Perambulator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η επαγωγική μαγειρική διαθέτει μια σειρά από οφέλη: δεν απαιτεί προθέρμανση, διαθέτει χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και είναι σαφώς πιο ασφαλής από τη μαγειρική με συμβατικές συσκευές. Ωστόσο, για να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία απαιτείται η κατάργηση του συμβατικού φούρνου που διαθέτουν τα περισσότερα σπίτια και η απόκτηση ενός νέου, μεγάλου φούρνου που διαθέτει αυτή την τεχνολογία. Για τον λόγο αυτό, η Panasonic παρουσίασε τον πρώτο επαγωγικό φούρνο μικρών διαστάσεων, που προορίζεται για τοποθέτηση και χρήση στον πάγκο της κουζίνας. Έτσι, προσφέρει τα οφέλη της συγκεκριμένης τεχνολογίας στους καταναλωτές, μέσω μιας σχετικά μικρής συσκευής, η οποία έχει μέγεθος όμοιο σχεδόν με το αντίστοιχο ενός φούρνου μικροκυμάτων. Ο συγκεκριμένος φούρνος από την Panasonic θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία αναφορικά με την τιμή, η οποία βέβαια αναμένεται υψηλή, λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για το πρώτο προϊόν στην κατηγορία των μικρών επαγωγικών φούρνων. Site: Engadget
nhzt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φτάσαμε στο 2016, την εποχή του CERN , για να απορρίψουμε τις αντιστάσεις των 2000 W, στους φούρνους. Μπραβο στην πρόοδο της τεχνολογίας και της βιομηχανίας. 14
Regulus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φτάσαμε στο 2016, την εποχή του CERN , για να απορρίψουμε τις αντιστάσεις των 2000 W, στους φούρνους. Μπραβο στην πρόοδο της τεχνολογίας και της βιομηχανίας. Έλα μου ντε!!! 2
Innersense Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τι είναι αυτό ρε παιδιά πως δουλευει; Μιλάμε για ασφαλή τεχνολογία η θα βγάλουμε τρίχες στη γλώσσα;
BadIronTree Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν είναι κάτι new τα "γυάλινα μάτια" είναι induction χρόνιααα... απλά αντί για 2-3000w είναι 400-500w 1
jimakos00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τώρα αυτό όπως και οι επαγωγικές εστίες είναι ασφαλείς ή θα αρχίσουν να βγαίνουν διάφορα με το πέρασμα του χρόνου; Από τη μια λέμε μακριά από τα μαγνητικά και ηλεκτρικά πεδία και από την άλλη αυτό;
renesys32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν είναι κάτι new τα "γυάλινα μάτια" είναι induction χρόνιααα... απλά αντί για 2-3000w είναι 400-500w Τι είναι τα γυάλινα μάτια? Εστίες με αντίσταση είναι, απλά με κεραμική κάλυψη για να καθαρίζουν ευκολότερα. Εκτός αν εννοείς κάτι σαν αυτό, το οποίο είναι όντως επαγωγική εστία: http://www.miele.gr/domestic/hobs-and-combisets-2473.htm?mat=09383400&name=KM_6347 Και εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, πριν είχε μικρή αποδοτικότητα.
dstilio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μου φαίνεται περίεργο που βιάζεστε τόσο να γράψετε σχόλια και δεν μπήκε κάνεις στον κόπο με αφορμή το άρθρο να ψάξει λίγο στο ίντερνετ τι είναι αυτή η τεχνολογία. Το ωραίο με αυτά είναι να το ψάχνετε και όχι να πετάτε ερωτήσεις για τρίχες στη γλώσσα. Επίσης μακριά από μαγνητικό πεδίο δεν γίνεται. Η ίδια η ατμόσφαιρα στη γη οφείλεται σε ένα μαγνητικό πεδίο. Ανάθεμα τις ραδιοαρβυλες! 17
LongTom Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον,αλλά με αρκετά μείον. Δεν με αρέσει ότι,εξ'ορισμού, δεν λειτουργεί με μεγάλη γκάμα κατσαρολικών. Τα πυρέξ-κεραμικά θα χρειαστούν είτε να φάνε φούντο είτε να αγοράσεις ειδική θήκη που δεν είναι τόσο αποδοτική. Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσεις νέα τζετζερέδια. Πολλά τα έξτρα λεφτά που θα βάλεις για κάτι τέτοιο και δεν είναι σίγουρο ότι έχει λύσει όλες τις παιδικές ασθένειες του scaling. 3
Hlapatsas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αχ ρε γιαγιά να'σαι καλά εκεί που είσαι...δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την γεύση του ψωμιού σου από τον ξυλόφουρνο. 20
nzeppos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αχ ρε γιαγιά να'σαι καλά εκεί που είσαι...δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την γεύση του ψωμιού σου από τον ξυλόφουρνο. *αναστεναγμός* Παρομοίως. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αχ ρε γιαγιά να'σαι καλά εκεί που είσαι...δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την γεύση του ψωμιού σου από τον ξυλόφουρνο. Δεν αμφιβάλλω, αλλά καλώς ή κακώς ζούμε σε πόλεις όπου οι ξυλόφουρνοι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν στα διαμερίσματα. Η σύγκριση της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι με τους ηλεκτρικούς φούρνους και τους φούρνους φυσικού αερίου, όχι με τους ξυλόφουρνους.
jimaras35 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ενα απο τα βασικοτερα προβληματα που δεν περπατησαν οι επαγωγικες εστιες ειναι το υψηλο κοστος τους σε σχεση με τις απλες κεραμικες και σε συνδυασμο με αγορα μεταλλικων σκευων εκτινασει το συνολικο τους κοστος στα υψη.οι κουζινες αεριου φυσικου και μη κερδιζουν κατα κρατος σε θεμα οικονομιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα