Προς το περιεχόμενο

SSD Mushkin Triactor MKNSSDTR 480GB 121 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομοζω πολυ καλη τομη.απο επιδοσεις τι λεει?

Αν το θελει καποιος για επαγγελματικη δουλεια (επεξεργασια βιντεο πχ η 3D animation) και θελει οτι καλυτερο υπαρχουν καλυτεροι...Παντως οποιοσδηποτε SSD αυτη την στιγμη θα καλυψει ανετα το 90% των χρηστων (το μεγαλυτερο θεμα ειναι η αξιοπιστια αλλα δεν εχω ακουσει κατι κακο για Mushkin - εξαλλου ειναι ο ΟΕΜ προμηθευτης αρκετων αλλων εταιρειων).

Δημοσ.

εξαλλου ειναι ο ΟΕΜ προμηθευτης αρκετων αλλων εταιρειων).

Όσων δεν είναι η Toshiba, η Micron, η Hynix και η Samsung θες να πείς?

@all: Πολύ καλή η τιμή για Ελλάδα, δείχνει με μια πρώτη ματιά ότι είναι MLC από reviews κλπ που είδα στο internet (μή το δέσετε δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο). Θυμίζει τον Crucial BX100 που αν δεν απατώμαι είχε Silicon Motion Controller και MLC μνήμες.

Δημοσ.

@all: Πολύ καλή η τιμή για Ελλάδα, δείχνει με μια πρώτη ματιά ότι είναι MLC (μή το δέσετε δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο) από reviews κλπ που είδα στο internet.

Δεν έψαξα καθόλου τον συγκεκριμένο mushkin οπότε μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά ο sm2256 δεν είχε εισαχθεί σαν ελεγκτής "σχεδιασμένος" για TLC μνήμες ?

Όχι βέβαια πως δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με MLC μνήμες απλά βλέποντας sm2256 και triactor με παραπέμπουν σε TLC μνήμες (πολύ επιστημονικό το συμπέρασμά μου :P)

Δημοσ.

Όσων δεν είναι η Toshiba, η Micron, η Hynix και η Samsung θες να πείς?

@all: Πολύ καλή η τιμή για Ελλάδα, δείχνει με μια πρώτη ματιά ότι είναι MLC από reviews κλπ που είδα στο internet (μή το δέσετε δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο). Θυμίζει τον Crucial BX100 που αν δεν απατώμαι είχε Silicon Motion Controller και MLC μνήμες.

Η μητρικη εταιρεια της Mushkin προμηθευει ετοιμες λυσεις σε αρκετες εταιρειες (παραπανω δεν μπορω να πω).

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι 2 τετοιους στα 242€ και Raid 0 ή εναν sandisk ultra II 960gb με 259€ ??

Και στα 2 αν σου χαλασει ο 1 την εκατσες......Θεωρω πως θα εχεις καλυτερες επιδοσεις με 2 σε RAID0.

Δημοσ.

Δεν έψαξα καθόλου τον συγκεκριμένο mushkin οπότε μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά ο sm2256 δεν είχε εισαχθεί σαν ελεγκτής "σχεδιασμένος" για TLC μνήμες ?

Όχι βέβαια πως δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με MLC μνήμες απλά βλέποντας sm2256 και triactor με παραπέμπουν σε TLC μνήμες (πολύ επιστημονικό το συμπέρασμά μου :P)

Ίσως να το έχει ψάξει ο matrixxx και να το ξέρει αυτό καλύτερα. Δεν γνωρίζω παραπάνω.

Ρουλέτα με SSD που θέλω για κύριο SSD δε μου αρέσει να παίζω, οπότε το σίγουρο είναι πως και MLC να ήταν, για πρώτον δε θα τον έπαιρνα (όπως και δε θα έπαιρνα κάποιον sandisk αντίστοιχου βεληνεκούς).

Δημοσ.

σωστος.

http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/mushkin-triactor-mknssdtr480gb-480-gb/53686

Δημοσ.

Έγινε παίδες.

Άρα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από έναν Sandisk Ultra II 480GB ο οποίος έχει παίξει πολλάκις στις 80 λίρες + μεταφορικά από Αγγλία, μέσα στο τελευταίο τετράμηνο.

Δημοσ.

Που έχει παίξει τέτοια προσφορά;

Amazon?

Σε πολλά καταστήματα της Αγγλίας* και στο άμαζον τουλάχιστον 3-4 φορές.

*Ebuyer, Dabs, BTShop, Novatech, Insight

• Like 1
Δημοσ.

80 λίρες+ μεταφορικά = ~120 ευρω σωστά; Άρα αξίζει τελικά ή όχι; Ισχύει ότι είναι ισάξιος του ultra II;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...