SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σε φίλο μου ίσως να τον έδινα και τζάμπα Με το παιδί από αγγελία το κανονισαμε. Στο θέμα μας τώρα από ότι καταλαβαίνω όλοι θα πηγαινατε σε 3770 και όχι σε ι5 2400 σωστά; Το μόνο που δημιουργεί αμφιβολίες είναι η εγγύηση που θα έχω με τα καινούργια προϊόντα και το upgrade που θα μπορώ να κάνω μελλοντικά στο 1151 αν και για μητρική θα πάω σε φθηνή λύση μιας και είναι περιορισμένο το budget Ο επεξεργαστης αν τον προσεχεις (και δεν του βγαλεις τα ματια με κανενα τρελο overclock η με καμια βλακεια στην εγκατασταση) θα κρατησει πολυ καιρο. Η μητρικη αν παθει κατι συνηθως επισκευαζεται με πολυ μικρο κοστος. Η εγγυηση ειναι το μονο για το οποιο δεν μπορω να πω τιποτα. Γιατι με τον 3770 δεν νομιζω να σου χρειαστει αναβαθμιση για πολλα χρονια.
zakailiou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 @bonorov +1 για την αλλαγή σε 3770 , με SSD , ( θα νομίσεις ότι άλλαξες υπολογιστή ) .
poulaki1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γιατι με τον 3770 δεν νομιζω να σου χρειαστει αναβαθμιση για πολλα χρονια.+1Πιστευω δεν θα κολλαει πουθενα και δεν θα τρωει μπουκαλι απο καμια καρτα γραφικων.
bonorov Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Οπότε 3770 ομόφωνα Σας ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια ήμουν πραγματικά μπερδεμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα