Προς το περιεχόμενο

SSD Mushkin Triactor MKNSSDTR 480GB 121 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί να πάρει θέση ο Matrixxx θα ήταν καλό.

Δε τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο για να ξέρω.

Άλλος παραπάνω που λέει για OEM κλπ δεν κάνει αναφορά ούτε στις μνήμες, ούτε στις επιδόσεις, οπότε και δε μπορώ να λάβω το οποιο επιχείρημά του ως βάσιμο αντίστοιχα.

Οπότε θα "προτιμούσα" τον Sandisk που τον ξέρω, στα ίδια λεφτά, εκτός αν κάποιος τεκμηριωμένα ή δοκιμασμένα αποδείξει ότι ο άλλος είναι καλύτερος, ή ισάξιος ωστε να θεωρηθεί δέλεαρ η αγορά του.

Δημοσ.

Αν μπορεί να πάρει θέση ο Matrixxx θα ήταν καλό.

Δε τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο για να ξέρω.

Άλλος παραπάνω που λέει για OEM κλπ δεν κάνει αναφορά ούτε στις μνήμες, ούτε στις επιδόσεις, οπότε και δε μπορώ να λάβω το οποιο επιχείρημά του ως βάσιμο αντίστοιχα.

Οπότε θα "προτιμούσα" τον Sandisk που τον ξέρω, στα ίδια λεφτά, εκτός αν κάποιος τεκμηριωμένα ή δοκιμασμένα αποδείξει ότι ο άλλος είναι καλύτερος, ή ισάξιος ωστε να θεωρηθεί δέλεαρ η αγορά του.

Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για εναν δισκο που δεν εχω πιασει στα χερια μου, νομιζω αυτο ειναι το σωστο (θα μπορουσα να κοιταξω 10-20 reviews και να εκφερω γνωμη αλλα και παλι η διαφορα μεταξυ αυτων των δυο ειναι χαοτικη).

Απο εκει και περα η Mushkin δεν φτιαχνει ουτε τον controller αλλα ουτε τις μνημες και εφοσον οπως αναφερα ειναι ο ΟΕΜ προμηθευτης καποιων εταιρειων αυτο λεει αρκετα απο μονο του. Ξανα παλι ομως αφου δεν τον εχω πιασει στα χερια μου τον συγκεκριμενο δεν μπορω να πω κατι παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για εναν δισκο που δεν εχω πιασει στα χερια μου, νομιζω αυτο ειναι το σωστο (θα μπορουσα να κοιταξω 10-20 reviews και να εκφερω γνωμη αλλα και παλι η διαφορα μεταξυ αυτων των δυο ειναι χαοτικη).

Απο εκει και περα η Mushkin δεν φτιαχνει ουτε τον controller αλλα ουτε τις μνημες και εφοσον οπως αναφερα ειναι ο ΟΕΜ προμηθευτης καποιων εταιρειων αυτο λεει αρκετα απο μονο του. Ξανα παλι ομως αφου δεν τον εχω πιασει στα χερια μου τον συγκεκριμενο δεν μπορω να πω κατι παραπανω.

Οκ αρα με υποθεσεις δε βγαινει συμπερασμα.

Ουτε ειναι βασιμος και ο ισχυρισμός περι χαοτικης διαφορας.

Οσο περι προμηθειας σε OEM, οι περισσοτεροι SSD για την HP κατασκευαζονται απο την Sandisk και την Crucial, για τη Lenovo απο την Samsung και την Toshiba και υπαρχουν και υλοποιησεις LiteOn (Plextor OEM) και Intel.

Πουθενα ως ωρας δεν εχω δει Mushkin SSD ή SSD με Mushkin μνημες, οποτε για ποιον OEM μιλαμε ακριβως γιατι ισως να μη καταλαβαινω εγω κατι?

PS: Όποιος παρέλαβε αν μπορεί να γράψει εντυπώσεις και συγκρίσεις θα ήταν ενδιαφέρον για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
Δημοσ.

Οκ αρα με υποθεσεις δε βγαινει συμπερασμα.

Ουτε ειναι βασιμος και ο ισχυρισμός περι χαοτικης διαφορας.

Οσο περι προμηθειας σε OEM, οι περισσοτεροι SSD για την HP κατασκευαζονται απο την Sandisk και την Crucial, για τη Lenovo απο την Samsung και την Toshiba και υπαρχουν και υλοποιησεις LiteOn (Plextor OEM) και Intel.

Πουθενα ως ωρας δεν εχω δει Mushkin SSD ή SSD με Mushkin μνημες, οποτε για ποιον OEM μιλαμε ακριβως γιατι ισως να μη καταλαβαινω εγω κατι?

PS: Όποιος παρέλαβε αν μπορεί να γράψει εντυπώσεις και συγκρίσεις θα ήταν ενδιαφέρον για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.

Μα δεν τους φτιαχνει η Mushkin αλλα η μητρικη της....Κοντα στο 70% τις συνολικης παραγωγης του εργοστασιου παει σε ΟΕΜ χρηση (μην ξεχνας πως ειδικα στην Αμερικη υπαρχουν καμια 10αρια μικρες εταιρειες τουλαχιστον που πουλανε SSD οπως πχ η MyDigitalSSD και αλλες), μετα βιας το 30% παει στην Mushkin (γιαυτο και δεν υπαρχει ποτε τρελο στοκ σε μαγαζια).

Απο εκει και περα η SanDisk ποτε δεν ηταν κατι ξεχωριστο στον χωρο των SSD και αποτι λενε σκεφτονται να τους αγορασει η WD....Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Δημοσ.

γιατί έχουμε σαν προσφορά το eshop me 121 όταν ο δίσκος παίζει στα 113 σταθερά στο skroutz?

http://www.skroutz.gr/s/8564310/Mushkin-Triactor-480GB.html

επίσης λίγο oftopic..το eshop πως το βλέπετε?έχει ανέβει?βλέπω καλές προσφορές και διάφορα ψιλοψαγμένα κομμάτια αλλά τελευταίες 2 αγορές ήταν ελατωματικά προιόντα και μάλιστα με ελάτωμα που δεν κάλυπτε η εγγύηση.Επίσης έχουμε βρώμισει απο αγγελιες με πράγματα απο eshop που είναι χρησημοποιημένα μόνο 1 , 2 η 3 μήνες μαξ,τυχαίο?

Δημοσ.

Ανεξάρτητα πόσο καλός είναι ο δίσκος (που πιστεύω ότι θα είναι οκ για τους περισσότερους χρήστες) είναι εντυπωσιακή η τιμή για μένα! Σχεδόν 2 προς 1 σε σχέση με έναν καλό μηχανικό!

(Δεν μιλάω απαραίτητα για αυτόν τον δίσκο, γενικά για τις τιμές των ssd).

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω για δίσκο και μου φάνηκε καλή η προσφορά του συγκεκριμένου, υπάρχει κάτι άλλο ανταγωνιστικό στην τιμή και πιο δοκιμασμένο γι αυτή την χωρητικότητα;; 

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω για δίσκο και μου φάνηκε καλή η προσφορά του συγκεκριμένου, υπάρχει κάτι άλλο ανταγωνιστικό στην τιμή και πιο δοκιμασμένο γι αυτή την χωρητικότητα;; 

Θα επέλεγα κάποιον Crucial προσωπικά αν ήθελα κάτι φτηνό εντελώς και αξιόπιστο επίσης.

Δημοσ.

Προχωρα αφοβα.....Αποψη μου φυσικα.

Δημοσ.

ένας σχετικά ασφαλής τρόπος για να καταλάβουμε την απόδοση του συγκεκριμένου είναι ο controller Silicon Motion 2256 που φοράει, ο οποίος απ΄ότι διαβάζω είναι αρκετά πιο αργός από αντίστοιχες λύσεις Sandisk και Samsung, ενώ αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι ότι έχει και μεγάλη κατανάλωση καθώς τον θέλω για Laptop. Διορθώστε με αν κάνω λάθος 

• Like 1
Δημοσ.

ένας σχετικά ασφαλής τρόπος για να καταλάβουμε την απόδοση του συγκεκριμένου είναι ο controller Silicon Motion 2256 που φοράει, ο οποίος απ΄ότι διαβάζω είναι αρκετά πιο αργός από αντίστοιχες λύσεις Sandisk και Samsung, ενώ αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι ότι έχει και μεγάλη κατανάλωση καθώς τον θέλω για Laptop. Διορθώστε με αν κάνω λάθος 

Ξεχνας εναν πολυ σημαντικο παραγοντα που ειναι η τιμη....Στα 120ε 480αρι με καλυτερες επιδοσεις (αισθητες μιλαμε παντα) δεν νομιζω πως θα βρεις. Τωρα αν ο ενας στο Crystal βγαζει 450 και ο αλλος βγαζει 380 η αν στο IOMeter ο ενας βγαζει 40k και ο αλλος 50k πχ αυτες ειναι διαφορες που δεν θα δει καποιος νορμαλ χρηστης ποτε.

Φυσικα αν και οι 2 δισκοι ειναι στα ιδια χρηματα λογικο να παει καποιος στον πιο γρηγορο.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί έχουμε σαν προσφορά το eshop me 121 όταν ο δίσκος παίζει στα 113 σταθερά στο skroutz?

...

Γιατί στο MustShop.gr (όπως και πολλά άλλα προϊόντα) απλά δεν υπάρχει! Αν τον παραγγείλεις το πιο πιθανόν είναι να σου πούν μετά από κάνα μήνα ότι ο προμηθευτής τους...κρέμασε λόγω capital controls!

Δημοσ.

επίσης λίγο oftopic..το eshop πως το βλέπετε?έχει ανέβει?βλέπω καλές προσφορές και διάφορα ψιλοψαγμένα κομμάτια αλλά τελευταίες 2 αγορές ήταν ελατωματικά προιόντα και μάλιστα με ελάτωμα που δεν κάλυπτε η εγγύηση.Επίσης έχουμε βρώμισει απο αγγελιες με πράγματα απο eshop που είναι χρησημοποιημένα μόνο 1 , 2 η 3 μήνες μαξ,τυχαίο?

"Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες"

Καινούρια μόδα αυτό? χαχαχαχ Ρε να δούμε τί άλλο θα σκαρφιστούνε για να πουλήσουν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...