Προς το περιεχόμενο

αλλαγή μοτέρ ή μήπως όχι ??

nikolakhs22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος μίας ALFA ROMEO GIULIETTA DIESEL 1.6 . Διαγνώστηκε ρήγμα στον κορμό του κινητήρα .... Πάω για αλλαγή αλλαγή κινητήρα ή μπορώ να αλλάξω μόνο τον κορμό ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ποιο σημειο ειναι το ρηγμα? Ειναι μεγαλο? Μπορει να στο κολησουν δεν ειναι και σιγουρο οτι θα κρατησει επισης κοστιζει πολλα η επισκευη καλυτερα αλλαγη μοτερ

Σε ποιο σημειο ειναι το ρηγμα? Ειναι μεγαλο? Μπορει να στο κολησουν δεν ειναι και σιγουρο οτι θα κρατησει επισης κοστιζει πολλα η επισκευη καλυτερα αλλαγη μοτερ

Το ρήγμα είναι στον κορμό  και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο απ'΄οτι μου είπε ο μηχανικός..... Τι προτείνεις από τα παρακάτω :

1) αλλαγή μοτερ (βρήκα ένα με 78.000 km το πουλάει 1.000 ευρώ άρα μαζί με τα περαστικά γύρω στα 1.300 ευρώ)

2) να κατέβει η μηχανή και να το κολλήσει μάστορας (δεν είναι σίγουρο αν αντέξει κόστος γύρω στα 400 ευρώ)

3) Έχω βρει τρακαρισμένη  GIULIETTA με 30,000 km , ο κορμός δεν έχει πειραχτεί και τον πουλάει... Να τον αγοράσω και να πάω σε μάστορα να τον αντικαταστήσει με τον δικό μου ? Είναι πολυέξοδο αυτό??

Το κόλλημα δεν θα αντέξει , αν ήταν ατμοσφαιρικό βενζίνη ίσως. Καλύτερα αλλαγή μοτερ

Το να βάλω κορμό από άλλο αυτοκίνητο πως το βλέπεις?

Από τι μπορεί να γίνει τέτοια ζημιά σε τόσο καινούργιο αμάξι; Εγγύηση δεν έχει ε;

Η εγγύηση έχει λήξει φίλος και η εταιρεία νίπτει τας χείρας της....  Το πήγα σε 5 μάστορες όλοι μου είπαν αστοχία υλικού...

• Like 1

Το να βάλω κορμό από άλλο αυτοκίνητο πως το βλέπεις?

Είναι και αυτό λύση, άλλα πρέπει να βρεις κάλο μάστορα που θα κάτσει να ανοίξει το μοτέρ και τα ξεμοντάρει τα πάντα...

Δεν είμαι σίγουρος βεβαία αν πατήσουν σωστά ο στρόφαλος,έμβολα  μτλπ

Μπορείς να κάνεις το εξής:

Δεν του κάνεις τίποτα και απλά το χρησιμοποιείς μέχρι να σπάσει τελείως το μοτέρ, τότε αγοράζεις ολόκληρο και το αλλάζεις

η 

Το αλλάζεις τώρα και πουλάς το δικό σου κομμάτια (καπάκι,έμβολα,τουρμπίνα κτλπ)

Είναι και αυτό λύση, άλλα πρέπει να βρεις κάλο μάστορα που θα κάτσει να ανοίξει το μοτέρ και τα ξεμοντάρει τα πάντα...

Δεν είμαι σίγουρος βεβαία αν πατήσουν σωστά ο στρόφαλος,έμβολα  μτλπ

Μπορείς να κάνεις το εξής:

Δεν του κάνεις τίποτα και απλά το χρησιμοποιείς μέχρι να σπάσει τελείως το μοτέρ, τότε αγοράζεις ολόκληρο και το αλλάζεις

η 

Το αλλάζεις τώρα και πουλάς το δικό σου κομμάτια (καπάκι,έμβολα,τουρμπίνα κτλπ)

Πρέπει να αλλαχθεί άμεσα φίλος... κάθε λίγο συμπληρώνω νερό στο ψυγείο

Πρέπει να αλλαχθεί άμεσα φίλος... κάθε λίγο συμπληρώνω νερό στο ψυγείο

Ωχ κατάλαβα , θα σου  έλεγα να αλλάξεις μοτέρ ολοκληρο (χωρις τα περιφερειακα)  , μην μπλέξεις και λύσε δέσε μοτερ 

πρίν 4 χρόνια περίπου συνάδελφος στη δουλειά μέ nissan sunny 1.4 ειχε το ιδιο πρόβλημα μέ εσένα κ τόν ιδιο προβληματισμό , φίλος του μηχανικός τού πρότεινε τήν πιό φθηνή λύση , εριξαν ενα  ειδικό υγρό γιά σφράγισμα τού κορμού κ γιά  3.5 χρόνια πού τό κράτησε μέ πάνω από 50.000 χλμ  κ καθημερινή χρήση δέν τού παρουσίασε τό παραμικρό πρόβλημα , τό αμάξι δούλευε μιά χαρά ολο αυτό τό διάστημα , μετά τό εδωσε  στόν γιό του γιά νά μάθει νά οδηγεί κ μέχρι σήμερα παρολο τήν κακή μεταχειρηση του δουλεύει σωστά (αν θυμάμαι καλά -γιατί γελάγαμε μέ την ονομασία - λέγεται φώκια η κάπως ετσι ) γιά  δοκιμασέ το , ετσι κ αλλιώς ελάχιστα θά κοστίζει)

Από τι μπορεί να γίνει τέτοια ζημιά σε τόσο καινούργιο αμάξι; Εγγύηση δεν έχει ε;

Ιταλικά σκουπίδια !  :P  Πιθανόν εργοστασιακή αστοχία !

• Like 4

Λίγα με τα ιταλικά σκυλιά! :P

(άντε σκυλάκια :D )

Ιταλολάτρης;   :P  Ο καλύτερος πελάτης των συνεργείων !!  :P  Ετσι έρχεται η ανάπτυξη !!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...