Προς το περιεχόμενο

Αγορά 50cc

fluter4life

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δίνω αυτό τον καιρό το δίπλωμα για το πενηντάρι, και χρειάζομαι βοήθεια για το τι μηχανάκι να πάρω... Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω δει για τα λεφτά του είναι το Piaggio Zip. Έχει κανένας καμιά καλύτερη πρόταση που να είναι και σχετικά οικονομική?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αξία ενός καινούριου σβήνεται πολύ - πολύ γρήγορα... γνώμη μου είναι να δεις πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα πριν αγοράσεις. Και μεταχειρισμένο να το πάρεις, πάλι θα μπορέσεις να το δώσεις, απλά ένα κλικ παρακάτω σε λεφτά απ' ότι αν το πάρεις καινούριο.

δες σε μεταχειρα...

1)Gillera Tunner

2)piaggio NRG

3)Typhoon

4)yamaha jog

αυτα για σκουτερακια με σειρα δικης μου προτιμησης.... απο παπακια δεν κατεχω

To ZIP ειναι πατινι, πολυ μικρες ροδες (10ιντσες) που δεν ειναι και το πιο ανετο-ασφαλες πραγμα. Δες κατι με τουλαχιστον 12ρες ροδες ή και πιο μεγάλες. Λιγο πιο ακριβό ειναι το FLY 50t ενω στα λεφτα που βγαινει το ΖΙΡ μπορεις να βρεις μεταχειρισμένο Piaggio NRG ή Gilera  Runner που εχουν πολυ καλητερη οδικη συμπεριφορα και υδρόψυκτο μοτερ για να κανεις μεγάλες αποστάσεις αν χρειαστεί.

Οτι και να πάρεις παντος, καλές και ασφαλείς βόλτες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είδα πριν από λίγο το Agility 50f της Kymco.Τι λέτε για αυτό? Φαίνεται αρκετά καλό..

Απο άποψη αξιοπιστίας η kymcho είναι τοπ  και γενικά βγάζει πολύ καλα μοντέλα .  Δεν είναι κινεζια ούτε καμία τυχαία εταιρία ! Μέχρι κα ιγια την bmw φτιάχνει μηχανές για το i3 αυτοκίνητο και τις μηχανές τις π.χ την σειρά GS 

Eπισης φτιάχνει δικα της πράγματα και προμηθεύει την honda με εξαρτήματα. Κάποτε (δεν ξέρω για τώρα αν ισχύει ακόμα) κατασκεύαζε σημαντικά κομμάτια του κινητήρα της honda για την σειρα CBR  .

Απέφυγε σκουτερακια με μικρές ρόδες είναι λίγο σκοτώτρα !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πιστεύω οτι είναι προτιμότερο να πας σε ένα παπάκι από οτι σε scooter και μιλάω εκ πείρας. Είχα πριν χρόνια το liberty της piaggio το οποίο είναι σκυλί βέβαια και δεν μασάει και είχα πάει παντού με αυτό αλλά τα scooter είναι γενικά πιο επικίνδυνα από ένα παπί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...