Προς το περιεχόμενο

MicroSDXC Samsung MB-MP64DA/EU EVO 64GB Class10 UHS-I + Adapter 25 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας βγάλει κάτι και κάνα ελληνικό μαγαζί βρε παιδιά... Για μικρά ποσά το ξαναείπαμε προτιμάμε ελληνικά μαγαζιά... 25% ανεργία έχουμε ας έχουν δουλειά και κάποιοι πατριώτες, δεν γίνεται να μεταναστεύσουμε όλοι...

• Like 5
Δημοσ.

Ας βγάλει κάτι και κάνα ελληνικό μαγαζί βρε παιδιά... Για μικρά ποσά το ξαναείπαμε προτιμάμε ελληνικά μαγαζιά... 25% ανεργία έχουμε ας έχουν δουλειά και κάποιοι πατριώτες, δεν γίνεται να μεταναστεύσουμε όλοι...

Σύμφωνοι, μιλάμε όμως και για άλλο προϊόν (μεταγενέστερο και ταχύτερο), αν ήταν το ίδιο ακριβώς αντικείμενο μάζι σου για τα 3,5 ευρώ διαφορά.

Επίσης δε μιλάμε για μαγαζί συνοικιακό, όπου εκεί ναι θα το στηρίξεις, αλλά για μεγάλο κατάστημα το οποίο παλαιότερα τουλάχιστον δεν είχε και την καλύτερη φήμη για την αντιμετώπιση στους εργαζομένους του, οπότε γιατί εγώ να προσπαθήσω να το στηρίξω έναντι ενός συνοικιακού καταστήματος που όντως θα είχε ανάγκη, ή έναντι της τσέπης μου ως καταναλωτής?

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης δε μιλάμε για μαγαζί συνοικιακό, όπου εκεί ναι θα το στηρίξεις, αλλά για μεγάλο κατάστημα το οποίο παλαιότερα τουλάχιστον δεν είχε και την καλύτερη φήμη για την αντιμετώπιση στους εργαζομένους του, οπότε γιατί εγώ να προσπαθήσω να το στηρίξω έναντι ενός συνοικιακού καταστήματος που όντως θα είχε ανάγκη, ή έναντι της τσέπης μου ως καταναλωτής?

Παρόλα αυτά εγώ θα επέλεγα την ελληνική αλυσίδα παρά το να στείλω στο εξωτερικό τα λεφτά μου για τέτοιες διαφορές... Για το συνοικιακό συμφωνώ 100%. Αυτό με τη συμπεριφορά στους εργαζόμενους που λες ισχύει και δυστυχώς όχι μόνο για το e-shop…

• Like 1
Δημοσ.

WoW!!!!!!!!!!

Κανει Shipping απο UK και εχει και δωρεαν μεταφορικά για Ελλάδα?? WTF?!?!?!?!

Europe Standard - £3.49

Σύνολο 19.98 λίρες.

Με 17.31 λίρες από τη σελίδα τους στο ebay:

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Evo-Plus-Micro-SD-SDXC-Memory-Card-Class-10-80MB-s-with-Adapter-64GB-/401028374207

Κάπου τόσο (22.90€) έχει και από το Γερμανικό amazon αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Σύνολο 19.98 λίρες.

Με 17.31 λίρες από τη σελίδα τους στο ebay:

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Evo-Plus-Micro-SD-SDXC-Memory-Card-Class-10-80MB-s-with-Adapter-64GB-/401028374207

Κάπου τόσο (22.90€) έχει και από το Γερμανικό amazon αυτή τη στιγμή.

Εμένα μου βγάζει 0 μεταφορικά για Ελλάδα πάντως και κόστος £16.49 ...

Samsung EVO Plus Micro SD SDXC Memory Card UHS-I Grade 1 Class 10 with Adapter - 64GB

3-5 days delivery time - Price includes delivery

This item is shipped from outside the EU

VAT is not chargeable on this item

Greece Delivery Inclusive
£0.00
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο. Ενώ στη σελίδα με τα κόστη αναφέρει αυτό που λέω, όταν προχώρησα την παραγγελία μέχρι ενός σημείου δεν έβγαλε μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω αγορά που έρχεται από ebay και Hong Kong (που θα κάνει και 1 μήνα να φτάσει) και βγαίνει και πιο ακριβά από το ίδιο αντικείμενο αγορασμένο από Ευρωπαϊκό site με χρόνο παράδοσης 5 εργάσιμες...

Δημοσ.

Εγώ από Kίνα και ειδικά μέσω ebay δεν θ' αγόρασω ποτέ πλέον μέσα αποθήκευσης δεδομένων!

Παθών και μαθών!

Δημοσ.

Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω αγορά που έρχεται από ebay και Hong Kong (που θα κάνει και 1 μήνα να φτάσει) και βγαίνει και πιο ακριβά από το ίδιο αντικείμενο αγορασμένο από Ευρωπαϊκό site με χρόνο παράδοσης 5 εργάσιμες...

Ενταξει για τον χρονο παραλαβης αλλα η τιμη δεν είναι ακριβοτερη ,15,91 ευρω είναι .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...