινιες,φωτογραφιες) που πρεπει να ξανα περασω απο το backup. Το φορματ ειναι μεν πολυ καλο, γιατι αρχιζεις ξανα απο το μηδεν. Αλλα απο την αλλη τρωει και πολυ χρονο, και δεν ξερω αν αξιζει στην παρουσα φαση.

3. Δεν ξερω αμα ειναι ιος. Εγω καλου κακου το εψαξα και δεν βρηκα τιποτα. Η ειναι ιος ο οποιος εχει μπει σε μερος που κανενα antivirus και second opinion scanner δεν μπορει να βρει(δηλαδη ειμαι ΤΟΣΟ ατυχος), η δεν ειναι ιος. Τι να πω. Δεν ξερω. Οσο για το python 3.4 το εβαλα τελικα, απλα το εκανα εγκατασταση στην επιφανεια εργασιας, και μετα το περασα στον C:\. Κυριολεκτικα, δεν θυμαμε τι εγκατεστησα προσφατα :P. . Update δεν εχω κανει κατι, αλλα αυτοματα υποθετω οτι κανουν τα προγραμματα updates. Τα περισσοτερα τουλαχιστον.

Στο screenshot στο 10ο μήνυμα σου λέει να πατήσεις Αλλαγή για να πάρεις την κυριότητα. Το έκανες και δεν σε αφήνει;

παταω αλλαγη. Μου λεει να διαλεξω τοποθεσια(απο default εχει το ονομα του υπολογιστη μου οποτε το αφησα ετσι) και επειτα να βαλω εναν χρηστη σαν διαχειριστη, η ενα αντικειμενο. Εβαλα τον εαυτο μου. Πατησα εφαρμογη και μετα οκ. Μετα μου ειπε οτι πρεπει να κλεισω τις ιδιοτητες για να μπορεσω να ειμαι και πρακτικα κατοχος του φακελου. Εκλεισα τις ιδιοτητες αλλα και παλι, οταν παω να το διαγραψω μου λεει οτι θελω αδεια διαχειριστη. Αμην δηλαδη, να βρω ποιος ειναι ο διαχειριστης του υπολογιστη μου :P

Δημοσ.

To σύστημα είναι ενημερωμένο ; έχεις εγκαταστήσει τα τελευταία updates ;

Το κανει αυτοματα.

Δημοσ.

Δυστηχως ουτε απο εκει μπορω να διαγραψω τους φακελους. ΕΙναι μαλλον dead end.

Για να καταλάβω μπήκες ως admin δεν μπόρεσες να διαγράψεις τους φακέλους .tmp στον c?

Το user account Που έχεις είναι administator ή οχι? 

Πότε παρατήρησες τους φακέλους στον c? Μήπως μετά από κάποια περίεργη αγκατάσταση εφαρμογής?

Win 10 or 8?

Δοκιμασε το παρακάτω

http://www.tenforums.com/user-accounts-family-safety/14573-windows-10-not-allowing-save-certain-folders-admin-account-2.html?s=ed7fabef61c42b78b862669a28698aea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...