Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες βοηθεια....

Τι φταιει και δουλευει συνεχεια ο σκασμενος?.Στα καλα καθουμενα οποτε του καπνισει, αρχιζει και δουλευει συνεχως και κολλαει ολο το συστημα.Εχω ψαξει για ιους,trojan,malware κλπ,και δεν βρισκω τιποτα.Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη ανασυγκροτηση,αλλα παλι τιποτα.

Οση ωρα κανει τα τρελα του,στην διαχειριση εργασιων βλεπω ολα τα αρχεια να χορευουν σαν τρελα, αλλαζοντας συνεχως θεσεις πανω κατω.Οταν σταματισει ο τρελος, σταματαει και ο χορος των αρχειων.

Οταν διωχνω ενα παραθυρο απο την επιφανεια, αρχιζει παλι και δουλευει ασταματητα για κανενα 5λεπτο.

Το ιδιο και οταν κανω boot τον Η/Υ,τοτε θα δουλευει συνεχως για κανενα δεκαλεπτο μεχρι να ηρεμηση.

Απο το msconfig, εχω αφαιρεσει ολα τα περιτα.

Φταιει κατι στα Windows?,ισως καποιο προγραμα?. Η CPU καποια στιγμη φτανει στο 0%, αλλα ο δισκος

συνεχιζει τα δικα του,και τα αρχεια στην διαχειριση εργασιων,συνεχιζουν τον τρελο χορο,μεχρι να σταματισει και ο δισκος.Μετα ολα ηρεμουν για λιγο,και μετα αντε παλι τα ιδια στα καλα καθουμενα.

Windows 8.1

HDD ide 120GB

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου;,

αλλά αν έχεις ide δίσκο πρέπει να είναι λίγο αρχαιολογία.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου;,

αλλά αν έχεις ide δίσκο πρέπει να είναι λίγο αρχαιολογία.

Πραγματι ειναι αρχαιος,Pentium core dual  E5200 2.50 GHz'

Ομως δεν τα εκανε αυτα απο την αρχη.

Μημη 2.00 GB

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να περάσεις με μηδενικά όλο τον σκληρό σου και να ξαναεγκαταστήσεις τα windows.

Αυτο θελω να αποφυγω>ξερεις τι εστι στησιμο απο την αρχη.Ρυθμισεις και ξανα ρυθμισεις,σε Windows και προγαραμματα.

Μετα δεν ξερω εαν μπορω να ξαναστησω το avast internet security,ειναι αγορασμενο.Ξαναστηνεται με τους ιδιους κωδικους>

Δημοσ.

Για το avast δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι δεν πληρώνεις antivirus για να μην το χρησιμοποιήσεις μετά από format. Δες μήπως τρέχει καμιά περίεργη διεργασία στο task manager

Δημοσ.

Για το avast δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι δεν πληρώνεις antivirus για να μην το χρησιμοποιήσεις μετά από format. Δες μήπως τρέχει καμιά περίεργη διεργασία στο task manager

Κατ΄αρχην να σε ευαριστησω για τις απαντηασεις σου.

Δεν εχω δει και εκει τιποτα περιεργο γμτ.Εχω ψαξει ολες τις πιθανες αιτιες.Δεν βρισκω τιποτα......

Δημοσ.

Κατ΄αρχην να σε ευαριστησω για τις απαντηασεις σου.

Δεν εχω δει και εκει τιποτα περιεργο γμτ.Εχω ψαξει ολες τις πιθανες αιτιες.Δεν βρισκω τιποτα......

Εκανα λαθος στα χαρακτηριστικα του δισκου.Ειναι SATA2,εσωτερικος.(Windows)

Μηπως φταινε οι πολλοι εξωτερικοι USB? Εναι 8 εξωτερικοι usb, και μεσα αλλοι 4 sata. Οι 2 ειναι sata2,ο ενας sata ειναi master/windows.

Sata ειναι και τα 2 drivers,kai  ενας ide για backup.

Δημοσ.

Σου παγώνουν τα windows;

Οσο δουλευει ο δισκος ΝΑΙ ΝΑΙ....ο πστς

Βγάλτους όλους και δοκίμασε να δεις πως λειτουργεί μόνο αυτός που τρέχει τα windows

Αυτο δεν το εχω κανει.Και εαν ειναι αυτο δεν μπορω να εχω εξωτερικους?Και μεχρι ποσους?

Δημοσ.

ΚΑΘΟΛΟΥ 30-36 βαθμοι c

Σε ενα λαπτοπ που εχω με windows 7 original, (Pentium i5 4GB μνημη)παρατηρειται το ιδιο φαινομενο.

Πιστευω καποιο κολοπρογραμα φταιει, γιατι εχω σχεδον τα ιδια και στο λαπτοπ.Αλλα πως θα το βρω?

Στο task manager αλλο απο τον χορο των αρχειων, δεν βλεπω κατι αλλο περιεργο.

Φιλε σε ευχαριστω για τον χρονο σου.

Θα συνεχισω το ψαξιμο, και εαν βρω κατι θα επανελθω.

Και παλι ευχαριστω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...