ntemis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλησπερα θελω να αλλαξω μητρικη και επεξεργαστη αλλα δεν θελω να ξανακανω format γιατι εχω αρκετα πραγματα να φτιαξω μετα και δεν με παιρνει ο χρονος. γινεται με καποιον τροπο μολις τα αλλαξω να ξεκινησει το pc και να περασω τα καινουργια drivers, οι πιο πολλοι μου λενε οτι δεν θα ανοιξει αλλα και αλλοι λενε οτι γινετε.εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο? θελει κανα προγραμμα πριν ?
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τι μητρικη εχεις τωρα και τι μητρικη θα βαλεις? Ο λογος που αλλοι σου λενε γινεται και αλλοι δεν γινεται ειναι γιατι ετσι ειναι. Αν εχεις Intel και πας σε Intel κατα 99% γινεται, αν αλλαξεις απο Intel σε AMD η αντιστροφα δεν γινεται και αν δεν κανω λαθος δεν γινεται ουτε αν πας απο AMD σε AMD αλλα εδω μπορει να κανω λαθος.Εγω εχω κανει 5 αλλαγες μητρικης χωρις format (σε διαφορετικα μηχανηματα) και χωρις προβληματα (ολα απο Intel σε Ιntel και Windows 7 και πανω).
ntemis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 τωρα εχω μια gigabyte p55A ud5 socket 1156 με εναν Ι7 875Κκαι μπορει να βαλω μια msi b75A g43 socket 1155 με εναν Ι5 3570
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν εχεις Windows 7 και πανω κατα 99% γινεται χωρις προβλημα.Απεγκαθιστας ολους τους drivers εκτος του πληκτρολογιου και του ποντικιου καθως και οτι προγραμματα εχει εγκαταστησει η Gigabyte, κλεινεις τον υπολογιστη, αλλαζεις μητρικη, συνδεεις τα παντα και μολις ξαναξεκινησεις θα μπει κανονικα στα windows (αν εχεις περισσοτερους απο εναν δισκους, βαλε μονο τον δισκο του λειτουργικου πανω) θα περασει απο την αρχη ολους τους drivers μονο του. Μπορει να χρειαστει να περασεις χειροκινητα καποιους απο την αρχη αλλα κατα 99% θα δουλεψει χωρις προβλημα. Καλου κακου παρε πρωτα ενα back up του C ωστε αν κατι δεν παει καλα στην μεταφορα να μπορεις να ξαναδοκιμασεις και να μην πας αναγκαστικα σε format Μπορεις επισης να δοκιμασεις να το κανεις με το Sysprep (εφαρμογη των Windows γι αυτον ακριβως τον σκοπο η οποια ομως δεν μου δουλεψε την μια και μοναδικη φορα που την δοκιμασα και ετσι ξαναπερασα το back up απο πανω και το εκανα με τον τροπο που σου περιεγραψα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα