Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi η Sj5000?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια θελω να παρω μια φθυνη σπορ καμερα και ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Επειδη δεν εχω ψαχτει και πολυ με τα λιγα που ειδα και διαβασα ειμαι αναμεσα στην xiaomi yi και την sj5000. Η Yi δεν εχει οθονη αλλα υπαρχει μια προσθετη μικρη lcd και με ανυσηχει λιγο το θεμα της μπαταριας της με την οθονη σε λειτουργια, δλδ να μην το παρω και μπορω να τραβαω μονο 10-15 λεπτα βιντεο. Απο τα βιντεο που ειδα μου φανηκε καλυτερη η εικονα του βιντεο της Yi απο την Sj αλλα δν ειναι τοσο σταθερο οπως της Sj. Επειδη λογικα θα ξερετε κατι παραπανω απο εμενα ποια θα μου προτεινατε? Κλεινω προς την Yi αλλα και η Sj δν παει πισω... ααα η sj τραβαει 4κ βιντεο ενω η yi 2κ??

Επεξ/σία από teodoulke
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να μου προτεινεις καποιο site για να την αγορασω? Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο εξωτερικο μηπως θα πληρωσω και τελωνειο?

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html απο το συγγεκριμενο σαιτ διαλεξα αυτη την καμερα. Αποθηκη να διαλεξω ευρωπη η κινα? Παιζει ρολο? Επισης προσθεσα και την οθονη με αδιαβροχη θηκη και εξτρα μπαταρια http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_246014.html . και το συγγεκριμενο πακετο με εξαρτηματα http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_315662.html. Χρειαζεται να παρω κατι αλλο?

Banggood καλύτερα. Για τα εξαρτήματα είναι υποκειμενικο το χρειάζεται. Εγώ έχω μια βεντουζα και μια ακόμα μπαταρία

Κανω copy-paste το μνμ που εγραψα σε ενα αλλο τοπικ:

Τελικα εκανα την παραγγελια απο gearbest. Αλλα ρε παιδια εχω 9 κουπουνια απο 5$ το καθε ενα και οταν βαζω τον αριθμο σε ενα αντικειμενο μονο, γιατι σε πολλα δεν μπορω να το βαλω οπως με λεει, η τιμη αντι να μειωνεται ανεβαινει 20$   :fear:  kai ετσι δεν εβαλα κανενα κουπονι. Στο πακετα εβαλα και την lcd οθονη αλλα εστειλα αιτημα να το ακυρωσω διοτι στην ουσια θα μου ειναι αχρηστη εφοσον εχει wifi η καμερα και εχω παραγγειλει την αυθεντικη αδιαβροχη θυκη και η αυθεντικη δεν υποστιριζει την lcd, Διαβασα και εδω και σε ξενα φορουμς οτι μονο η γνησια αδιαβροχη θυκη αξιζει και παρα πολλα ατομα την πατησαν με τις αλλες διαφορες θυκες. Η αρχικη παραγγελια εφτασε τα 166ε και τωρα που αφαιρεσα την οθονη και κανα 2 αλλα ψιλοπραματακια (αν μπορω να τα ακυρωσω) η τιμη πεφτει στα 120ε περιπου. Σκεφτηκα οτι ηταν πολλα 166ε  :shifty:   :shifty: για μια κινεζικη καμερα (αν και εχω ακουσει τα καλυτερα),

Λες να μπορεσω να ακυρωσω την παραγγελια? Εχω στειλει ηδη 3 email και ακομα δεν με εχει απαντηση. Αλλα οταν διαλεγω το θεμα ''cancel my order'' μου εμφανιζεται ενα μνμ '' warning! your order stop if you select this question type.'' . Τα λεφτα τα εχουν παρει ομως μεσω του paypal Μου οταν ειχα ολοκληρωσει την παραγγελια. Αν ειναι δυνατον απαντησε μου αν γνωριζεις τι γινεται αυτη την στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...