Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Μ2000....

Πραγματικά, βλέπεις 10 ανθρώπους να σου λένε ότι λες βλακείες συνέχεια και ότι η συμπεριφορά σου ενοχλεί. 

Αυτό-ΧΧΧΧΧΧ (βάλε εκτίμηση, βάλε σεβασμό, βάλε ό,τι θες) δεν έχεις να σταματήσεις αυτόν τον χαβά; 

Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Βλακείες λες. Συνέχεια. Ή πάρε χάπια να ηρεμήσεις ή πάρε τσίχλες να μην μιλάς. Νισάφι. Έχεις σπάσει τις μπάλες όλων εδώ. Δεν το βλέπεις δηλαδή; 

• Like 2
  • Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Elorant,

κέρδισες μπανάνα! Και τι σημαίνει αυτό που έγραψες; Γενικεύεις τίποτα όταν δείχνεις κάτι ειδικά; Να γελάσουμε όλοι μαζί...τώρα;

Αυτό ούτε σε εγγλέζικο χιούμορ δεν παραπέμπει

Η απάντησή σου είναι σαν του γάτου που μετά το νιάου μπήκε πάλι στο τενεκέ με τα σκουπίδια!

ΟΚ...με Lua ίσως...Άκου αυτό πχ, Mua2000...Catchy isnt?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κοροϊδεύουμε την M2000. Απόδειξη ότι κανείς μας δεν έχει έρθει στο thread που έχεις ειδικά γι αυτή να σε ενοχλήσει ή να σου κάνει πλάκα. Αν δεν ήσουν τόσο πολύ ξεροκέφαλος θα το είχες εκτιμήσει. Αλλά δεν έχεις κανένα ίχνος σεβασμού για το forum, μόνο για τον εαυτούλη σου νοιάζεσαι και να αποδείξεις σε όλους πόσο γαμάτος προγραμματιστής είσαι. Και γι αυτό σε παίρνουν τελικά όλοι στο ψιλό. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.

Δημοσ.

Elorant...μην ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο...σκέψου ότι τα "Τσουρέκια" έγιναν σε σένα...ενώ σε άλλον δεν έγιναν. Δηλαδή σκέψου ότι η επίδρασή μου σε σένα σχετίζεται με το το είσαι εσύ, τη δεδομένη στιγμή. Για μένα να κάνω "Αυτό"- διάγνωση που λέει ο Groot..είναι αστείο. Όταν φτάσεις στα 50...εκ των πραγμάτων την έχεις κάνει!

Στο συγκεκριμένο θέμα ποιο είναι το ζητούμενο; Τι απαντήσεις δόθηκαν; Ποια είναι η συμμετοχή σου;

Μπορείς να σκεφτείς τώρα αν η συμμετοχή σου, παρόλες τις προθέσεις σου, είναι τύπου Troll;

Δεν σε κατηγορώ!

Για τη Μ2000 και το thread καθάρισε ο διαχειριστής.

Δημοσ.

Χίλια συγνώμη...δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός!

Πολλοί εκνευρίζονται με τον ωραίο κώδικα της Μ2000 γιατί δεν μπορούν να κάνουν Copy Paste...είναι σε VB6 που δεν χρησιμοποιούν!

Συνεχίστε ελεύθερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είσαι 50 δε σημαίνει τίποτα ούτε αποδεικνύει κάτι, η συμπεριφορά και η στάση μας είναι μέτρο αναφοράς όχι η ηλικία μας, οπότε σταμάτα να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία σε κάθε ποστ σου! Ξέρω 30αριδες πολυ πιο ώριμους από την ωριμότητα που επιδεικνύεις εσύ εδώ μέσα όπως επίσης και 60αριδες με λιγότερη και από 15αχρονο!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.

Elorant...μην ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο...σκέψου ότι τα "Τσουρέκια" έγιναν σε σένα...ενώ σε άλλον δεν έγιναν.

Άμα είσαι τόσο βέβαιος, άνοιξε ένα poll. Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα...

• Like 1
Δημοσ.

Χίλια συγνώμη...δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός!

Πολλοί εκνευρίζονται με τον ωραίο κώδικα της Μ2000 γιατί δεν μπορούν να κάνουν Copy Paste...είναι σε VB6 που δεν χρησιμοποιούν!

Συνεχίστε ελεύθερα!

For fvck's sake! Πού στο πτηνό κολλάει πάλι η Μ2000 με το γεγονός ότι έχεις πρήξει ένα κάρο ανθρώπους με τις βλακείες και τις ανακρίβειες που πετάς και την συμπεριφορά σου; 

Στα shift+2 (US layout) μας η Μ2000. Μα πραγματικά στα shift+2 (US layout) μας. 

ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ μας έχεις πρήξει τα shift+2 (US layout) με την απαράδεκτη, ενοχλητική και εντελώς σπαστική συμπεριφορά σου. 

Λες βλακείες και λάθη ακατάσχετα, ασύνδετα και συνεχώς σε όποιο θέμα συμμετάσχεις. Στο λένε σχεδόν όλοι οι χρήστες στην ενότητα αυτή και εσύ συνεχίζεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Insomnia κάτι τέτοιες στιγμές σε λατρεύω. Το δώρο μου για σένα:

tsourekia-300x300.jpg

Αυτό είναι το αγαπημένο μου quote από όλα όσα έχεις γράψει!

Δεν κράτησε και πολύ όμως :P

Προσωπικά ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ00000000οοοοοο Ο_Ο

• Like 2
Δημοσ.

Πολλοί εκνευρίζονται με τον ωραίο κώδικα της Μ2000...

Η καλαισθησία δεν είναι το φόρτε σου...Κοιτώντας το χαοτικό, αδόμητο και αναποτελεσματικό κατεβατό της Μ2000 (κάτι που θα μπορούσες εύκολα να πετύχεις σε λίγες γραμμές με dictionary lookup, βλ. Mython2000, Mua2000, Muby2000, Merl2000, κλπ που σου πρότεινα) εύκολα κάποιος αναπτύσσει σχιζοφρενικές τάσεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...