Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια

Ξαφνικά μου έβγαλε προβλημα το 5s, εκει που έβλεπα ενα βιντεο στο YouTube ξαφνικά άρχισαν να χαλάνε τα χρώματα απο την οθονη και τωρα ειναι κάπως έτσι μόνιμα.

image.jpg

Δημοσ.

Και πως μπορω να κανω restore as new χωρις να χάσω την έκδοση απο μια εφαρμογή που θελω.

Η εφαρμογή ειναι η dji go που εγω εχω την 2.4.3 και στο Apple Store υπαρχει η 2.6.0

Πως θα μπορέσω να ξανά περάσω την 2.4.3?

Δημοσ.

Αν απέτυχαν οι τρείς πρώτες επιλογές και πρέπει να δοκιμάσεις Restore as new, κάνε backup και transfer purchases μέσω iTunes ώστε να τις ξανασυγχρονίσεις. Υπ' όψιν ότι θα χάσεις τα app data που ίσως έχεις δημιουργήσει μέσα στην εφαρμογή.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις Restore as new μόνο για να δοκιμάσεις αν διορθώνει το πρόβλημα. Φρόντισε να μην κάνεις backup το Restored as new iPhone ώστε να μπορείς να κάνεις Restore from backup. (Εκτός αν έχεις Mac και κάνεις Archive το τελευταίο Backup πριν το Restore as new ή αν ξέρεις πως να το κραατήσεις στο PC).

Εννοείται ότι δεν θα κάνεις update την εφορμογή στο iTunes. Πρόσεχε τα auto updates του iTunes. Καλύτερα μόλις την μεταφέρεις απ' το iPhone στο iTunes κάνε ένα copy κάπου αλλού στον δίσκο σου.

Δημοσ.

και κάτι ακόμα, μπορώ από το iphone την εφαρμογή να την περάσω και στο ipad στην έκδοση που έχω;

Αν είναι και για iPad, ναι, μέσω iTunes.

Δημοσ.

Θέμα οθόνης είναι και τζάμπα θα παιδευτείς με Restore, κλπ. Μπορεί να έχει ξεκουμπώσει κάποιο Ribbon ή να τα έφτυσε η ίδια η οθόνη. Έχει ανοιχτεί ποτέ το κινητό ή είχε καμμιά πτώση??

Δημοσ.

Αν είχε πρόβλημα στο hardware δεν θα έπρεπε να δείχνει χάλια και η γραμμή πάνω που γράφει την ώρα το σήμα και την μπαταρία;

Δημοσ.

Αν είχε πρόβλημα στο hardware δεν θα έπρεπε να δείχνει χάλια και η γραμμή πάνω που γράφει την ώρα το σήμα και την μπαταρία;

Αν πάρεις ένα screenshot και το δεις σε άλλη οθόνη, πώς είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...