vasilis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλημέρα παιδια Ξαφνικά μου έβγαλε προβλημα το 5s, εκει που έβλεπα ενα βιντεο στο YouTube ξαφνικά άρχισαν να χαλάνε τα χρώματα απο την οθονη και τωρα ειναι κάπως έτσι μόνιμα.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Site: Restart ή Site: Force Restart ή Site: Restore from backup ή Site: Restore as new
vasilis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Και πως μπορω να κανω restore as new χωρις να χάσω την έκδοση απο μια εφαρμογή που θελω. Η εφαρμογή ειναι η dji go που εγω εχω την 2.4.3 και στο Apple Store υπαρχει η 2.6.0 Πως θα μπορέσω να ξανά περάσω την 2.4.3?
CheOnWeb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν απέτυχαν οι τρείς πρώτες επιλογές και πρέπει να δοκιμάσεις Restore as new, κάνε backup και transfer purchases μέσω iTunes ώστε να τις ξανασυγχρονίσεις. Υπ' όψιν ότι θα χάσεις τα app data που ίσως έχεις δημιουργήσει μέσα στην εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις Restore as new μόνο για να δοκιμάσεις αν διορθώνει το πρόβλημα. Φρόντισε να μην κάνεις backup το Restored as new iPhone ώστε να μπορείς να κάνεις Restore from backup. (Εκτός αν έχεις Mac και κάνεις Archive το τελευταίο Backup πριν το Restore as new ή αν ξέρεις πως να το κραατήσεις στο PC). Εννοείται ότι δεν θα κάνεις update την εφορμογή στο iTunes. Πρόσεχε τα auto updates του iTunes. Καλύτερα μόλις την μεταφέρεις απ' το iPhone στο iTunes κάνε ένα copy κάπου αλλού στον δίσκο σου.
vasilis_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 και κάτι ακόμα, μπορώ από το iphone την εφαρμογή να την περάσω και στο ipad στην έκδοση που έχω;
CheOnWeb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 και κάτι ακόμα, μπορώ από το iphone την εφαρμογή να την περάσω και στο ipad στην έκδοση που έχω; Αν είναι και για iPad, ναι, μέσω iTunes.
SaFiS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Θέμα οθόνης είναι και τζάμπα θα παιδευτείς με Restore, κλπ. Μπορεί να έχει ξεκουμπώσει κάποιο Ribbon ή να τα έφτυσε η ίδια η οθόνη. Έχει ανοιχτεί ποτέ το κινητό ή είχε καμμιά πτώση??
vasilis_g Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 όχι δεν έχει ανοιχτεί ποτέ άλλα είχε πτώσεις το τηλ.
Vasilopoulos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω να είναι θέμα ρεστορε.... Ίσως να μην κάνει καλή επαφή με MB
vasilis_g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν είχε πρόβλημα στο hardware δεν θα έπρεπε να δείχνει χάλια και η γραμμή πάνω που γράφει την ώρα το σήμα και την μπαταρία;
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν είχε πρόβλημα στο hardware δεν θα έπρεπε να δείχνει χάλια και η γραμμή πάνω που γράφει την ώρα το σήμα και την μπαταρία; Αν πάρεις ένα screenshot και το δεις σε άλλη οθόνη, πώς είναι;
vasilis_g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το δείχνει κανονικά, όποτε είμαι για αλλαγή οθόνης;Μπορώ να το κανω μόνος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα