karamaniotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ρϊξε και ένα update στους driver μήπως και...
Αλέξης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κατ΄αρχην να σε ευχαριστησω για τις απαντηασεις σου. Δεν εχω δει και εκει τιποτα περιεργο γμτ.Εχω ψαξει ολες τις πιθανες αιτιες.Δεν βρισκω τιποτα......
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδες βοηθεια.... Τι φταιει και δουλευει συνεχεια ο σκασμενος?.Στα καλα καθουμενα οποτε του καπνισει, αρχιζει και δουλευει συνεχως και κολλαει ολο το συστημα.Εχω ψαξει για ιους,trojan,malware κλπ,και δεν βρισκω τιποτα.Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη ανασυγκροτηση,αλλα παλι τιποτα. Οση ωρα κανει τα τρελα του,στην διαχειριση εργασιων βλεπω ολα τα αρχεια να χορευουν σαν τρελα, αλλαζοντας συνεχως θεσεις πανω κατω.Οταν σταματισει ο τρελος, σταματαει και ο χορος των αρχειων. Οταν διωχνω ενα παραθυρο απο την επιφανεια, αρχιζει παλι και δουλευει ασταματητα για κανενα 5λεπτο. Το ιδιο και οταν κανω boot τον Η/Υ,τοτε θα δουλευει συνεχως για κανενα δεκαλεπτο μεχρι να ηρεμηση. Απο το msconfig, εχω αφαιρεσει ολα τα περιτα. Φταιει κατι στα Windows?,ισως καποιο προγραμα?. Η CPU καποια στιγμη φτανει στο 0%, αλλα ο δισκος συνεχιζει τα δικα του,και τα αρχεια στην διαχειριση εργασιων,συνεχιζουν τον τρελο χορο,μεχρι να σταματισει και ο δισκος.Μετα ολα ηρεμουν για λιγο,και μετα αντε παλι τα ιδια στα καλα καθουμενα. Windows 8.1 HDD ide 120GB H εξήγηση ειναι απλή, έχεις windows.
Alex-V Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Και με 2gb δεν δικαιολογειται αυτο, ουτε επειδη εχει win. Σε τι κατασταση βρισκεται ο σκληρος? Κατεβασε το hard disk sentinel και δες. Επισης, παιζει τεραστιο ρολο αν ο σκληρος ειναι πολλων χρονων και εχει ταλαιπωρηθει. 1
άδικος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 H εξήγηση ειναι απλή, έχεις windows. Αυτό δε βοηθά... Μέσα από τον task manager δες ποιές εφαρμογές κάνουν μεγάλο disk usage όταν γονατίζει ο δίσκος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα