nvel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 αυτό είναι για θερμική κατεργασία μετάλλων που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία για σχεδόν ένα αιώνα οπότε δεν είναι κάτι νέο
iceman79 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Άντε και καλή όρεξη... http://www.treehugger.com/culture/4-million-people-year-die-indoor-cooking-smoke.html Εχεις φαει αρνακι με πατατες στην γαστρα.Μιλαω για την παραδοσιακη με την σταχτη επανω και οχι την μ@λ@κια που πωλουν στα καταστηματα.Με τετοια φαγητα μεγαλωσα και πιτες.
ister Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κάθε σκεύος που στο πάτο του κολάει ένας μαγνήτης, είναι κατάλληλο για επαγωγικη εστία. Εχω βαλει και εγω σπιτι επωνυμη (πολύ γνωστη μαρκα) με 4 επαγωγικες εστιες, ειναι αψογη, ζεσταινει πολύ γρηγορα, κανει πολύ λιγο θορυβο, ασφαλης στην χρηση (δεν ζεσταινει το γιαλί, δεν καιγεται στο γιαλί οτι υπερχειλιζει), οικονομική (εχει μικρη παροχή ρευματος, ζεσταινει μονο το σκευος και οχι ολοκλήρο το ματι) κλπ, κλπ. Προσφατα πηραμε ενα τυγανι επωνυμο που εγραφε οτι κανει για επαγωγική εστια και το επιανε το μαγνητακι. Στην εστια μου παντως δεν παιζει. Επισης οι πολύ μικρες συσκευες (μπρικια) πρεπει να ειναι τεσταρισμενες για επαγωγικες για να τις πιανει. Συνιστώ αγορα επαγωγικών εστιών ανεπιφύλακτα...
gdriver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κάνας επαγωγικός θερμοσίφωνας παίζει; Θα παίξει ίσως στο μέλλον; amen to that
drdedus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εχω βαλει και εγω σπιτι επωνυμη (πολύ γνωστη μαρκα) με 4 επαγωγικες εστιες, ειναι αψογη, ζεσταινει πολύ γρηγορα, κανει πολύ λιγο θορυβο, ασφαλης στην χρηση (δεν ζεσταινει το γιαλί, δεν καιγεται στο γιαλί οτι υπερχειλιζει), οικονομική (εχει μικρη παροχή ρευματος, ζεσταινει μονο το σκευος και οχι ολοκλήρο το ματι) κλπ, κλπ. Προσφατα πηραμε ενα τυγανι επωνυμο που εγραφε οτι κανει για επαγωγική εστια και το επιανε το μαγνητακι. Στην εστια μου παντως δεν παιζει. Επισης οι πολύ μικρες συσκευες (μπρικια) πρεπει να ειναι τεσταρισμενες για επαγωγικες για να τις πιανει. Συνιστώ αγορα επαγωγικών εστιών ανεπιφύλακτα... Το κάθε μάτι εχει ελάχιστη διάμετρο που μπορεί να αναγνωρίσει.Ισως για αυτο να εχεις θέμα με τα μπρικια. Στο πρωτο που ειπες γύρισα σύγχρονα σκεύη στο ΑΒ που κάναν για το επαγωγικο και δούλευαν γιατι ο κατασκευαστής για τους δικους του λόγους είχε το κλασικό κέντημα στον πάτο με αποτέλεσμα το μάτι να αναγνωρίζει το μάτι σαν μικρότερης διαμέτρου και να δουλευει μόνο το κέντρο. Με 2 σκεύος με ελάχιστο κεντημα ο βρασμός έφτανε στην μέγιστη διάμετρο που μπορεί να αποδώσει το μάτι. Αρα για επαγωγική κοιτάμε να λείπουν τα στολίδια στον πάτο.
jgeorgiou Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 καλησπέρα αυτό λέει τιποτε? σκέφτομαι να το αγοράσω Site: lidlδιπλη επαγωγική
Alx1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πριν λίγα χρόνια έφερνε μια εστία μόνη της, στα 35 €€€. Τώρα αυτό είναι με δυο μάτια στα 75 €€. Θα ήταν προτιμότερο να έδινε επιλογή, από την άλλη σε σχέση με άλλες εστίες είναι πάμφηνο. Για το προηγούμενο μάτι βρήκα αυτό. Για αυτό το διπλό δεν ξέρω. Επίσης δες κι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα