philos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδιά!Έχω κάποιες απορίες για το TV Tuner Terratec CINERGY S2 PCIe DUAL. Αρχικά να πω ότι έχω να ασχοληθώ με εσωτερικά TV Tuners από το 2005! Οπότε οι απορίες μου: 1. Σύμφωνα με την ξεπερασμένη μου εμπειρία στον τομέα, θυμάμαι ότι για να πάρουμε ήχο από PCI TV Tuner, το tv tuner είχε μπροστά μια έξοδο ήχου, που μέσω ενός μικρού καλωδίου (3,5mm male to male), συνδέαμε με την είσοδο ήχου της κάρτα ήχου (εξωτερική σύνδεση). Με το παραπάνω tv tuner της terratec, χρειάζεται κάτι τέτοιο, έστω και εσωτερικά; ή μπορεί να στείλει ήχο άμεσα μέσω της PCI-E; 2. Για ποιο λόγο το παραπάνω tuner έχει τέτοιες - νομίζω δορυφορικές λέγονται - εισόδους κεραίας και γιατί είναι δύο; Έχω μια εσωτερικού χώρου κεραία τηλεόρασης που δίνει καλώδιο αρσενικό ομοαξονικό, τέτοιο: Πως θα συνδέσω λοιπόν την κεραία με την κάρτα τηλεόρασης; Υπάρχει κανένας έτοιμος adaptor - μετατροπέας (σκέτος με μηδαμινό μήκος καλωδίου) στην ελληνική αγορά ή θα πρέπει να τον φτιάξω μόνος μου;
Fubar.gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το βύσμα είναι τύπου F, σε άλλες χώρες αυτό είναι το default και για την απλή τηλεόραση, όχι μονο για τα δορυφορικά. Υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμα καλώδια, βύσματα, μετατροπείς, κτλ. Έχει δύο εισόδους γιατι έχει διπλό tuner, για να καταγράφεις ένα κανάλι και ταυτόχρονα να παρακολουθείς άλλο ή για το Picture in Picture (αν έχει). Και οι τηλεοράσεις και τα βίντεο έχουν αυτό το σύστημα απο πολύ παλιά, απλά εκεί είναι συνδεδεμένα εσωτερικά, οπότε εξω βγαίνει μόνο ένα βύσμα. Αν δέν σε ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία, απλά συνδέσε το ένα μόνο. Αλλιώς, βάζεις ένα διακλαδωτή σαν αυτό και στέλνεις σήμα και στις δύο εισόδους: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/cables-electrical-equipment/electrical-equipment
philos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και όσον αφορά το θέμα του ήχου, τι ισχύει; Στέλνεται από την PCI-e στην κάρτα ήχου το σήμα, ή θέλει εσωτερική ή εξωτερική σύνδεση με την κάρτα ήχου;
philos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Επιπλέον ερώτηση: λέει ότι είναι δέκτης DVB-S2. Θα μπορώ να βλέπω τα Ελληνικά ψηφιακά κανάλια με τέτοιον δέκτη; Νομίζω ότι αυτή τη δουλειά την κάνει ένα DVB-T. Τι προσφέρει παραπάνω ένας DVB-S2;
11demian111 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Αυτός ειναι δορυφορικός δέκτης, όχι επίγειος. Εσύ λογικά θες επίγειο. Ένας φθηνός Usb θα σου κάνει
CmpRR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μπορείς να κοιτάξεις και για μετατροπείς ή και να πάρεις κανένα απλό USB.
Ted Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω να συνδεσω το tv tuner που εχω(gigabyte u8000 usb tv) να βλεπω λιγο τηλεοραsη απο το λαπτοπ αλλα το cd εγκαταστασης δεν περναει στα windows 10 καμια ιδεα για να μην αγορασω καινουργια και κανω αυτη να δουλεψει..? Υ.γ.Και στα καινουργια βλεπω εχουν θεμα με τα windows 10 δειτε σχολια... http://www.e-shop.gr/tv-tuner-technaxx-mini-dvb-t-stick-s6-p-PER.702303 http://www.e-shop.gr/tv-tuner-lifeview-lv5t-not-only-tv-usb-dvb-t-deluxe-stick-grey-p-PER.702528
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα